WILHELM BACKES

Contactgegevens WILHELM BACKES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data WILHELM BACKES: address, phone, fax, email, website, opening hours

WILHELM BACKES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ATZERATH 32; 4783; SANKT VITH/SAINT-VITH, België

Telefoon (phone): 80228521 (+32-80228521) 80228521 (+32-80228521)

Fax (fax): +32 (83) 724-89-40 +32 (83) 724-89-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) WILHELM BACKES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "WILHELM BACKES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "WILHELM BACKES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van WILHELM BACKES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen WILHELM BACKES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of WILHELM BACKES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees WILHELM BACKES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti WILHELM BACKES
Products information WILHELM BACKES

BTW identificatienummer (tax): BE03478515625
Ondernemingsnummer: 6537933349
Hoofdstad (capital): 980,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 421,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in WILHELM BACKES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landbouwmachines Gh; Rundveehouders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor WILHELM BACKES
(Get full report from official database of BE for WILHELM BACKES)

Aanvulling soorten activiteiten voor WILHELM BACKES
Addition kinds of activities for WILHELM BACKES

28210218. Styreen-acrylonitiele harsen | Styrene-acrylonitile resins
30110300. Band- en binnenbuismaterialen en aanverwante producten | Tire and inner tube materials and related products
34620200. Pomp, compressor en turbine smeedstukken | Pump, compressor, and turbine forgings
35370217. Vrachtwagens, gebruikt in planten, dokken, terminals, enz. | Truck trailers, used in plants, docks, terminals, etc.
50850000. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
50990600. Muziekinstrumenten | Musical instruments
51690103. Chloor | Chlorine

Werken bij WILHELM BACKES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in WILHELM BACKES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor WILHELM BACKES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for WILHELM BACKES. Looking for open vacancies in other companies

  • Volvo Trucks Oostakker zoekt leeggoedbehandelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • Dispatcher (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de planner in zijn dagelijkse activiteiten en je zorgt voor de administratieve opvolging en afhandeling van alle transportdossiers. Je hebt dagelijks veelvuldig contact met onze klanten inzake hun transportopdrachten, terugmeldingen, extra kosten, …). Je volgt de chauffeurs continue op en ziet toe op het naleven van de rij- en rusttijden. Je maakt het kostendossier aan en zorgt voor de dagelijkse aanmeldingen. Je houdt verschillende lijsten up-to-date.

  • HUISHOUDHULP REGIO IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Ieper zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste bijrijder gezocht (Kontich, dagploeg) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als bijrijder help je de vrachtwagenchauffeur met het rond brengen van goederen. Je helpt hem de bestellingen leveren en laden/lossen. Een rijbewijs B is vereist.

  • jobstudent nachtploeg (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Vooronze klant zoekt t- interim Sint- Truiden gemotiveerde postpakketsorteerdersvoor de nachtploeg voor onze depot te Sint-Truiden. In de pakketten zittenallerlei goederen verpakt: boeken, kleding, elektronica, kattenvoer,alcoholische dranken enz... Jewerkt tussen 2u en 10u. Onzeklant is een logistieke speler met een sterk B2C-netwerk. Dagelijks worden erdoor 365 medewerkers (m/v) meer dan 40.000 pakketten verwerkt en afgeleverd bijeindconsumenten thuis. Dit is slechts 6% van de totale hoeveelheid pakkettendie het bedrijf elke dag verwerkt. Dankzij de transparantie, kennis ine-commerce en hun (inter)nationaal netwerk, is het bedrijf de marktleider inpakketdistributie voor de hele Benelux

  • Verkoper/Verkoopster (student) (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die zich wekelijks kan vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Jouw taken: Kassawerk: - klanten onthalen - betalingen afrekenen - retours behandelen - klanten hun vragen identificeren en beantwoorden Paskamers: - kleding aannemen - kledingstukken wisselen - klanten adviseren Werkuren: 10 uur tot 18 uur

  • Functioneel Analist (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ons ICT is een overkoepelende dienst voor alle Ons organisaties en maakt al meer dan 20 jaar eigen software. Steeds vaker kregen we vanuit de sectoren waarin we actief zijn de vraag of deze software ook aangekocht kon worden. In de schoot van Ons ontstond hierdoor in 2016 CareIT, als spin-off, met het specifieke doel de toepassingen van Ons te commercialiseren. Ter versterking van Ons softwareteam zijn wij momenteel op zoek naar een m/v: Functioneel analist Wijgmaal Voltijds (min. 80%), onbepaalde duur Wat houdt de job in? Je analyseert de functionele behoeften van de klant en vertaalt deze noden naar user stories. Je organiseert en faciliteert analysemeetings met de business experten van de klant. Je voert de analyses, high-level en detail, en testen uit. Jij bent in het projectteam de vertegenwoordiger van de klant en aanspreekpunt voor functionele vragen. Je volgt in het projectteam de ontwikkeling en het testen van de functionaliteiten beschreven in de user stories op. Je organiseert demo’s voor de klant en faciliteert acceptatietesten.

  • logopedist (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van WILHELM BACKES in sociale netwerken
Look for responds of WILHELM BACKES in social networks

Lees alle opmerkingen voor WILHELM BACKES. Laat een reactie achter voor WILHELM BACKES. WILHELM BACKES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for WILHELM BACKES. Leave a respond for WILHELM BACKES. WILHELM BACKES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie WILHELM BACKES op de google maps. Adres en contacten WILHELM BACKES
Location of WILHELM BACKES on the google maps. Address and contacts of WILHELM BACKES

Andere gerelateerde bedrijven als come WILHELM BACKES WILHELM BACKES: BEAUTY FOOT CENTER AHAVA | DERIDDER E | HOFMAN MARC | F. LEJEUNE | JEAN-MARIE PALM

Other related companies as WILHELM BACKES: BEAUTY FOOT CENTER AHAVA | DERIDDER E | HOFMAN MARC | F. LEJEUNE | JEAN-MARIE PALM

WILHELM BACKES is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is WILHELM BACKES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03478515625. Het bedrijf WILHELM BACKES bevindt zich op het adres: ATZERATH 32; 4783; SANKT VITH/SAINT-VITH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 980,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 421,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Landbouwmachines Gh; Rundveehouders. Producten gemaakt in WILHELM BACKES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van WILHELM BACKES is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van WILHELM BACKES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van WILHELM BACKES, openstaande posities, locatie van WILHELM BACKES op de kaart.

WILHELM BACKES is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is WILHELM BACKES, company assigned to the tax number BE03478515625. The company WILHELM BACKES is located at the address: ATZERATH 32; 4783; SANKT VITH/SAINT-VITH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 980,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 421,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Landbouwmachines Gh; Rundveehouders. Products created in WILHELM BACKES were not found.
The main activity of WILHELM BACKES is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of WILHELM BACKES is not available. You also can look at reviews of WILHELM BACKES, open positions, location of WILHELM BACKES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over WILHELM BACKES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf WILHELM BACKES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about WILHELM BACKES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company WILHELM BACKES, employees, financial statistics.