Cornelis R

Contactgegevens Cornelis R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cornelis R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cornelis R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Bourgmestre Jean Herinckx 21 Box 12; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 02 375 61 53 (+32-02 375 61 53) 02 375 61 53 (+32-02 375 61 53)

Fax (fax): 02 375 44 09 (+32-02 375 44 09) 02 375 44 09 (+32-02 375 44 09)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cornelis R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cornelis R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cornelis R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cornelis R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cornelis R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cornelis R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cornelis R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cornelis R
Products information Cornelis R

BTW identificatienummer (tax): BE03886657714
Ondernemingsnummer: 4588409423
Hoofdstad (capital): 657,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 551,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Cornelis R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Land surveyors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cornelis R
(Get full report from official database of BE for Cornelis R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cornelis R
Addition kinds of activities for Cornelis R

072304. Vruchtengewassen marktvoorbereiding diensten | Fruit crops market preparation services
343302. Kamer- en wandverwarmers, inclusief radiatoren | Room and wall heaters, including radiators
01190100. Erwt- en boonplanten (peulvruchten) | Pea and bean farms (legumes)
28650103. aminoazotolueen | Aminoazotoluene
34430505. Nucleaire afscherming, metalen plaat | Nuclear shielding, metal plate

Werken bij Cornelis R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cornelis R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cornelis R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cornelis R. Looking for open vacancies in other companies

  • operator met heftruckattest (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Wielsbeke, actief in de productie van grondstoffen, zachte vloerbekleding, harde vloerbekleding en meubelstoffen; zijn we op zoek naar een operator. Je dient in het bezit te zijn van een heftruckattest en kan in twee ploegen werken.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudenten schoonmaak gezocht - deeltijds - 18+ - zomervakantie - regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als schoonmaker tijdens de zomervakantie.

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER M/V (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: FRANK SPRUYT

    Type: Vaste Job

    Het kantoor van Gerechtsdeurwaarder FRANK SPRUYT is een toonaangevend Gerechtsdeurwaarderskantoor in volle groei dat met de modernste informatica-systemen werkt. Voor onze administratieve zetel te Zellik zijn we op zoek naar een bediende om ons team van dossierbeheerders en juristen te versterken. We streven naar verantwoordelijkheid en open communicatie. Onze bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door wederzijds respect, teamspirit en vertrouwen in het individuele potentieel van elke bediende. Werknemers dragen actief en succesvol toe tot de kwaliteitsverhoging van onze diensten en om een verdere ontwikkeling te ervaren die in lijn is met de individuele sterke punten en potentieel. De sleutel van ons succes zijn plichtsgetrouwe, gemotiveerde en gekwalificeerde werknemers. Je krijgt als administratieve medewerker je eigen klantenportefeuille in beheer. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de onbetaalde facturen van je klant ingevorderd worden. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een minnelijke en/of een gerechtelijke procedure. Jij bepaalt het volledige traject en neemt alle beslissingen, in samenspraak met de wensen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van juridische akten/aanmaningen en voor de opvolging van de aan jou toevertrouwde dossiers. Je verricht opzoekingen in het rijksregister, centraal systeem van beslagberichten en de DIV. Je behandelt briefwisseling en betwistingen. Je onderhandelt afbetalingsplannen en zorgt voor de opvolging hiervan. Je communiceert met je klant of opdrachtgever en rapporteert op regelmatige basis aan je teamleader over je werkzaamheden. • Teamleader assisteren in zijn dagelijkse taken • Relatiebeheer • Zelfstandig debiteurenbeheer (gerechtelijke procedures) • Zelfstandige administratieve verwerking van aktes • Ondersteunen van de (kandidaten-) GDW, stagiairs • Behandelen van binnenkomende oproepen (klanten & debiteurs) • Loket werkzaamheden • Verwerking briefwisseling • Begeleiden (jr) administratieve medewerkers

