ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING
Private companiesSocial Services • ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING

Contactgegevens ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prins Albertstraat 41; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 766 41 14 (+32-03 766 41 14) 03 766 41 14 (+32-03 766 41 14)

Fax (fax): 03 774 23 55 (+32-03 774 23 55) 03 774 23 55 (+32-03 774 23 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING
Products information ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING

BTW identificatienummer (tax): BE02985504150
Ondernemingsnummer: 6173461914
Hoofdstad (capital): 954,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING
(Get full report from official database of BE for ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING
Addition kinds of activities for ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING

243104. Markten, jaloezieën en luiken: hout | Awnings, blinds and shutters: wood
364402. Elektrische leidingen en toebehoren | Electric conduits and fittings
382104. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
20979900. Vervaardigd ijs, niet | Manufactured ice, nec
35750000. Computer terminals | Computer terminals

Werken bij ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator lasersnijmachine (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een polyvalente metaalarbeider/ afraper voor aan de lasermachine Onze klant gelegen in Koekelare is op zoek naar een polyvalente metaalarbeider / afraper (m/v) Taakomschrijving van de polyvalente metaalarbeider / afraper zijn Afrapen van stukken aan de lasermachine, op palletten plaatsen en helpen laden in de vrachtwagen Bedienen van de lasermachine metaalplaten met de rolbrug verplaatsen

  • Onderhoudstechnieker (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

  • Matrijzenbouwer (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Diepenbeek zijn we op zoek naar een Matrijzenbouwer! Waar zul jij zoal voor instaan? Vlakslijpen en profielslijpen Preventief en curatief onderhoud van matrijzen Bankwerk, precisiewerk Meten en aanmaken van kalibers Afnemen en terugplaatsen van matrijzen onder de pers Werken volgens tekening op eigen initiatief Eventueel draaien en frezen (conventioneel - CNC)

  • Installateur airco-systemen regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het helpen plaatsen van airco-installaties en dit zowel op particuliere als industriële werven gelegen in Limburg maar ook in Antwerpen en Brussel. Afhankelijk van het werfadres vertrek je rond 5u15vanuit Lommel en ben je terug omstreeks 16u.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • Hulpmonteur M/V (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de hulpmonteur M/V die wij zoeken? Voor een bedrijf te Hamme zoeken we een hulpmonteur / helper modelmaker. Taakomschrijving: Herstellen van bestaande modellen aan de hand van mondelinge en/of schriftelijke instructies van de meestergast en/of de technologie-afdeling. Het op plaat zetten van de toegeleverde modellen. Dagelijkse werkzaamheden: Monteren van toegeleverde modellen op een modelplaat met gietsysteem; Noodzakelijke herstellingen aan bestaande modellen en kerndozen uitvoeren; Ombouwen van bestaande modellen en kerndozen naar de nieuwe machines; Het verwijderen van vormmodellen om modelplaten vrij te maken; Uithalen en schikken van de modellen voor de planning; Plaatsen van kernfilters in kerndozen; Het aanbrengen van een gietdatum op modellen; Opbergen van koelblokken; Bedienen van de freesmachine. Occasionele werkzaamheden: Bijhouden van de gepresteerde uren per model; Aanmaken van volledig nieuwe eenvoudige modellen kunststof voor gebruik in gieterij; Ophalen en wegbrengen van modellen uit het magazijn; Nameten van bestaande modellen.

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie: Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

  • Projectingenieur Infrastructuur (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Voor de opvolging en coördinatie van een aantal grotere infrastructuur projecten in het Antwerpse zijn wij op zoek naar een projectingenieur infrastructuur. Je hebt de verantwoordelijkheid over uiteenlopende projecten in de waterbouw. Je begeleidt de projecten van de ontwikkeling tot en met de realisatie met veelvuldig overleg met allerlei stakeholders. De voorbereidende studies zoals de technische ontwerpen, milieueffectenrapportage, ruimtelijke uitvoeringsplannen en stabiliteitsstudies worden door jou uitgevoerd of gecoördineerd. Je maakt aanbestedingsdossiers op en zorgt voor de aanvraag van de stedenbouwkundige vergunning. Je leidt zowel technisch als administratief de uitvoering van de werken in nauwe samenwerking met de werfleiders.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Vila Kruiscalsyde (Pittem) (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Villa Kruiscalsyde (Pittem) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING in sociale netwerken
Look for responds of ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING. Laat een reactie achter voor ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING. ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING. Leave a respond for ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING. ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING op de google maps. Adres en contacten ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING
Location of ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING on the google maps. Address and contacts of ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING

Andere gerelateerde bedrijven als come ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING: MARC VERSLYPE | SLEEPY MORTSEL | MUTUALIT? SOCIALISTE | M. & M. SERVICES | Stardust Management

Other related companies as ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING: MARC VERSLYPE | SLEEPY MORTSEL | MUTUALIT? SOCIALISTE | M. & M. SERVICES | Stardust Management

ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02985504150. Het bedrijf ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING bevindt zich op het adres: Prins Albertstraat 41; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 954,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 495,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Beauty salons. Producten gemaakt in ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING, openstaande posities, locatie van ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING op de kaart.

ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING, company assigned to the tax number BE02985504150. The company ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING is located at the address: Prins Albertstraat 41; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 954,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 495,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Beauty salons. Products created in ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING were not found.
The main activity of ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING is Social Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING is not available. You also can look at reviews of ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING, open positions, location of ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADVIES & ESTHETISCHE BEHANDELING, employees, financial statistics.