TIEBERGHIEN

Contactgegevens TIEBERGHIEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TIEBERGHIEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

TIEBERGHIEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 37; 9968; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93736860 (+32-93736860) 93736860 (+32-93736860)

Fax (fax): +32 (68) 656-56-38 +32 (68) 656-56-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TIEBERGHIEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TIEBERGHIEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TIEBERGHIEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TIEBERGHIEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TIEBERGHIEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TIEBERGHIEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TIEBERGHIEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TIEBERGHIEN
Products information TIEBERGHIEN

BTW identificatienummer (tax): BE06050140380
Ondernemingsnummer: 4217346191
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in TIEBERGHIEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landbouwmachines Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TIEBERGHIEN
(Get full report from official database of BE for TIEBERGHIEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor TIEBERGHIEN
Addition kinds of activities for TIEBERGHIEN

3354. Aluminium geëxtrudeerde producten | Aluminum extruded products
249302. Spaanplaat producten | Particleboard products
331399. Electrometallurgische producten, nec | Electrometallurgical products, nec
355901. Naaimachines en hoed- en ritssluitmachines | Sewing machines and hat and zipper making machinery
22110107. Kussenslang | Pillow tubing
28190920. Strontiumverbindingen of zouten, anorganisch | Strontium compounds or salts, inorganic
33530000. Aluminium vel, plaat en folie | Aluminum sheet, plate, and foil
38410419. Chirurgische mesbladen en handgrepen | Surgical knife blades and handles

Werken bij TIEBERGHIEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TIEBERGHIEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TIEBERGHIEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TIEBERGHIEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke opdracht administratief bediende personeelsdienst m/v (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze job draait om een langdurige vervanging! Je werkt als pittige administratief bediende in dit enthousiast team. Je levert punctueel administratief werk, je hebt een vlot werktempo en bent snel van begrip. Je doet heel veel cijfergerelateerde taken zoals loonsverwerking, facturatie rond opleidingen en subsidies, organisatie opleidingen, verwerking verlof in kalenders, ... Je werkt in een bedrijvengroep met ongeveer 100 arbeiders en nog een heleboel bedienden.

  • Aankoper - Stad Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People rekruteert momenteel een aankoper voor Stad Gent. Dit houdt in dat hij/zij zal meehelpen om de zeer diverse behoeften die er zijn binnen de organisatie in te vullen. Voorbeelden van dergelijke behoeften zijn aankoop van voedingswaren, tuinmachines, elektrische toestellen, adviesverlening, meubilair… De aankoper komt terecht in een team van 9 aankopers dat wordt geleid door een leidinggevende. De dienst aankoop bestaat naast het team van aankopers ook uit het team bestellen en nazorg. De aankopers zijn elk verantwoordelijk voor de aankoop van bepaalde leveringen en/of diensten en volgen hiervoor een procedure die de volgende stappen inhoudt: behoeftebepaling, markconsultatie, contracteren, bestellen, nazorg en evaluatie. Het zwaartepunt van de taken van een aankoper liggen bij de eerste drie fases. Voor de aankoop van die leveringen en diensten wordt gebruik gemaakt van de techniek van de overheidsopdrachten. Hij/Zij zal de verantwoordelijkheid voor bepaalde leveringen en/of diensten toegewezen krijgen en zal ondersteuning bieden bij de grotere opdrachten die worden geleid door collega’s. De procedures worden bijgehouden in 3P en worden aan het bestuur voorgelegd in Q besluit.

  • Administratief bediende (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de klachtenbehandeling. Je neemt de telefoons aan en verwerkt de mails. Je lost de problemen op en verwerkt hiervoor ook de nodige administratie. Je hebt contact met de klant en met de leveranciers voor de opvolging van de service. In drukke perioden help je ook mee in de verkoop of aan de kassa.

  • vrachtwagenmechanieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Geel, een grote speler in het outsourcen van technische profielen, zoeken wij dringend een vrachtwagen mechanieker  met elektrische kennis. Als vrachtwagenmechanieker sta je in voor: Onderhoud van schuurvrachtwagens en hun boordcomputer Je gaat voornamelijk besturingskasten bekabelen en vrachtwagens onderhouden

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Jobstudent technische dienst (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Beringen, gespecialiseerd in horecaproducten, zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken op de technische dienst. Ben je 1 dag tijdens de week vrij van school en volg je bij voorkeur een technische richting. Neem dan vlug contract met ons op!

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

  • Fineervoeger (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: LEYSEN WOOD TRADING

    Type: Vaste Job

    fineer samenvoegen en kleven op plaatmateriaal

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van TIEBERGHIEN in sociale netwerken
Look for responds of TIEBERGHIEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor TIEBERGHIEN. Laat een reactie achter voor TIEBERGHIEN. TIEBERGHIEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TIEBERGHIEN. Leave a respond for TIEBERGHIEN. TIEBERGHIEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TIEBERGHIEN op de google maps. Adres en contacten TIEBERGHIEN
Location of TIEBERGHIEN on the google maps. Address and contacts of TIEBERGHIEN

Andere gerelateerde bedrijven als come TIEBERGHIEN TIEBERGHIEN: BOULANGERIE COUPEZ | HERMAN STEVENS | LEZ - ARTS - CACH?S | LE COMPTE | EDDY DEPREZ

Other related companies as TIEBERGHIEN: BOULANGERIE COUPEZ | HERMAN STEVENS | LEZ - ARTS - CACH?S | LE COMPTE | EDDY DEPREZ

TIEBERGHIEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TIEBERGHIEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06050140380. Het bedrijf TIEBERGHIEN bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 37; 9968; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 188,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Landbouwmachines Gh. Producten gemaakt in TIEBERGHIEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TIEBERGHIEN is Bedrijfsdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TIEBERGHIEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TIEBERGHIEN, openstaande posities, locatie van TIEBERGHIEN op de kaart.

TIEBERGHIEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TIEBERGHIEN, company assigned to the tax number BE06050140380. The company TIEBERGHIEN is located at the address: KERKSTRAAT 37; 9968; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 188,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Landbouwmachines Gh. Products created in TIEBERGHIEN were not found.
The main activity of TIEBERGHIEN is Business Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TIEBERGHIEN is not available. You also can look at reviews of TIEBERGHIEN, open positions, location of TIEBERGHIEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TIEBERGHIEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TIEBERGHIEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TIEBERGHIEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TIEBERGHIEN, employees, financial statistics.