FA. VERMEIREN

Contactgegevens FA. VERMEIREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. VERMEIREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. VERMEIREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRAAIENHORST 1BB; 2960; BRECHT, België

Telefoon (phone): 33139500 (+32-33139500) 33139500 (+32-33139500)

Fax (fax): +32 (13) 650-45-24 +32 (13) 650-45-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. VERMEIREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. VERMEIREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. VERMEIREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. VERMEIREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. VERMEIREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. VERMEIREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. VERMEIREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. VERMEIREN
Products information FA. VERMEIREN

BTW identificatienummer (tax): BE04888336181
Ondernemingsnummer: 3734497070
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FA. VERMEIREN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Landbouwmachines Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. VERMEIREN
(Get full report from official database of BE for FA. VERMEIREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. VERMEIREN
Addition kinds of activities for FA. VERMEIREN

20110102. Corned beef, uit vlees geslacht op het terrein | Corned beef, from meat slaughtered on site
22530304. Jogging en opwarming pakken, breien | Jogging and warm-up suits, knit
22610206. Preshrinking katoen stoffen | Preshrinking cotton fabrics
35630200. Spuit- en stofuitrusting | Spraying and dusting equipment
50459907. Woordverwerkende apparatuur | Word processing equipment
55999905. Gereedschap aanhangwagens | Utility trailers
73891304. Auteursrechten bescherming service | Copyright protection service
82490300. Medische opleidingsdiensten | Medical training services

Werken bij FA. VERMEIREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. VERMEIREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. VERMEIREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. VERMEIREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Gedreven magazijnier met affiniteit hout (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een gedreven magazijnier voor een mooi internationaal bedrijf. Je takenpakket als magazijnier bestaat uit: goederenbehandeling manueel en met de heftruck klanten helpen die hun bestelling komen ophalen controle van bestellingen magazijn net houden en dit alles met een leuk team;

  • houtbewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zagen draaien frezen schaven... van de meubelonderdelen (poten voorkant van het meubel deurpost...) Het meubel monteren of assembleren. De montage controleren (haaksheid stabiliteit vlakheid ...) en de onderdelen bijwerken (lades deuren ...) Onderdelen maken: Interieurelementen (houtbekleding ...) Afwerkingsbehandelingen uitvoeren: Vernissen Meubelonderdelen afwerken (bekleden gladschuren vernissen verven ...) De productiestappen van het meubilair bepalen Het materiaal en toebehoren kiezen Het specifieke gereedschap (laten) maken (profielmessen …) Afwerken: Lakken Het fineerhout friseren en op de onderdelen van het meubel lijmen Onderdelen maken: Meubels (kasten commodes ...)

  • Product marketing manager (M/V) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Brugge zijn we op zoek naar een product marketing manager. Als Product Marketing Manager zorg je voor het succes van de productportfolio deurbeslag in de regio Benelux. Je bent o.a. verantwoordelijk voor: een optimale positionering van het segment deurbeslag van het bedrijf op de markt, het productportfolio van deurbeslag (Door Hardware), de verkoop- en winst- performatie van de productportfolio, vertalen van klantennoden in verkoopmogelijkheden door het voorstellen van productwijzigingen en nieuwe producten. Je staat in voor het ontwikkelen van plannen voor productlancering op de markt en het beheer van de levenscyclus van de producten op de lokale markt (lancering, groei, uitfasering). Je ondersteunt de verkoopteams met product knowhow, benchmarking ten opzichte van concurrenten, verkoopargumenten, organiseren van productopleidingen voor collega's en klanten technische expertise van de producten (vb. oplossing van technische problemen bij geïnstalleerde producten). Je beheert de belangrijkste gegevens (prijzen, productteksten,…); de technische inhoud en teksten in alle documentaties van het bedrijf. De certificering van de productportfolio en de productkwaliteit. In deze functie werk je nauw samen met de regionale "Sales managers Product Sales" in Belux en NL, met de Segment Business Owners in de organisatie en de regionale directie in Belux en NL.

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

  • Student verkoop (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ZEEMAN

    Type: Studentenjob

    Kassa handelingen Klanten helpen Kledij ophangen Goederen labelen De winkel nettjes houden De rekken aanvullen

  • Jobstudent (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • Monteur lichtreclames (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar monteurs lichtreclame. Je gaat met een collega naar klanten om de lichtreclame te onderhouden of te monteren volgens wens van de klant. Dit over heel België.

  • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

  • LOGOPEDIE (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: KRISTI BIJLOOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een gemotiveerde logopedist(e) voor de begeleiding van kinderen en jongeren met leer- taal of articulatiestoornissen. Ons team bestaat uit 2 ervaren logopedisten en 1 kinesiste/ergotherapeute. We zijn op zoek naar iemand die in bijberoep wil starten voor 10 uurtjes per week. Uitbreiding is zeker mogelijk. De werkuren zijn flexibel en samen overeen te komen.

  • Zelfstandig BIV Vastgoedmakelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ESTATE OF MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Estate Of Mind Real estate agents We zijn ondertussen geen startend kantoor meer. Think real estate, think Estate Of Mind. Met ambitie, passie en het hart op de juiste plaats zijn we klaar om de wereld verder te veroveren! We houden er niet van binnen de lijntjes te kleuren en zoeken dus iemand die dat ook niet doet. Wachudoin? Je werkt waar en wanneer je wil. No rules, I promise… Je start je dag met een lach en eindigt die ook zo Een netwerk opbouwen is je core business Je eigen dossiers binnenbrengen en opvolgen Je klanten zijn je alles en daar doe je ALLES voor

Zoek naar antwoorden van FA. VERMEIREN in sociale netwerken
Look for responds of FA. VERMEIREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. VERMEIREN. Laat een reactie achter voor FA. VERMEIREN. FA. VERMEIREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. VERMEIREN. Leave a respond for FA. VERMEIREN. FA. VERMEIREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. VERMEIREN op de google maps. Adres en contacten FA. VERMEIREN
Location of FA. VERMEIREN on the google maps. Address and contacts of FA. VERMEIREN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. VERMEIREN FA. VERMEIREN: LECOMTE | MAGIC-ELEC | HENRI THOONEN | Nyssen-Mager V | KRIS CARS

Other related companies as FA. VERMEIREN: LECOMTE | MAGIC-ELEC | HENRI THOONEN | Nyssen-Mager V | KRIS CARS

FA. VERMEIREN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. VERMEIREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04888336181. Het bedrijf FA. VERMEIREN bevindt zich op het adres: KRAAIENHORST 1BB; 2960; BRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 871,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Landbouwmachines Gh. Producten gemaakt in FA. VERMEIREN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. VERMEIREN is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. VERMEIREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. VERMEIREN, openstaande posities, locatie van FA. VERMEIREN op de kaart.

FA. VERMEIREN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. VERMEIREN, company assigned to the tax number BE04888336181. The company FA. VERMEIREN is located at the address: KRAAIENHORST 1BB; 2960; BRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 871,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Landbouwmachines Gh. Products created in FA. VERMEIREN were not found.
The main activity of FA. VERMEIREN is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. VERMEIREN is not available. You also can look at reviews of FA. VERMEIREN, open positions, location of FA. VERMEIREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. VERMEIREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. VERMEIREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. VERMEIREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. VERMEIREN, employees, financial statistics.