Ballet Deni - Kristien

Contactgegevens Ballet Deni - Kristien: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ballet Deni - Kristien: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ballet Deni - Kristien

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudestraat 33; 3510; Hasselt (Spalbeek), België

Telefoon (phone): 011 25 21 01 (+32-011 25 21 01) 011 25 21 01 (+32-011 25 21 01)

Fax (fax): +32 (58) 508-20-30 +32 (58) 508-20-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ballet Deni - Kristien: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ballet Deni - Kristien"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ballet Deni - Kristien"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ballet Deni - Kristien, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ballet Deni - Kristien. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ballet Deni - Kristien, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ballet Deni - Kristien. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ballet Deni - Kristien
Products information Ballet Deni - Kristien

BTW identificatienummer (tax): BE08945861816
Ondernemingsnummer: 2286773681
Hoofdstad (capital): 243,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in Ballet Deni - Kristien zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Land surveyors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ballet Deni - Kristien
(Get full report from official database of BE for Ballet Deni - Kristien)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ballet Deni - Kristien
Addition kinds of activities for Ballet Deni - Kristien

202601. Melk en room, behalve gefermenteerd, gekweekt en gearomatiseerd | Milk and cream, except fermented, cultured, and flavored
244100. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
32750204. Gips | Plaster of paris
35320404. Feeders, erts en aggregaat | Feeders, ore and aggregate
51130307. Sanitaire voedsel containers | Sanitary food containers

Werken bij Ballet Deni - Kristien: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ballet Deni - Kristien: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ballet Deni - Kristien. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ballet Deni - Kristien. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/ lader-losser DAG (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het manueel laden en lossen van vrachtwagens. Je staat in voor de ontvangst en opslag van goederen in het magazijn.

  • Finance Controller (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adient te Assende werft een tijdelijke Finance Controller aan. Op vlak van productie van autozetels is Adient een wereldwijde speler en leveren zij aan diverse grote automerken. Ben jij de persoon die achter de ambacht kan zorgen voor de juiste cijfers? Adient verwacht een correcte financiële managementrapportering en je verzekert de juistheid van de financiële informatie van de plant. Je voert zelfstandige financiële analyses uit en stelt analyserapporten op. In samenwerking met de Finance manager stel je budgetten en forecasts op.

  • Schrijnwerker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lo-Reninge die gespecialiseerd is in de vervaardiging en in het plaatsen van zowel binnen- als buitenschrijnwerk zijn we op zoek een schrijnwerker. Je zal instaan voor het plaatsen van plafonds, het plaatsen van kastenwerk, ..

  • Onderhoudstechnieker weekendploeg (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrij regio Wielsbeke is AGO Jobs & HR op zoek naar een ervaren onderhoudstechnieker. Je bent verantwoordelijk voor het volledige machinepark, waarbij je instaat voor preventief onderhoud, het oplossen van terugkerende problemen en waar je meehelpt met opbouw en opstart van nieuwe lijnen. Daarnaast kan je ingeschakeld worden om elektrische aanpassingen aan te brengen. Je werkt heirvoor steeds in het weekend tussen 5u en 17u.

  • Commerciële binnendienst FRANKRIJK (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op de Franse markt, in bijzonder FRANKRIJK - Verwerken en opvolgen van orders - Opvolging van problemen + aanreiken van oplossingen. - Offertes opmaken en opvolgen - Klachtenbehandelingen - Contacten met interne afdelingen

  • Rolbrugbedienaar (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een vlot transport van de elementen van en naar de laadplaats door middel van de rolbrug. Deze taak combineer je met het takenpakket van kwaliteitscontroleur van de afgewerkte betonnen balken. Hierbij kijk je nauwkeurig de afwerking ervan na en werk je bij waar nodig.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoersel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Receptionist(e) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hospitality House

