HESBAYE CANIN

Contactgegevens HESBAYE CANIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HESBAYE CANIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HESBAYE CANIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WAVRE 32; 1350; ORP-JAUCHE, België

Telefoon (phone): 19635647 (+32-19635647) 19635647 (+32-19635647)

Fax (fax): +32 (51) 300-18-44 +32 (51) 300-18-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HESBAYE CANIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HESBAYE CANIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HESBAYE CANIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HESBAYE CANIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HESBAYE CANIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HESBAYE CANIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HESBAYE CANIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HESBAYE CANIN
Products information HESBAYE CANIN

BTW identificatienummer (tax): BE05164367675
Ondernemingsnummer: 5668365478
Hoofdstad (capital): 126,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in HESBAYE CANIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diensten voor huisdieren

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HESBAYE CANIN
(Get full report from official database of BE for HESBAYE CANIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HESBAYE CANIN
Addition kinds of activities for HESBAYE CANIN

22530103. T-shirts en tops, breien | T-shirts and tops, knit
32749903. Gehydrateerde kalk | Hydrated lime
33990105. Poeder, metaal | Powder, metal
35640201. Vliegtuigen (blower) | Aircurtains (blower)
79999914. Verhuur van sportartikelen, niet inbegrepen | Sporting goods rental, nec

Werken bij HESBAYE CANIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HESBAYE CANIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HESBAYE CANIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HESBAYE CANIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef matraslijn (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je volgt de productie en de planning op. - Je controleert de grondstoffen volgens vooropgesteld schema. - Je controleert de werking van productie eenheden door middel van checklijsten. - Je stuurt operatoren aan en je kan hen motiveren. - Je helpt mee in de dagdagelijkse werking van de productielijn. - Je kan een correcte werkverdeling opstellen.

  • Ploegbaas (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Schuilt er in jouw een stevige ploegbaas? Dan ben je de geschikte persoon om: leiding te geven aan een ploeg van 2 à 3 arbeiders. diverse werken uit te voeren: kleine metselwerken, beton- en bekistingswerken, betonherstellingen, verwerken van blauwe hardsteen,… verantwoordelijkheid op te nemen voor de kwalitatieve en rendabele uitvoering van het werk.

  • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Zingem (ZINGEM)

    Regio: ZINGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Aanvullers gezocht bij Albert Heijn voor flexibele pool, niet student of student! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Albert Heijn Brugge zijn wij op zoek naar aanvullers die op flexibele basis kunnen werken bij Albert Heijn! Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit een leuke opportuniteit voor jou! Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, het netjes houden van de winkel en klantgericht advies geven aan de klanten van Albert Heijn.

  • STUDENTEN 7/10/2018 (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement op 7/10/2018, ben ik op zoek naar 100 (!) studenten die deze dag kunnen flyeren. Plaats tewerkstelling: Provenciaal domein Puyenbroeck Puyenbrug 1a, 9185 Wachtebeke

  • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Kelner (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen in Lembeek zijn wij op zoek naar een kelner Je bedient gerechten en dranken. Je houdt toezicht op orde en netheid in de zaal Je ontvangt de klanten Opnemen van bestellingen Stabiel met een plateau kunnen serveren Kassagebruik

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

  • Busbegeleid(st)er (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: DE VLIER

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van HESBAYE CANIN in sociale netwerken
Look for responds of HESBAYE CANIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HESBAYE CANIN. Laat een reactie achter voor HESBAYE CANIN. HESBAYE CANIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HESBAYE CANIN. Leave a respond for HESBAYE CANIN. HESBAYE CANIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HESBAYE CANIN op de google maps. Adres en contacten HESBAYE CANIN
Location of HESBAYE CANIN on the google maps. Address and contacts of HESBAYE CANIN

Andere gerelateerde bedrijven als come HESBAYE CANIN HESBAYE CANIN: WILINIS | ERES NV | TAUBER E | M. DAWANS | JEAN-MARC OLISLAGERS

Other related companies as HESBAYE CANIN: WILINIS | ERES NV | TAUBER E | M. DAWANS | JEAN-MARC OLISLAGERS

HESBAYE CANIN is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HESBAYE CANIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05164367675. Het bedrijf HESBAYE CANIN bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WAVRE 32; 1350; ORP-JAUCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 126,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Diensten voor huisdieren. Producten gemaakt in HESBAYE CANIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HESBAYE CANIN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HESBAYE CANIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HESBAYE CANIN, openstaande posities, locatie van HESBAYE CANIN op de kaart.

HESBAYE CANIN is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is HESBAYE CANIN, company assigned to the tax number BE05164367675. The company HESBAYE CANIN is located at the address: CHAUSS?E DE WAVRE 32; 1350; ORP-JAUCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 126,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Diensten voor huisdieren. Products created in HESBAYE CANIN were not found.
The main activity of HESBAYE CANIN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HESBAYE CANIN is not available. You also can look at reviews of HESBAYE CANIN, open positions, location of HESBAYE CANIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HESBAYE CANIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HESBAYE CANIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HESBAYE CANIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HESBAYE CANIN, employees, financial statistics.