LE FERMOIR

Contactgegevens LE FERMOIR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE FERMOIR: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE FERMOIR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE GAND 732; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-, België

Telefoon (phone): 24654111 (+32-24654111) 24654111 (+32-24654111)

Fax (fax): +32 (13) 508-89-29 +32 (13) 508-89-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE FERMOIR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE FERMOIR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE FERMOIR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE FERMOIR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE FERMOIR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE FERMOIR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE FERMOIR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE FERMOIR
Products information LE FERMOIR

BTW identificatienummer (tax): BE02794891357
Ondernemingsnummer: 3655944824
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 545,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activités: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Produits: Publicités Lumineuses.

Product categorie (product category): Lampes and appareils électriques Fab. Grossistes divers. Equipement divers pour commerces Travaux d?installation divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE FERMOIR
(Get full report from official database of BE for LE FERMOIR)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE FERMOIR
Addition kinds of activities for LE FERMOIR

0172. druiven | Grapes
10990202. Rutheniumertsmijnbouw | Ruthenium ore mining
23359901. Jurken, papier, gesneden en gesneden | Dresses,paper, cut and sewn
32310202. Zilverglas: gemaakt van aangekochte glas | Silvered glass: made from purchased glass
50880103. Marine levert | Marine supplies
59410704. Hockey apparatuur, behalve schaatsen | Hockey equipment, except skates
80990203. Fysisch onderzoek, verzekering | Physical examination service, insurance
89990104. kalligraaf | Calligrapher

Werken bij LE FERMOIR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE FERMOIR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE FERMOIR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE FERMOIR. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • schrijnwerker binnendienst (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Interpreteer je een bouwkundig plan. Maak je opmetingen en werktekeningen. Monteer en regel je beslag (sluitsystemen van meubels) af. Smet je hout uit > zagen van onderdelen uit ruwe planken. Vervaardig je machinaal onderdelen van houten nschrijnwerk. Doe je aan vakrekenen. Vervaardig en monteer je aluminiumschrijnwerk. Renoveer je schrijnwerk. Bepaal je materiaalhoeveelheden. Bedien je een machine met numerieke besturing (CNC) of conventioneel

  • POETSHULP VOOR THUISZORG (Regio Niel, Schelle, Hemiksem) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: SOWEL vzw.

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal werken als poetshulp. Je staat in voor het onderhoud van woning in de regio Niel, Schelle, Hemiksem, zowel bij jonge gezinnen als oudere personen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Aarschot – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Duffel (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Thuisverpleegkundige in eigen regio (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

  • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SERVAIS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van LE FERMOIR in sociale netwerken
Look for responds of LE FERMOIR in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE FERMOIR. Laat een reactie achter voor LE FERMOIR. LE FERMOIR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE FERMOIR. Leave a respond for LE FERMOIR. LE FERMOIR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE FERMOIR op de google maps. Adres en contacten LE FERMOIR
Location of LE FERMOIR on the google maps. Address and contacts of LE FERMOIR

Andere gerelateerde bedrijven als come LE FERMOIR LE FERMOIR: ERIK WILLE | Vandevyvere E | LES P?QUERETTES | TAXIS HEYTENS | Withofs

Other related companies as LE FERMOIR: ERIK WILLE | Vandevyvere E | LES P?QUERETTES | TAXIS HEYTENS | Withofs

LE FERMOIR is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE FERMOIR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02794891357. Het bedrijf LE FERMOIR bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE GAND 732; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 545,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lampes and appareils électriques Fab. Grossistes divers. Equipement divers pour commerces Travaux d?installation divers. Lijst met producten zijn Activités: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Produits: Publicités Lumineuses..
De hoofdactiviteit van LE FERMOIR is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE FERMOIR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE FERMOIR, openstaande posities, locatie van LE FERMOIR op de kaart.

LE FERMOIR is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE FERMOIR, company assigned to the tax number BE02794891357. The company LE FERMOIR is located at the address: CHAUSS?E DE GAND 732; 1080; SINT-JANS-MOLENBEEK/MOLENBEEK-. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 545,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lampes and appareils électriques Fab. Grossistes divers. Equipement divers pour commerces Travaux d?installation divers. List of products are Activités: Installation d'Enseignes Lumineuses.. Produits: Articles Promotionnels & Cadeaux d?Affaires.. Produits: Fournitures pour la Restauration & l?Horeca.. Produits: Publicités Lumineuses..
The main activity of LE FERMOIR is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE FERMOIR is not available. You also can look at reviews of LE FERMOIR, open positions, location of LE FERMOIR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE FERMOIR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE FERMOIR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE FERMOIR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE FERMOIR, employees, financial statistics.