Rottiers J

Contactgegevens Rottiers J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Rottiers J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Rottiers J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bekkerzeelstraat 5; 1700; Dilbeek (Sint-Ulriks-Kapelle), België

Telefoon (phone): 02 452 39 82 (+32-02 452 39 82) 02 452 39 82 (+32-02 452 39 82)

Fax (fax): +32 (12) 549-66-59 +32 (12) 549-66-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Rottiers J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Rottiers J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Rottiers J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Rottiers J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Rottiers J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Rottiers J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Rottiers J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Rottiers J
Products information Rottiers J

BTW identificatienummer (tax): BE09288635253
Ondernemingsnummer: 3156890869
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 188,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Rottiers J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Land surveyors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Rottiers J
(Get full report from official database of BE for Rottiers J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Rottiers J
Addition kinds of activities for Rottiers J

355605. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
824999. Beroepsopleidingen, nec, nec | Vocational schools, nec, nec
20320300. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
33560500. Blik | Tin
36120000. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers

Werken bij Rottiers J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Rottiers J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Rottiers J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Rottiers J. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Magazijnier (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TIJDELIJKE OPDRACHT! U hebt ervaring als magazijnier en bent in het bezit van een geldig heftruckattest. Je beheerst de taal Nederlands goed. Gemotiveerd en flexibel staat bovenaan in je woordenboek. U bent niet snel uit uw lood geslagen, en kan goed om met druk. Dan bent u degene waar wij naar op zoek zijn!

  • Mechanisch en elektrisch monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor outsourcing projecten regio Kortrijk zijn we steeds op zoek naar technische profielen. De functie betreft voornamelijk montage werk van nieuwe machines (machinebouw).

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit eerste project kom je terecht in een woonzorgcentrum te Oostende. Je staat in voor zowel de hygiënische zorgen als technisch verpleegkundige taken. Je bent verantwoordelijk voor de controle en verdeling van de geneesmiddelen en het bijwonen van multidisciplinaire vergaderingen. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • 1 Huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zonhoven - Kiewit (Hasselt)? Dit voor ongeveer 19u. Heb je vervoer of kan je je verplaatsen met de bus? Ervaring is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 011/61 28 90 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens.

  • HUISHOUDHULP GROOT ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Zonnebeke-Passendale-Beselare : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Senior ISOL Target Assembly Designer (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Het SCK•CEN ontwikkelt de multifunctionele bestralingsinstallatie MYRRHA, een flexibele snelspectrum onderzoeksreactor die wordt aangedreven door een deeltjesversneller (ADS= Accelerator Driven System). Hij bestaat uit een linaire protonversneller van 600 MeV (linac) die een door lood-bismut gekoelde subkritische reactor aandrijft. Volgens het gefaseerde implementatieplan van MYRRHA zal een eerste faciliteit, MINERVA genaamd, worden gebouwd in het SCK•CEN in Mol. MINERVA omvat het ontwerp, de bouw, de ingebruikname en de exploitatie van een unieke infrastructuur bestaande uit een lineaire protonversneller van 100 MeV gekoppeld aan een ISOL target station voor fundamenteel onderzoek en voor de productie van medische radio-isotopen, alsmede een target station voor onderzoek naar fusiematerialen. In het kader van dit project is het Institute for Advanced Nuclear Systems (ANS) op zoek naar een Senior ISOL Target Assembly Designer voor onze Proton Target Research (PTR)-eenheid van de Accelerator Project (ACP)-groep. Als Senior ISOL Target Assembly Designer zult u de volgende verantwoordelijkheden hebben: ontwerp van de ISOL-target assemblage: coördineren, integreren van en bijdragen aan het ontwerp van de verschillende subcomponenten (doel, doelcontainer, vacuümkamer, koeling, ionenbron ...); leidinggeven en zorgen voor de technische interface met de andere componenten van het ISOL-systeem; bijdragen aan alle aspecten van doelontwikkeling en -optimalisatie voor de productie van radioactieve ionenbundels (RIB) met hoge rendementen en van hoge kwaliteit; zorgen voor de productie van de nodige doeleenheden voor de stralingsvraag volgens het goedgekeurde RIB-productie- en faciliteitexploitatieschema; karakteriseren en documenteren van de prestaties en productiesnelheid van alle doelassemblages (zowel tijdens de offline tests tijdens de ontwikkeling van de faciliteit als online, nadat de faciliteit operationeel is geworden); initiëren van innovatieve ideeën voor de productie van nieuwe ionenbundels; op de hoogte blijven van de gebruikersvraag naar RIB's en van de algehele ISOL-systeemprestaties bij andere ISOL-faciliteiten.

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

Zoek naar antwoorden van Rottiers J in sociale netwerken
Look for responds of Rottiers J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Rottiers J. Laat een reactie achter voor Rottiers J. Rottiers J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Rottiers J. Leave a respond for Rottiers J. Rottiers J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Rottiers J op de google maps. Adres en contacten Rottiers J
Location of Rottiers J on the google maps. Address and contacts of Rottiers J

Andere gerelateerde bedrijven als come Rottiers J Rottiers J: IPPA | Peeters F BVBA | P.C. DE RIVIEREN | CD Concept SPRL | BAKKERIJ BUCKLEY

Other related companies as Rottiers J: IPPA | Peeters F BVBA | P.C. DE RIVIEREN | CD Concept SPRL | BAKKERIJ BUCKLEY

Rottiers J is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Rottiers J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09288635253. Het bedrijf Rottiers J bevindt zich op het adres: Bekkerzeelstraat 5; 1700; Dilbeek (Sint-Ulriks-Kapelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 188,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Land surveyors. Producten gemaakt in Rottiers J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Rottiers J is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Rottiers J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Rottiers J, openstaande posities, locatie van Rottiers J op de kaart.

Rottiers J is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Rottiers J, company assigned to the tax number BE09288635253. The company Rottiers J is located at the address: Bekkerzeelstraat 5; 1700; Dilbeek (Sint-Ulriks-Kapelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 188,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Land surveyors. Products created in Rottiers J were not found.
The main activity of Rottiers J is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Rottiers J is not available. You also can look at reviews of Rottiers J, open positions, location of Rottiers J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Rottiers J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Rottiers J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Rottiers J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Rottiers J, employees, financial statistics.