Purser S

Contactgegevens Purser S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Purser S: address, phone, fax, email, website, opening hours

Purser S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Longue 1; 4837; Baelen, België

Telefoon (phone): 087 76 39 21 (+32-087 76 39 21) 087 76 39 21 (+32-087 76 39 21)

Fax (fax): 087 76 39 21 (+32-087 76 39 21) 087 76 39 21 (+32-087 76 39 21)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Purser S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Purser S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Purser S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Purser S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Purser S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Purser S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Purser S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Purser S
Products information Purser S

BTW identificatienummer (tax): BE02971771240
Ondernemingsnummer: 6614562988
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 787,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Purser S zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Land surveyors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Purser S
(Get full report from official database of BE for Purser S)

Aanvulling soorten activiteiten voor Purser S
Addition kinds of activities for Purser S

382905. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
20450200. Deeg en beslag, van gekochte bloem | Doughs and batters, from purchased flour
24219907. Scheepvaartmolen, onafhankelijk: behalve millwork | Planing mill, independent: except millwork
24310703. Trellises, hout | Trellises, wood
27520801. Afdichtingen, gelithografeerd | Seals, lithographed
34431102. Caissons, metalen plaat | Caissons, metal plate
51310100. Stukgoederen en andere stoffen | Piece goods and other fabrics
70110401. Bed and breakfast herberg | Bed and breakfast inn

Werken bij Purser S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Purser S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Purser S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Purser S. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke compounder - Dag (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf, regio Kruishoutem, zijn we op zoek naar een tijdelijke compounder. Jouw taken: - Bereidingen van latex/gel maken.

  • Elektricien (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen over geheel België zijn wij op zoek naar ervaren elektriekers die zelfstandig kunnen werken.

  • Onderhoudstechnieker (logistiek) nachtploeg (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: move interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker logistiek sta je in voor het optimaal technisch functioneren van de geautomatiseerde logistieke afdeling tijdens de nacht. Na een degelijke interne opleiding voer je het nodige preventieve onderhoud van de installaties uit, zodat eventuele technische problemen tijdig opgespoord kunnen worden en de continue goede werking van de installatie verzekerd kan worden. Dankzij jouw interventies worden storingen aan installaties vermeden of op vakkundige wijze hersteld en logistieke stilstanden tot een minimum herleid. Jouw correcte storingsanalyse en adequate herstelling zijn hiertoe cruciaal. Dankzij jouw brede technische kennis zowel op gebied van elektriciteit, elektronica, meet- & regeltechniek, PLC-sturingen, mechanica, … kan je zelfstandig je taken uitvoeren.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp / poetshulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Momenteel zoeken we nieuwe medewerkers in de regio Dendermonde - Buggenhout.

  • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

  • Heftruck- / reachtruckchauffeur Limburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SEGERS SELECT

    Type: Vaste Job

    Segers Select is actief in de sector transport en logistiek, wij hebben vacatures voor beroepschauffeurs en magazijniers in heel Vlaanderen. Momenteel zoeken we een ervaren heftruck-/reachtruckchauffeur en magazijnmedewerker voor regio Limburg. Heb je recente ervaring, ben je gedreven door het gebeuren achter de schermen van een logistieke bedrijf? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Solliciteer online of bel ons via onderstaande telefoonnummer.

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Verkoper/adviseur (flexijob) op zaterdag M/V (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ZELFBOUWMARKT

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een adviseur/verkoper voor zaterdagen. Volgende taken zijn erg belangrijk: Je zal klanten advies geven over onze producten. Je geeft uitleg over de technische kant. Je zal actief verkopen en klanten ook zelf gaan aanspreken. Je kan goed met een PC werken (Excel, Word, Outlook, kassasysteem)

Zoek naar antwoorden van Purser S in sociale netwerken
Look for responds of Purser S in social networks

Lees alle opmerkingen voor Purser S. Laat een reactie achter voor Purser S. Purser S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Purser S. Leave a respond for Purser S. Purser S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Purser S op de google maps. Adres en contacten Purser S
Location of Purser S on the google maps. Address and contacts of Purser S

Andere gerelateerde bedrijven als come Purser S Purser S: HESBAYE CANIN | C E M NV | Depetris N | EUGENE VANDEUREN | Laatste Rust (De)

Other related companies as Purser S: HESBAYE CANIN | C E M NV | Depetris N | EUGENE VANDEUREN | Laatste Rust (De)

Purser S is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Purser S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02971771240. Het bedrijf Purser S bevindt zich op het adres: Rue Longue 1; 4837; Baelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 787,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Land surveyors. Producten gemaakt in Purser S zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Purser S is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Purser S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Purser S, openstaande posities, locatie van Purser S op de kaart.

Purser S is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Purser S, company assigned to the tax number BE02971771240. The company Purser S is located at the address: Rue Longue 1; 4837; Baelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 787,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Land surveyors. Products created in Purser S were not found.
The main activity of Purser S is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Purser S is not available. You also can look at reviews of Purser S, open positions, location of Purser S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Purser S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Purser S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Purser S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Purser S, employees, financial statistics.