De Crombrugghe G

Contactgegevens De Crombrugghe G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Crombrugghe G: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Crombrugghe G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Toekomststraat 3; 3560; Lummen, België

Telefoon (phone): 011 42 69 94 (+32-011 42 69 94) 011 42 69 94 (+32-011 42 69 94)

Fax (fax): +32 (65) 748-88-83 +32 (65) 748-88-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Crombrugghe G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Crombrugghe G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Crombrugghe G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Crombrugghe G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Crombrugghe G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Crombrugghe G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Crombrugghe G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Crombrugghe G
Products information De Crombrugghe G

BTW identificatienummer (tax): BE09940948486
Ondernemingsnummer: 9204589843
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 731,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in De Crombrugghe G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Land surveyors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Crombrugghe G
(Get full report from official database of BE for De Crombrugghe G)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Crombrugghe G
Addition kinds of activities for De Crombrugghe G

20649918. Popcornballetjes of andere behandelde popcornproducten | Popcorn balls or other treated popcorn products
24310209. Vensterbekleding, hout | Window trim, wood
25220101. Banken, kantoor: behalve hout | Benches, office: except wood
28340103. Insulinepreparaten | Insulin preparations
36990601. Apparaatkoorden, voor huishoudelijke elektrische apparatuur | Appliance cords, for household electrical equipment
61639900. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
80690300. Respiratoire ziekenhuis | Respiratory hospital

Werken bij De Crombrugghe G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Crombrugghe G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Crombrugghe G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Crombrugghe G. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C drankencentrale (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    c chauffeur Leveren van drank aan horecazaken (café, resto) Niet laden (gebeurt door magazijnier) - wel lossen bij de klanten: manueel of met duveltje Na leveringen ook leeggoed uit vw lossen bij bedrijf zelf Fysiek zwaar werk: lossen vaak in kelders (vaten op stootkussen) Hebben wel een bijrijder mee. Starten tussen 6u en 7u / ong. 10u per dag 6 tot 10 klanten per dag, afh. van de bestellingen - vaak dezelfde route - wekelijks zie je dezelfde klanten terug - leveren in oost en west vlaanderen, voornamelijk Gent, dus zeker in drukke stadscentra kunnen rijden. Route in Gent zijn veel stops, korte afstanden, hard werken. Zeer flexibel naar werkuren toe, want kan vb. in de zomer vaak drukker zijn (als het warmer is) Zoeken iemand betrouwbaar want moeten ook geld ontvangen en leeggoed meenemen bij de klanten (administratieve taken). Moeten kunnen rekenen.

  • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

  • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • frituurmedewerker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

  • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

  • Meestergast productie afdeling - metaal (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: voestalpine Sadef NV

    Type: Vaste Job

    Als internationale, toonaangevende onderneming die innovatieve oplossingen biedt aan klanten op het gebied van koudgewalste stalen profielen, zijn we op zoek naar een meestergast voor onze slitterafdeling waar de rollen staalband op maat gesneden worden. je bent de contactpersoon tussen atelierleiding en het uitvoerend personeel, waarbij je instaat voor de algemene organisatie op de werkvloer veiligheid, milieu, orde en netheid vallen onder uw bevoegdheid je bent verantwoordelijk voor het oplossen van problemen op vlak van productie en kwaliteit je staat in voor het aansturen van het personeel en de opvolging van nieuwelingen waar nodig spring je bij in de productiewerkzaamheden.

  • MEEWERKEND CHAUFFEUR CE (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Je zal als chauffeur instaan voor het vervoer van bouwmaterialen naar verschillende werven. Daarnaast ga je indien nodig actief meewerken op de werf. Naast het besturen van de vrachtwagen sta je in voor het aanleggen van opritten, parkings, algemene grondwerk, rioleringen en afbraakwerken. Je werkt steeds in een team van vaste collega's.

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

Zoek naar antwoorden van De Crombrugghe G in sociale netwerken
Look for responds of De Crombrugghe G in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Crombrugghe G. Laat een reactie achter voor De Crombrugghe G. De Crombrugghe G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Crombrugghe G. Leave a respond for De Crombrugghe G. De Crombrugghe G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Crombrugghe G op de google maps. Adres en contacten De Crombrugghe G
Location of De Crombrugghe G on the google maps. Address and contacts of De Crombrugghe G

Andere gerelateerde bedrijven als come De Crombrugghe G De Crombrugghe G: SOMOREST | Francis Bernard | Daniels A | ECOLE FONDAMENTALE | HOFFMAN

Other related companies as De Crombrugghe G: SOMOREST | Francis Bernard | Daniels A | ECOLE FONDAMENTALE | HOFFMAN

De Crombrugghe G is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Crombrugghe G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09940948486. Het bedrijf De Crombrugghe G bevindt zich op het adres: Toekomststraat 3; 3560; Lummen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 731,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Land surveyors. Producten gemaakt in De Crombrugghe G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Crombrugghe G is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Crombrugghe G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Crombrugghe G, openstaande posities, locatie van De Crombrugghe G op de kaart.

De Crombrugghe G is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Crombrugghe G, company assigned to the tax number BE09940948486. The company De Crombrugghe G is located at the address: Toekomststraat 3; 3560; Lummen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 731,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Land surveyors. Products created in De Crombrugghe G were not found.
The main activity of De Crombrugghe G is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of De Crombrugghe G is not available. You also can look at reviews of De Crombrugghe G, open positions, location of De Crombrugghe G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Crombrugghe G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Crombrugghe G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Crombrugghe G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Crombrugghe G, employees, financial statistics.