JULIEN DEKEYSER

Contactgegevens JULIEN DEKEYSER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN DEKEYSER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN DEKEYSER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROLY 18; 6952; NASSOGNE, België

Telefoon (phone): 84344170 (+32-84344170) 84344170 (+32-84344170)

Fax (fax): +32 (81) 201-28-29 +32 (81) 201-28-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN DEKEYSER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN DEKEYSER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN DEKEYSER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN DEKEYSER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN DEKEYSER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN DEKEYSER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN DEKEYSER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN DEKEYSER
Products information JULIEN DEKEYSER

BTW identificatienummer (tax): BE08683013916
Ondernemingsnummer: 2809448242
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 254,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in JULIEN DEKEYSER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landbouwmachines Gh; Tuinbenodigdheden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN DEKEYSER
(Get full report from official database of BE for JULIEN DEKEYSER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN DEKEYSER
Addition kinds of activities for JULIEN DEKEYSER

5699. Diverse kleding en accessoires | Miscellaneous apparel and accessories
07529901. Grooming, dieren- en dierlijke specialiteiten | Grooming services, pet and animal specialties
20990502. Dressings, salade: droge mengsels | Dressings, salad: dry mixes
22840102. Polyester draad | Polyester thread
27320201. Boek muziek: printen en binden, niet gepubliceerd op de site | Book music: printing and binding, not published on site
36430101. Huidige kranen, bevestigingsplug en schroefbehuizing | Current taps, attachment plug and screw shell types
37929904. Huisaanhangers, behalve als permanente woningen | House trailers, except as permanent dwellings
38410403. katheters | Catheters
73319904. Mailing service | Mailing service

Werken bij JULIEN DEKEYSER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN DEKEYSER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN DEKEYSER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN DEKEYSER. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou jij van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan bij jij waarschijnlijk de kandidaat waar wij naar op zoek zijn! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Medewerker Bakkerij-afdeling MAKRO Eke - voltijds (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Makro te Eke zijn we op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker voor de bakkerij. Je zal samen met de bakkers instaan voor de algemene werking. Je helpt bij het aanvullen van de rekken, bediening van de klanten, hulp in het atelier met het bakken en bereiden, onderhoud van de afdeling, ...

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Huishoudhulp in Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die wij zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden jou graag een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Projectingenieur Elektronica (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een aantrekkelijk, internationaal bedrijf met de hoofdzetel in West-Vlaanderen zijn we op zoek naar een projectingenieur (m/v) binnen de productie van hoogtechnologische, elektronische toepassingen. Description Als Projectingenieur zal je deel uit maken van het team dat de implementatie van nieuwe producten voor zijn rekening neemt. Dit team vormt de strategische schakel tussen de collega's van R&D en de productie-unit zelf. Vanuit deze divisie werk je projectmatig rond de lancering van nieuwe producten, ontwikkel je de scripts, zorg je voor de nodige testprocedures, … Verder analyseer je de doorlooptijden, doe je de nodige kostenberekeningen en beschrijf je de kwaliteitsvereisten voor deze projecten. Je legt corrigerende acties vast, in samenspraak met de productieverantwoordelijke en de kwaliteitsafdeling. Als specialist word je nauw betrokken op de vloer bij de implementatie van deze producten. Vanuit deze rol geef je de operatoren de nodige begeleiding en opleiding op de vloer. Vanuit jouw opleiding én ervaring binnen Elektronica kun je jouw expertise aanwenden en verder ontwikkelen binnen deze organisatie.

  • E&I Technieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Je doet opmetingen, storingsanalyses en voert correctieve acties uit on the field Je zorgt ervoor dat de installaties en apparatuur veiliggesteld worden ten behoeve van productie, projectwerk en onderhoudswerkzaamheden. Je gebruikt bij het voorbereiden en uitvoeren van eigen werken de daarvoor voorziene software (historiek van een toestel nakijken, opzoeken in materialenlijst, uitschrijven magazijnmaterialen, historiek aanvullen etc.) Je voert de dagdagelijkse elektrische en instrumentatie (E&I) onderhoudswerken uit in alle productie afdelingen volgens de vooropgestelde planning Bovendien maak je deel uit van de E&I wachtdienst en kan je opgeroepen worden voor het uitvoeren van ongeplande onderhoudswerken. Hierbij ben je de verantwoordelijke die bepaalt of ondersteuning van andere disciplines nodig is. Bedrijfsprofiel: Je wordt tewerkgesteld in een groot bedrijf dat instaat voor onderhoud van installaties en machineparken. Samen met hun technische experts assisteren ze de realisatie van multidisciplinaire projecten.

  • Zorgkundige (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant een woonzorgcentrum in Overijse is Ombrelo op zoek naar een zorgkundige.

  • Technisch operator in 2 ploegen (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: LIMELCO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de groei van onze onderneming zijn wij op zoek naar een technisch operator voor onze 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u). Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Storingstechnieker - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanische onderhoud van het machinepark van onze klanten. Je spoort elektrische defecten op in technische installaties en hun componenten (bijv. motor, sensoren, frequentieomvormers, ...) Je herstelt elektromechanische storingen en defecten Je optimaliseert de efficiëntie van machines

  • Mystery Shopper (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van JULIEN DEKEYSER in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN DEKEYSER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN DEKEYSER. Laat een reactie achter voor JULIEN DEKEYSER. JULIEN DEKEYSER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN DEKEYSER. Leave a respond for JULIEN DEKEYSER. JULIEN DEKEYSER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN DEKEYSER op de google maps. Adres en contacten JULIEN DEKEYSER
Location of JULIEN DEKEYSER on the google maps. Address and contacts of JULIEN DEKEYSER

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN DEKEYSER JULIEN DEKEYSER: VEREECKE OLIVIER | Aedes International BVBA | HERAC | FILL-TEX | Styldecor BVBA

Other related companies as JULIEN DEKEYSER: VEREECKE OLIVIER | Aedes International BVBA | HERAC | FILL-TEX | Styldecor BVBA

JULIEN DEKEYSER is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN DEKEYSER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08683013916. Het bedrijf JULIEN DEKEYSER bevindt zich op het adres: RUE ROLY 18; 6952; NASSOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 254,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Landbouwmachines Gh; Tuinbenodigdheden. Producten gemaakt in JULIEN DEKEYSER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIEN DEKEYSER is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN DEKEYSER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN DEKEYSER, openstaande posities, locatie van JULIEN DEKEYSER op de kaart.

JULIEN DEKEYSER is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN DEKEYSER, company assigned to the tax number BE08683013916. The company JULIEN DEKEYSER is located at the address: RUE ROLY 18; 6952; NASSOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 254,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Landbouwmachines Gh; Tuinbenodigdheden. Products created in JULIEN DEKEYSER were not found.
The main activity of JULIEN DEKEYSER is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN DEKEYSER is not available. You also can look at reviews of JULIEN DEKEYSER, open positions, location of JULIEN DEKEYSER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN DEKEYSER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN DEKEYSER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN DEKEYSER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN DEKEYSER, employees, financial statistics.