MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL

Particuliere bedrijvenRubber en diverse plastic producten • MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL

Contactgegevens MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Charnoy 28; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): 071 31 32 34 (+32-071 31 32 34) 071 31 32 34 (+32-071 31 32 34)

Fax (fax): 071 70 25 95 (+32-071 70 25 95) 071 70 25 95 (+32-071 70 25 95)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL
Products information MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE08304260253
Ondernemingsnummer: 2735015869
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Hairdressing salons - Equipment & Supplies; Hair care goods; Wigs & hairworks

Product categorie (product category): Beauty salons - Products and apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL
(Get full report from official database of BE for MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL
Addition kinds of activities for MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL

01820100. Plantaardige gewassen, onder dekking gekweekt | Vegetable crops, grown under cover
35230117. pootmachines | Transplanters
35599909. Katoen ginning machines | Cotton ginning machinery
39520206. Canvas, voorbereid op frames: artiesten ' | Canvas, prepared on frames: artists'
50729903. Chains | Chains
59470104. Cadeauwinkel | Gift shop
73891305. Tegenservice, douane | Drawback service, customs

Werken bij MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing Klinische Studies (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tijdens dit project zal je werken in een organisatie gespecialiseerd in wetenschappelijk geneesmiddelenonderzoek. De doelgroep in deze setting zijn vrijwilligers. Als verpleegkundige zal je voornamelijk volgende technische handelingen uitvoeren: bloedafnames, bloeddrukmetingen en het interpreteren van EKG's. Dit zijn taken die je voor en na de dosering uitvoert. Verder zal je de vrijwilligers screenen en hen opvolgen tijdens een nacontrole. In de context van wetenschappelijk onderzoek is het belangrijk dat je zorgvuldig, snel en efficiënt kan werken. Het team bestaat uit enthousiaste collega's die nieuwe medewerkers met veel plezier opleiden. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Verkoper bakkerij m/v (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in het Waasland zijn wij momenteel op zoek naar een verkoper. Je bent het aanspreekpunt voor de klanten; Je doet het kassawerk; Helpt mee de winkel op orde te houden.

  • Installatietechnieker (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waasland zijn we op zoek naar een installatietechnieker. U komt terecht in een dynamisch team. U zal instaan voor het installeren en herstellen van de systemen.

  • Elektricien (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker openbare verlichting sta je in voor werken aan bovengrondse lijnen, zowel hoog- als laagspanning. Je herkent netsystemen en bent in staat om fouten op te sporen. Samen met je collega sta je in voor het plaatsen en wegnemen van van (verlichtings)-palen met behulp van een hoogtewerker.

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: MONITOR

    Type: Studentenjob

    Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

  • Commercieel Technisch Medewerker (LINKHOUT)

    Regio: LINKHOUT

    Bedrijf: TELE BREVA

    Type: Vaste Job

    Voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een Technical / Commercial Advisor op gebied van camerabewaking (IP) - Intercom - Toegangscontrole - Inbraak - Brand - PLC. In deze functie: - Ondersteun je de commerciële dienst (uitwerken prijsvragen op commercieel/technisch gebied). - Verdiep je je in de technieken die onze firma aanbelangen. - Ondersteun je indien nodig projecten op locatie. - Is kennis van IP technologie een must.

  • Productieleider met ambities (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Jou taak bestaat uit het aansturen, coachen, bijsturen van een team van operatoren en productie medewerkers die in ploegen werken, ook draag je bij tot de evaluatie en ontwikkeling van jou team Dankzij jou kennis die je overdraagt aan jouw mensen, kan je polyvalentie en flexibiliteit van je team garanderen Je staat in voor een efficiënte werkorganisatie, je bewaakt wissels, doorlooptijden en flexibiliteit Samen met de productiemedewerkers sta je in voor de realisatie van de vooropgestlede KPI'S op vlak van rendement, volumes en kwaliteit Op basis van je kennis m.b.t. evoluties binnen de sector die je up to date houdt ,werk je adequate verbetervoorstellen uit Je leert je medewerkers om de kwaliteits- en servicenodgen van de klanten na te leven waardoor je de gevraagde kwaliteit garandeerd Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal actieve firma in Wielsbeke gaan wij op zoek naar een PRODUCTIELEIDER. Deze firma heeft naam en faam en kent iedereen als een hele goede werkgever. Er is ruimte voor initiatief en steeds willen ze de volgende stap vooruit zetten.

  • Transportplanner DV00557 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    De transportafdeling staat in voor de tijdige levering van onze producten. Daarbij wordt beroep gedaan op transportbedrijven om onze vrachten over heel Europa op hun bestemming te krijgen. We trachten die vrachten optimaal samen te stellen, op de meest kostenefficiënte manier, zonder evenwel compromissen te sluiten over het service level. De transportplanner stelt de vrachten zo samen dat een minimaal aantal transporten nodig is om alles tot bij de klant te krijgen. Hierbij houdt de transportplanner rekening met de capaciteit van het magazijn, de beschikbaarheden van ritten en de aanleveringswensen van de klant. In het geval de vrachten niet volgens planning worden vervoerd, zoekt de transportplanner naar alternatieven. Een vlotte communicatie naar onze klanten en een groot probleemoplossend vermogen zijn daarbij de succesfactoren. Tot slot is de transportplanner verantwoordelijk voor de (administratieve) opvolging van de distributieactiviteiten, de transportprijzen, etc. Daarnaast beheert de transportplanner ook de stocklevels in externe magazijnen. Dit omvat ook rapporten opmaken, transportprijzen opvragen en het transportbeheerssysteem updaten.

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Leercontract

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

Zoek naar antwoorden van MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL in sociale netwerken
Look for responds of MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL. Laat een reactie achter voor MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL. MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL. Leave a respond for MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL. MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL op de google maps. Adres en contacten MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL
Location of MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL on the google maps. Address and contacts of MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL: ENTREPRISE J. DEFLANDRE ET FILS SA | Adriaensen Johannes | BUREAU DIZAIN | HERMAN FRANCK | htwx

Other related companies as MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL: ENTREPRISE J. DEFLANDRE ET FILS SA | Adriaensen Johannes | BUREAU DIZAIN | HERMAN FRANCK | htwx

MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08304260253. Het bedrijf MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL bevindt zich op het adres: Rue Charnoy 28; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Beauty salons - Products and apparatus. Lijst met producten zijn Hairdressing salons - Equipment & Supplies; Hair care goods; Wigs & hairworks.
De hoofdactiviteit van MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL, openstaande posities, locatie van MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL op de kaart.

MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL, company assigned to the tax number BE08304260253. The company MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL is located at the address: Rue Charnoy 28; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Beauty salons - Products and apparatus. List of products are Hairdressing salons - Equipment & Supplies; Hair care goods; Wigs & hairworks.
The main activity of MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL is not available. You also can look at reviews of MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL, open positions, location of MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON DU COIFFEUR (LA) SPRL, employees, financial statistics.