Allure

Contactgegevens Allure: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Allure: address, phone, fax, email, website, opening hours

Allure

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Karperstraat 15; 8820; Torhout (Wijnendale), België

Telefoon (phone): 050 22 21 92 (+32-050 22 21 92) 050 22 21 92 (+32-050 22 21 92)

Fax (fax): +32 (13) 910-65-51 +32 (13) 910-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Allure: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Allure"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Allure"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Allure, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Allure. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Allure, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Allure. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Allure
Products information Allure

BTW identificatienummer (tax): BE06142974853
Ondernemingsnummer: 9515502929
Hoofdstad (capital): 864,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 617,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Allure zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Allure
(Get full report from official database of BE for Allure)

Aanvulling soorten activiteiten voor Allure
Addition kinds of activities for Allure

508300. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
24991102. Gegraveerde houten producten | Engraved wood products
42120102. Landbouwbedrijf, lokaal | Farm to market haulage, local
50120103. Vrachtwagens, niet-commercieel | Trucks, noncommercial
51129901. Lege boeken | Blank books
52310200. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies

Werken bij Allure: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Allure: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Allure. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Allure. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze winkel zijn we op zoek naar een winkelbediende (m/v). Je staat in voor het vullen van de rekken, het op orde houden van de winkel en het adviseren van de klanten. Ook help je mee aan de kassa. Je werkt in een voltijds rooster en waarop je elke zaterdag werkt. Je hebt door de week een dag vrij

  • Bulkoperator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zoeken gemotiveerde arbeiders die op het logistiek terrein mee vrachtwagens vullen via silo's. Je krijgt een degelijke opleiding zodat je op termijn zelfstandig kunt werken. Dagdienst, bereid zijn om in 2-ploegen te werken.

  • Onderhoudstechnieker | 2 ploegen | Regio: Kaulille (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant een metaalverwerkend bedrijf zijn we op zoek naar een onderhoudstechnieker in 2 ploegen. Je zal kleine storingen oplossen aan de productiemachines en preventief en curatief onderhoud uitvoeren.

  • medewerker biologisch bedrijf (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker bij dit biologisch bedrijf sta je in voor het verzorgen, voeden en opvolgen van o.a. bijen en mijten. Deze dieren worden dan ingezet om mee te werken aan bestuiving en biologische gewasbescherming.

  • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

  • Huishoudhulp (M/V) regio OOstende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

  • JR Software Engineer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SMO

    Type: Vaste Job

    Omwille van de aanhoudende groei en om nog meer complementaire expertise in huis te hebben is SMO op dit moment actief op zoek naar een JR Software Engineer (m/v). WAT HOUDT DE FUNCTIE IN? Je komt terecht in het team Sturing/Automatisatie, waarbij je rapporteert aan het Hoofd Sturing/Automatisatie. Per project sta jij in nauwe samenwerking met de projectingenieur en de elektrisch ingenieur hoofdzakelijk in voor het ontwerpen van de software. Afhankelijk van de projectfase ontwerp, implementeer, analyseer en test je de software. Je voorziet functionele designs en zet deze om in een logische software architectuur. Je voorziet de nodige sturing en visiesystemen. Vervolgens zet je simulaties op met de bedoeling alles verder te finetunen. Hierbij houd je telkens rekening met de behoeften van de klant en waar gewenst stem je ook rechtstreeks af met de eindklant of bied je zelfs in-house ondersteuning. Daarnaast kan je ook ingezet worden voor het beheer van de eigen IT-infrastructuur.

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • Logistiek medewerker (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: WILGENDRIES VOORDE

    Type: Vaste Job

    Verdelen en begeleiden van bewoners tijdens de maaltijd; Aanvullen van drank op kamer bewoners; Verdelen en verzamelen van het linnen; Aanvullen van karren en voorraadbeheer; Afwas; Opmaken van bedden; ...

  • Kick ass Content Editor (NL) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: EVOTIS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de Nostradamus onder de copywriters die voorspelt wat onze lezers willen weten? Kom je net van de schoolbanken en wil je mee aan de wieg staan van Belgiës meest veelbelovende start-up? Schrijf dan sneller als je schaduw je meest originele sollicitatiebrief en wordt onze nieuwe Buldit-buddy. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij reiken particulieren met (ver)bouwplannen inspiratie, informatie en tips aan. Aangenaam en ontspannen verbouwen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van het redactieteam en zorgt dagelijks voor nieuwe content op onze verschillende kanalen. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Join us and become famous!- Hoe vul je je dag? Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites en social media Je herschrijft oude artikels en maakt ze beter op vlak van structuur en SEO Je vertaalt artikels van je Franstalige collega naar het Nederlands Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je creëert inspirerende infographics die de aandacht trekken van onze lezers Je doet aan keywordanalyse en denkt mee over nieuwe onderwerpen Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Vlotte pen Brede interesse in diverse onderwerpen Kritische houding ten opzichte van informatiebronnen Perfect Nederlands, goede kennis Frans is een pluspunt Creatief / Out-of-the-box-denken Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent Kennis van de bouwwereld is een pluspunt maar geen vereiste Trakteren op lekkers als het jouw verjaardag is Kersvers Bachelor-diploma waar je (terecht!) supertrots op bent

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van Allure in sociale netwerken
Look for responds of Allure in social networks

Lees alle opmerkingen voor Allure. Laat een reactie achter voor Allure. Allure bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Allure. Leave a respond for Allure. Allure on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Allure op de google maps. Adres en contacten Allure
Location of Allure on the google maps. Address and contacts of Allure

Andere gerelateerde bedrijven als come Allure Allure: DE VLAAMSE HULPDIENST | BUREAU MODERNE | Tower (The) | GARAGE HUYBERS | Jasperse A

Other related companies as Allure: DE VLAAMSE HULPDIENST | BUREAU MODERNE | Tower (The) | GARAGE HUYBERS | Jasperse A

Allure is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Allure, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06142974853. Het bedrijf Allure bevindt zich op het adres: Karperstraat 15; 8820; Torhout (Wijnendale). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 864,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 617,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in Allure zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Allure is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Allure is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Allure, openstaande posities, locatie van Allure op de kaart.

Allure is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Allure, company assigned to the tax number BE06142974853. The company Allure is located at the address: Karperstraat 15; 8820; Torhout (Wijnendale). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 864,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 617,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beauty salons. Products created in Allure were not found.
The main activity of Allure is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Allure is not available. You also can look at reviews of Allure, open positions, location of Allure on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Allure, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Allure, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Allure, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Allure, employees, financial statistics.