  • Hulpkok (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: BRAMEVA

    Type: Vaste Job

    Assisteren bij alle voorbereidingen, diensten en bestellingen in de keuken.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Consultant / Trainer Boekhoudsoftware (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    AGO Select zoekt samen met SDP Belgium een pragmatische Consultant / Trainer Boekhoudsoftware met een passie voor IT. Als end-to-end ICT partner biedt SDP hun klanten diensten en producten aan zoals netwerkoplossingen, hardware installaties, web-activiteiten en ICT consultancy. De core-business van SDP betreft sinds 1985 echter de ontwikkeling van krachtige, kwalitatief hoogstaande en geïntegreerde softwareoplossingen voor verschillende sectoren zoals retail, logistiek, HR en notariaten. Binnen deze niche-markten kan SDP, en dienst 150 medewerkers in zes landen, zich trotse marktleider noemen. Met een sterke interne R&D afdeling en een opmerkelijke dienstverlening slaagt SDP er in hun platformonafhankelijke pakketten op maat van de klant te ontwikkelen. De wensen en noden van de verschillende klanten worden mede door de Consultant / Trainer Boekhoudsoftware omgevormd tot realiteit. SDP zorgt er voor dat je bij aanvang het softwarepakket aangeleerd krijgt. Doorheen deze opleiding leer je de werking van het pakket kennen en ga je samen met een mentor jouw klantgerichte persoonlijkheid gaan versterken door softwareimplementaties bij nieuwe klanten bij te wonen. Begeleiding, tijd en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling staan hierbij centraal! Na de opleidingsperiode ga je stapsgewijs, met toenemende zelfstandigheid, deze implementaties bij nieuwe klanten op jou nemen. Dit proces begint met een grondige intake waar je een implementatieplan opstelt en vervolgens met jouw aangeleerde kennis van het pakket de juiste parametrages instelt naargelang de wens van de klant. Eens geïmplementeerd sta jij als open en vlotte communicator in voor het opleiden en trainen van de key-users en gebruikers zodat deze vlekkeloos gebruik kunnen maken van het op maat ontwikkelde softwarepakket. De intake, implementatie en training gebeurd on-site! Als consultant ben je m.a.w. voor jouw klanten dé SDP ambassadeur en expert aan huis. Hierbij is het van belang dat de consultant Boekhoudsoftware een toegepaste en bewezen kennis en ervaring heeft opgedaan binnen een boekhoudtechnische functie. De parametrage en support voer je als Consultant voornamelijk uit op het SDP hoofdkantoor te Sint-Niklaas. Tot slot komt jouw communicatieve en ondernemende houding ook tot zijn recht binnen de interne werking van SDP. Suggesties, bugs, feedback en aanpassingen die je samen met je klant kan pin-pointen omtrent het pakket gaan samen met de interne developers, projectverantwoordelijken en analysten worden opgenomen. Zo bouw je ook als Consultant actief mee aan de continue verbetering van de SDP softwarepakketten.

Zoek naar antwoorden van Cornelis R in sociale netwerken
Look for responds of Cornelis R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cornelis R. Laat een reactie achter voor Cornelis R. Cornelis R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cornelis R. Leave a respond for Cornelis R. Cornelis R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cornelis R op de google maps. Adres en contacten Cornelis R
Location of Cornelis R on the google maps. Address and contacts of Cornelis R

Andere gerelateerde bedrijven als come Cornelis R Cornelis R: INSTITUUT CةLESTE | VAN MOESEKE | CAROLINE | C. ZIMMERMAN | PATRICK DEPOORTER

Other related companies as Cornelis R: INSTITUUT CةLESTE | VAN MOESEKE | CAROLINE | C. ZIMMERMAN | PATRICK DEPOORTER

Cornelis R is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cornelis R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03886657714. Het bedrijf Cornelis R bevindt zich op het adres: Avenue Bourgmestre Jean Herinckx 21 Box 12; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 657,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 551,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Land surveyors. Producten gemaakt in Cornelis R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cornelis R is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cornelis R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cornelis R, openstaande posities, locatie van Cornelis R op de kaart.

Cornelis R is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cornelis R, company assigned to the tax number BE03886657714. The company Cornelis R is located at the address: Avenue Bourgmestre Jean Herinckx 21 Box 12; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 657,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 551,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Land surveyors. Products created in Cornelis R were not found.
The main activity of Cornelis R is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Cornelis R is not available. You also can look at reviews of Cornelis R, open positions, location of Cornelis R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cornelis R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cornelis R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cornelis R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cornelis R, employees, financial statistics.