De Coussemaker BVBA

Contactgegevens De Coussemaker BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Coussemaker BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Coussemaker BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Lindestraat 123; 1800; Vilvoorde, België

Telefoon (phone): 02 253 41 94 (+32-02 253 41 94) 02 253 41 94 (+32-02 253 41 94)

Fax (fax): +32 (57) 318-67-94 +32 (57) 318-67-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Coussemaker BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Coussemaker BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Coussemaker BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Coussemaker BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Coussemaker BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Coussemaker BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Coussemaker BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Coussemaker BVBA
Products information De Coussemaker BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02675140380
Ondernemingsnummer: 5342346191
Hoofdstad (capital): 298,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 689,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in De Coussemaker BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Land surveyors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Coussemaker BVBA
(Get full report from official database of BE for De Coussemaker BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Coussemaker BVBA
Addition kinds of activities for De Coussemaker BVBA

25110204. Stoelen, gebogenhout | Chairs, bentwood
32990201. Blokken en baksteen, zandkalk | Blocks and brick, sand lime
34439911. Perforeren op zwaar metaal | Perforating on heavy metal
51810000. Bier en aal | Beer and ale
82310102. Medische bibliotheek | Medical library
87419905. Restaurant management | Restaurant management

Werken bij De Coussemaker BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Coussemaker BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Coussemaker BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Coussemaker BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde en ervaren kelner (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je neemt, voor een deel van de zaal, een aantal tafels voor je rekening waar je: - Bestellingen opneemt - Dranken en maaltijden serveert - Afrekent - De tafels proper maakt Dit alles doe je uiteraard met enthousiasme en een zekere snelheid. Bij voorkeur werk je fulltime over 4 à 5 dagen.

  • Verkoop Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

  • Projectleider (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het zelfstandig afhandelen van projecten vanaf de prijsaanvraag, over het evalueren van de technische haalbaarheid, het bereken van de kostprijs, het opmaken en uitsturen van de offerte, het realiseren van de uitvoeringstekeningen, het bestellingen van onderdelen tot en met de nacalculatie.

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Grondwerker (m/v) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    wij zijn op zoek naar een grondwerker (m/v) 

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulp dienstencheques Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Schoonmaakmedewerker (student) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken dringend een schoonmaakmedewerker om het verlof op te vangen van een vaste werknemer. -Je staat in voor het wekelijks onderhoud in een vast bedrijf. -Er wordt een dag opleiding voorzien op vrijdag 17 augustus. -De schoonmaak moet zeer goed worden uitgevoerd. Dit bedrijf is zeer belangrijk voor onze klant.

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

Zoek naar antwoorden van De Coussemaker BVBA in sociale netwerken
Look for responds of De Coussemaker BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Coussemaker BVBA. Laat een reactie achter voor De Coussemaker BVBA. De Coussemaker BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Coussemaker BVBA. Leave a respond for De Coussemaker BVBA. De Coussemaker BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Coussemaker BVBA op de google maps. Adres en contacten De Coussemaker BVBA
Location of De Coussemaker BVBA on the google maps. Address and contacts of De Coussemaker BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come De Coussemaker BVBA De Coussemaker BVBA: LIEVE MOERMAN | DE CAP | KAREL PATTYN | TIMMERMANS | ERNEST MERTENS

Other related companies as De Coussemaker BVBA: LIEVE MOERMAN | DE CAP | KAREL PATTYN | TIMMERMANS | ERNEST MERTENS

De Coussemaker BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Coussemaker BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02675140380. Het bedrijf De Coussemaker BVBA bevindt zich op het adres: Oude Lindestraat 123; 1800; Vilvoorde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 298,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 689,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Land surveyors. Producten gemaakt in De Coussemaker BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Coussemaker BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Coussemaker BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Coussemaker BVBA, openstaande posities, locatie van De Coussemaker BVBA op de kaart.

De Coussemaker BVBA is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Coussemaker BVBA, company assigned to the tax number BE02675140380. The company De Coussemaker BVBA is located at the address: Oude Lindestraat 123; 1800; Vilvoorde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 298,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 689,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Land surveyors. Products created in De Coussemaker BVBA were not found.
The main activity of De Coussemaker BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of De Coussemaker BVBA is not available. You also can look at reviews of De Coussemaker BVBA, open positions, location of De Coussemaker BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Coussemaker BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Coussemaker BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Coussemaker BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Coussemaker BVBA, employees, financial statistics.