Bodystyling Apparatuur BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • Bodystyling Apparatuur BVBA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • Bodystyling Apparatuur BVBA

Contactgegevens Bodystyling Apparatuur BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bodystyling Apparatuur BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bodystyling Apparatuur BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wulpenstraat 32; 3550; Heusden-Zolder (Zolder), België

Telefoon (phone): 011 85 16 72 (+32-011 85 16 72) 011 85 16 72 (+32-011 85 16 72)

Fax (fax): 011 85 16 73 (+32-011 85 16 73) 011 85 16 73 (+32-011 85 16 73)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bodystyling Apparatuur BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bodystyling Apparatuur BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bodystyling Apparatuur BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bodystyling Apparatuur BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bodystyling Apparatuur BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bodystyling Apparatuur BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bodystyling Apparatuur BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bodystyling Apparatuur BVBA
Products information Bodystyling Apparatuur BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01294158935
Ondernemingsnummer: 9019470214
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Bodystyling Apparatuur BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Beauty salons - Products and apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bodystyling Apparatuur BVBA
(Get full report from official database of BE for Bodystyling Apparatuur BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bodystyling Apparatuur BVBA
Addition kinds of activities for Bodystyling Apparatuur BVBA

411900. Lokaal personenvervoer, anders | Local passenger transportation, nec
14299908. Onyx marmer, verpletterd en gebroken-steengroeven | Onyx marble, crushed and broken-quarrying
36470108. Spotlights, motorvoertuig | Spotlights, motor vehicle
38260501. Apparatuur voor gasanalyse | Gas analyzing equipment
58120100. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants

Werken bij Bodystyling Apparatuur BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bodystyling Apparatuur BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bodystyling Apparatuur BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bodystyling Apparatuur BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Drupal Front-end developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Claerhout NV Communicatiehuis

    Type: Vaste Job

    Functie Je werkt creatieve voorstellen verder uit op basis van aangeleverde designs. Je zet flowcharts, wireframes of prototypes op aan de hand van een functionele analyse. Samen met de back-end developer bepaal je mee de technische analyse in functie van theming & UX. In nauwe samenwerking met een back-end developer bouw je Drupal sites. Je zet webdesigns moeiteloos om in HTML5 + CSS3 + JS. Je werkt volgens een concrete methodologie en workflow. Je begeleidt de klant of projectmanager bij de invulling van de websites. Je bouwt en onderhoudt custom base-themes. In team bepaal je de aanpak en planning van een project. Je ondersteunt je collega’s met jouw kennis van Drupal front-end development.

  • System Engineer - Network Engineer (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor technische oplossingen op vlak van Microsoft OS, VMWare, Active Directory, Exchange, SAN/NAS, Terminal server (Citrix), Netwerkprotocols (TCP, VLAN, QOS), Firewalls en Microsoft Office 365. Hiervoor werk je ongeveer 80% bij de klant en 20% van op kantoor. Je neemt klantendossiers werkelijk ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hem met betrekking tot vernieuwingen in zijn ICT park. Je begeleidt de klant bij het opstellen en het documenteren van de volledige installatie.

  • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

    Regio: PASSENDALE

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Vaste Job

    Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

  • Diensthoofd Kwaliteit (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    In samenwerking met jouw team van 12 medewerkers, en daarnaast externe partners , organiseer je staalnames, analyses, kalibraties, hou je toezicht op CCP's en PVA's, werk je klant-specifieke dossiers verder uit, onderzoek je non-conformiteiten, bereid je externe audits voor, organiseer je de reiniging, stel je procedures op, zie je toe op de orde en netheid, enz. Je volgt op, overlegt, coördineert, stuurt bij en neemt de nodige actie. Je werkt het hygiëne- en kwaliteitsbeleid verder concreet uit en borgt een opleidingsplan voor alle medewerkers, ook voor de starters. Je staat in voor de kennisoverdracht en verdere opleiding van je team, alsook de bezetting en planning, een vlotte informatieoverdracht en overleg met je team, de overige afdelingen en in het bijzonder de QA afdeling. Je streeft permanent naar verdere optimalisering en een goede werking van je afdeling. Je rapporteert aan de Kwaliteitsmanager QA & QC.

  • Technieker personenwagens en lichte vrachtwagens (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    In de garage krijg je de verantwoordelijkheid over alle types van herstellingen, algemeen onderhoud en  technische opdrachten van verschillende aard, zowel op personenwagens als lichte vrachtwagens. Je werkt in samenspraak met de werkplaatsverantwoordelijke die de taken verdeelt en in nauw overleg met de 5 collega-techniekers. Begeleiding wordt door hen voorzien. 

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Zaal- en keukenmedewerker (POEDERLEE)

    Regio: POEDERLEE

    Bedrijf: CASA LUNA

    Type: Flexijob

    Ter versterking van het team is brasserie Ferm op zoek naar flexi-job medewerkers voor het weekend en dit zowel voor in de keuken als in de bediening.

Zoek naar antwoorden van Bodystyling Apparatuur BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bodystyling Apparatuur BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bodystyling Apparatuur BVBA. Laat een reactie achter voor Bodystyling Apparatuur BVBA. Bodystyling Apparatuur BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bodystyling Apparatuur BVBA. Leave a respond for Bodystyling Apparatuur BVBA. Bodystyling Apparatuur BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bodystyling Apparatuur BVBA op de google maps. Adres en contacten Bodystyling Apparatuur BVBA
Location of Bodystyling Apparatuur BVBA on the google maps. Address and contacts of Bodystyling Apparatuur BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bodystyling Apparatuur BVBA Bodystyling Apparatuur BVBA: ENTREPRISES GENERALES DHERTE SA | Secrétavit | De Ceunynck & Co NV | Copalbois scrl | Zeitgeistnet Sprl

Other related companies as Bodystyling Apparatuur BVBA: ENTREPRISES GENERALES DHERTE SA | Secrétavit | De Ceunynck & Co NV | Copalbois scrl | Zeitgeistnet Sprl

Bodystyling Apparatuur BVBA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bodystyling Apparatuur BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01294158935. Het bedrijf Bodystyling Apparatuur BVBA bevindt zich op het adres: Wulpenstraat 32; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 427,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Beauty salons - Products and apparatus. Producten gemaakt in Bodystyling Apparatuur BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bodystyling Apparatuur BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bodystyling Apparatuur BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bodystyling Apparatuur BVBA, openstaande posities, locatie van Bodystyling Apparatuur BVBA op de kaart.

Bodystyling Apparatuur BVBA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bodystyling Apparatuur BVBA, company assigned to the tax number BE01294158935. The company Bodystyling Apparatuur BVBA is located at the address: Wulpenstraat 32; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 427,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Beauty salons - Products and apparatus. Products created in Bodystyling Apparatuur BVBA were not found.
The main activity of Bodystyling Apparatuur BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bodystyling Apparatuur BVBA is not available. You also can look at reviews of Bodystyling Apparatuur BVBA, open positions, location of Bodystyling Apparatuur BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bodystyling Apparatuur BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bodystyling Apparatuur BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bodystyling Apparatuur BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bodystyling Apparatuur BVBA, employees, financial statistics.