Bartholomé T

Particuliere bedrijvencommunicatie • Bartholomé T
Private companiesCommunications • Bartholomé T

Contactgegevens Bartholomé T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bartholomé T: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bartholomé T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Plan Incliné 59; 4430; Ans, België

Telefoon (phone): 04 263 62 88 (+32-04 263 62 88) 04 263 62 88 (+32-04 263 62 88)

Fax (fax): +32 (58) 925-26-49 +32 (58) 925-26-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bartholomé T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bartholomé T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bartholomé T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bartholomé T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bartholomé T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bartholomé T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bartholomé T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bartholomé T
Products information Bartholomé T

BTW identificatienummer (tax): BE02644104003
Ondernemingsnummer: 7059234619
Hoofdstad (capital): 502,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 548,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in Bartholomé T zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Land surveyors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bartholomé T
(Get full report from official database of BE for Bartholomé T)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bartholomé T
Addition kinds of activities for Bartholomé T

227300. Tapijten en tapijten | Carpets and rugs
01749905. Tangelo Grove | Tangelo grove
23110104. Tailored jurk en sport jassen: mannen en jongens ' | Tailored dress and sport coats: men's and boys'
30520106. Verwarmingsslang, rubber | Heater hose, rubber
30890319. Wassen, kunststoffen | Washers, plastics
35230103. Combines (harvester-threshers) | Combines (harvester-threshers)
35590601. Kilnen, cement | Kilns, cement
37929903. Camping aanhangwagens en chassis | Camping trailers and chassis
50430000. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
79991112. Karate instructie | Karate instruction

Werken bij Bartholomé T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bartholomé T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bartholomé T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bartholomé T. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality controller (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als quality controller behandel, onderzoek, rapporteer en volg je klachten op met betrekking tot kwaliteits- en logistieke afwijkingen vastgesteld tijdens de controle van inkomende goederen of door affliates, klanten of leveranciers. Dit betekent concreet: Behandelen van kwaliteits en logistieke klachten en zorg dragen voor een correcte opvolging en afhandeling hiervan binnen de gestelde tijdslimieten. Advies geven over mogelijke oplossingen en voorstellen formuleren tot kwaliteitsverbetering. Coördineren van retourzendingen en initiëren en supporten van rework of sorteer acties. Controleren van inkomende en uitgaande leveringen. Opvolgen en informeren van ontwerp veranderingen aan klanten.

  • Administratief medewerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schoolverlater of kennis van boekhouden? Zin in een ondersteunende administratieve functie? Een bedrijf in Hulshout is op zoek naar een voltijds administratief medewerker ter ondersteuning van de boekhoudafdeling. Je staat voornamelijk in voor de basic taken namelijk: input van gegevens boeking van facturen grootboekrekeningen boekhoudklasses onderscheiden bankstukken Je krijgt hier de kans om je te ontwikkelen en een eerste ervaring te verrijken.

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • Huishoudhulp Voltijds Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Drongen zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Receptionist(e) voor elke woensdag ! (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een administratieve wonder die graag bezig is met mensen en alles wat rond administratie draait ? En ben je een student die zich kan permitteren om elke woensdag vrij te zijn? Is het goed kunnen plannen en organiseren iets natuurlijks bij jou ? Als je je nu al aangesproken voelt, dan raden we je aan zeker verder te lezen !

  • ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE ● Communicatieve duizendpoot regio KORTRIJK (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: DE ROUCK & VERHELLEN : welkom op onze website : www.derouck.be

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een familiale KMO uit de regio Kortrijk, actief in de productie en verdeling van medische hulpmiddelen. Dankzij een klantgerichte service op maat en hoge kwaliteitsnormen zijn we uitgegroeid tot de top in ons vakgebied in België. Voor onze interne organisatie zoeken we dringend een (m/v): ADMINISTRATIEF-COMMERCIEEL BEDIENDE Communicatieve duizendpoot voor orderverwerking en all-round administratieve opvolging Functie: Na een grondige inwerkperiode word je verantwoordelijk voor de algemene administratie van onze organisatie. Je ontvangt en verwerkt orders, volgt deze verder op, je beheert de voorraden en verzorgt de facturatie. Hiertoe heb je dagelijks veelvuldige contacten met onze klanten en werk je nauw samen met de zaakvoerders.

  • Verkoop bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Vaste Job

    Voor een jonge en ambitieuze bakkerij-keten, zoeken wij een enthousiaste verkoper/verkoopster voor de winkel. Ben je klantgericht? Heb je een positieve, vriendelijke uitstraling en ben je graag met mensen in contact? Ben je het gewoon om om te gaan met voedingsproducten en bij voorkeur in een bakkerij? Bel dan snel Konvert Izegem 051/315252 of solliciteer online of spring even binnen bij ons op kantoor!

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • Zelfstandige, ondernemende & sportieve Verdelers van Voedinssuplementen M/V (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

Zoek naar antwoorden van Bartholomé T in sociale netwerken
Look for responds of Bartholomé T in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bartholomé T. Laat een reactie achter voor Bartholomé T. Bartholomé T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bartholomé T. Leave a respond for Bartholomé T. Bartholomé T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bartholomé T op de google maps. Adres en contacten Bartholomé T
Location of Bartholomé T on the google maps. Address and contacts of Bartholomé T

Andere gerelateerde bedrijven als come Bartholomé T Bartholomé T: ALDI | Forges de Zeebrugge SA | ROSSEEL METALEN NV | EURODEF NV | Houart Cl

Other related companies as Bartholomé T: ALDI | Forges de Zeebrugge SA | ROSSEEL METALEN NV | EURODEF NV | Houart Cl

Bartholomé T is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bartholomé T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02644104003. Het bedrijf Bartholomé T bevindt zich op het adres: Rue du Plan Incliné 59; 4430; Ans. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 502,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 548,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Land surveyors. Producten gemaakt in Bartholomé T zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bartholomé T is communicatie, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bartholomé T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bartholomé T, openstaande posities, locatie van Bartholomé T op de kaart.

Bartholomé T is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bartholomé T, company assigned to the tax number BE02644104003. The company Bartholomé T is located at the address: Rue du Plan Incliné 59; 4430; Ans. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 502,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 548,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Land surveyors. Products created in Bartholomé T were not found.
The main activity of Bartholomé T is Communications, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Bartholomé T is not available. You also can look at reviews of Bartholomé T, open positions, location of Bartholomé T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bartholomé T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bartholomé T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bartholomé T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bartholomé T, employees, financial statistics.