BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR
Private companiesEducational Services • BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR

Contactgegevens BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Visé 43; 4607; Dalhem, België

Telefoon (phone): 04 379 45 55 (+32-04 379 45 55) 04 379 45 55 (+32-04 379 45 55)

Fax (fax): 04 379 47 67 (+32-04 379 47 67) 04 379 47 67 (+32-04 379 47 67)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR
Products information BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR

BTW identificatienummer (tax): BE03692474365
Ondernemingsnummer: 2905578613
Hoofdstad (capital): 654,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 676,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Land surveyors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR
(Get full report from official database of BE for BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR
Addition kinds of activities for BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR

2035. Pickles, sauzen en salade dressings | Pickles, sauces, and salad dressings
225899. Kant- en kettingmateriaalfabrieken, nec | Lace and warp knit fabric mills, nec
343100. Metaal sanitair | Metal sanitary ware
794804. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers
35559900. Machines voor drukkerijen, nec | Printing trades machinery, nec
59991003. grafstenen | Tombstones
87480401. Systeemanalyse of -ontwerp | Systems analysis or design

Werken bij BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenplaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een "keukenplaatser M/V" - Samen met je collega sta je in voor het plaatsen van keukens en maatkasten - Je zorgt voor een nette en verzorgde werkplek ter voorbereiding van de uit te voeren werken. - Je zorgt voor een nette en kwaliteitsvolle afwerking.

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Zaventem, 8 uur per week (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst te presteren op maandagnamiddag en vrijdagnamiddag), voor een gastgezin wonende te Zaventem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijken, koken en eventueel boodschappen te doen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

  • Intern Accountmanager Bouw (Export) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Vaste Job

    Zeer gevarieerde Interne Verkoopsfunctie in de bouwsector. Bedrijfsomschrijving Multinational in de bouwsector. Omschrijving Eerstelijn contactpersoon voor je toegewezen klanten. Prijsonderhandelingen voeren in samenwerking met de medewerkers op de buitendienst. Beantwoorden van inkomende vragen en samen zoeken naar een oplossing. Problem Solving.

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Kelners gezocht voor bijverdienste hartje Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een prachtige toeristische en gekende plaats in hartje Brugge gaan we op zoek naar gemotiveerde kelners die op zoek zijn naar een bijverdienste. Hou je van klantencontact? Heb je een passie voor de horeca? Lees dan snel verder Taken van de gemotiveerde zaalmedewerker Bestellingen opnemen en ingeven in een digitale kassa Onthalen van de klanten, bedienen met een glimlach Suggesties voorstellen Bestellingen ophalen aan de bar en restaurant en doorvoeren naar de tafels Tafelfs afruimen afrekenen

  • INSTALLATEURS ELEKTRICITEIT (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIO NOVO

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf dat actief is in de elektrische sector zoeken wij gemotiveerde installateurs. U installeert elektrische voorzieningen en werkt in particuliere woningen, appartementen, industriegebouwen en kantoren zowel nieuwbouw als renovatie. U staat in voor het voorbereidende werk en de aansluiting van verdeelkasten, verlichting, video- en parlofonie, enz.

  • commercieel vertegenwoordiger (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw takenpakket: Behandeling en calculatie van de offerteaanvragen van de particuliere klant, gevel - en renovatiewerken. Bezoeken van de klanten en prospectie. Verwerken van de situatieschetsen tot offertes. Opvolging van A tot Z. Leiding en planning over lopende projecten van de uitvoerende team (s). Organisatie en levering van producten op de werf, aankoop en calculaties behoren eveneens tot uw takenpakket.

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

  • FLEXIJOB Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmarkt te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Flexijob

    Op de kerstmarkt van Gent bemant u, gedurende ( een deel van ) de periode van 07 december tem 6 januari, een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als zelfstandig persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid. Naast bediende komen ook zelfstandigen en flexijobbers komen in aanmerking voor deze vacature.

Zoek naar antwoorden van BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR. Laat een reactie achter voor BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR. BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR. Leave a respond for BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR. BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR op de google maps. Adres en contacten BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR
Location of BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR on the google maps. Address and contacts of BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR: CENTEA | EDGARD VERWAIJEN | PERLAV-VERVIERS | HEREMANS DRUKKERIJ | Helsen Benny

Other related companies as BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR: CENTEA | EDGARD VERWAIJEN | PERLAV-VERVIERS | HEREMANS DRUKKERIJ | Helsen Benny

BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03692474365. Het bedrijf BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR bevindt zich op het adres: Rue de Visé 43; 4607; Dalhem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 654,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 676,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Land surveyors. Producten gemaakt in BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR is Educatieve diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR, openstaande posities, locatie van BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR op de kaart.

BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR, company assigned to the tax number BE03692474365. The company BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR is located at the address: Rue de Visé 43; 4607; Dalhem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 654,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 676,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Land surveyors. Products created in BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR were not found.
The main activity of BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR is Educational Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR is not available. You also can look at reviews of BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR, open positions, location of BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU D'ETUDES WALTHERY & MAR, employees, financial statistics.