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek achter een leuke en afwisselende bijverdienste doorheen het jaar en i s hospitality op je lijf geschreven en is jouw werkdag pas geslaagd als je iedere gast met een grote glimlach door het hotel ziet lopen? In het voorjaar van 2018 opende het ibis budget Gent Centrum Dampoort de deuren en jij kan deel uitmaken van ons enthousiast team! Je wordt onderdeel van een klein team waar je de kans zult krijgen om zelfstandig te werken en veel bij te leren. We werken met een multicompetent team, dus je checkt de gasten in en uit en kan hen alles vertellen over het hotel, zijn omgeving en de bruisende stad Gent. Je bent de ambassadeur van Gent en van je hotel uiteraard! Bovendien zorg je ervoor dat onze gasten zorgeloos kunnen genieten van een heerlijk ontbijt en dat de lobby er elk dag netjes en aantrekkelijk uitziet. Vanaf het moment dat je onze gasten verwelkomt tot het moment dat ze weer vertrekken, ben jij hun eerste aanspreekpunt. Bij het behandelen van vragen of klachten, weet je de gasten te verrassen en zoek je altijd naar de beste oplossing. Je bent een echte gastheer en begrijpt dat het niet stopt bij het welkom heten van de gasten. Je gaat voor de “extra smile”. Je bent in staat om een oprechte klik te maken met de gasten en ons “Feel Welcome” gevoel over te brengen. We zoeken iemand die als het kan 1 tot 2 dagen per week kan werken en tijdens de vakanties vervangingen kan doen van ons vast personeel

  • chefkok (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: BELFLEUR

    Type: Vaste Job

    je staat in voor het dagdagelijks gebeuren van de keuekenwerkzaamheden. Je werkt zelf actief mee in de keuken als kok. je kan zelfstandig werken maar ook in team. je kan je collega's sturen. kennis van warme kant koude kant en desserts is ene must! je bent gemotiveerd, flexibel, gevoel voor ritme, je gaat 100% voor de gast!

  • Voedingdeskundige (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: THIRY PERSONAL TRAINING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt in een multidisciplinaire praktijk terecht waarin je in samenwerking met Personal trainers je klanten kan behandelen. Je kan gebruik maken van je eigen kleine consultatieruimte en kan gebruik maken van de sportruimte voor specifieke oefeningen.

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van Ballet Deni - Kristien in sociale netwerken
Look for responds of Ballet Deni - Kristien in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ballet Deni - Kristien. Laat een reactie achter voor Ballet Deni - Kristien. Ballet Deni - Kristien bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ballet Deni - Kristien. Leave a respond for Ballet Deni - Kristien. Ballet Deni - Kristien on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ballet Deni - Kristien op de google maps. Adres en contacten Ballet Deni - Kristien
Location of Ballet Deni - Kristien on the google maps. Address and contacts of Ballet Deni - Kristien

Andere gerelateerde bedrijven als come Ballet Deni - Kristien Ballet Deni - Kristien: De Backer G | SERVICO | TAXIPOST-E.M.S. | Maquinay M | BEAUTY SPACE

Other related companies as Ballet Deni - Kristien: De Backer G | SERVICO | TAXIPOST-E.M.S. | Maquinay M | BEAUTY SPACE

Ballet Deni - Kristien is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ballet Deni - Kristien, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08945861816. Het bedrijf Ballet Deni - Kristien bevindt zich op het adres: Oudestraat 33; 3510; Hasselt (Spalbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 243,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Land surveyors. Producten gemaakt in Ballet Deni - Kristien zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ballet Deni - Kristien is Landbouwproductie - Vee- en Dierspecialiteiten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ballet Deni - Kristien is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ballet Deni - Kristien, openstaande posities, locatie van Ballet Deni - Kristien op de kaart.

Ballet Deni - Kristien is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ballet Deni - Kristien, company assigned to the tax number BE08945861816. The company Ballet Deni - Kristien is located at the address: Oudestraat 33; 3510; Hasselt (Spalbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 243,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Land surveyors. Products created in Ballet Deni - Kristien were not found.
The main activity of Ballet Deni - Kristien is Agricultural Production - Livestock and Animal Specialties, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ballet Deni - Kristien is not available. You also can look at reviews of Ballet Deni - Kristien, open positions, location of Ballet Deni - Kristien on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ballet Deni - Kristien, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ballet Deni - Kristien, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ballet Deni - Kristien, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ballet Deni - Kristien, employees, financial statistics.