Parket Depot Lachappelle NV

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • Parket Depot Lachappelle NV
Private companiesNondepository Credit Institutions • Parket Depot Lachappelle NV

Contactgegevens Parket Depot Lachappelle NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Parket Depot Lachappelle NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Parket Depot Lachappelle NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boomgaardstraat 211 2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Parket Depot Lachappelle NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Parket Depot Lachappelle NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Parket Depot Lachappelle NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Parket Depot Lachappelle NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Parket Depot Lachappelle NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Parket Depot Lachappelle NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Parket Depot Lachappelle NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Parket Depot Lachappelle NV
Products information Parket Depot Lachappelle NV

BTW identificatienummer (tax): BE06503326416
Ondernemingsnummer: 7661010742
Hoofdstad (capital): 362,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Parquet floor laying services; Parquet restoration

Product categorie (product category): Laminate Flooring

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Parket Depot Lachappelle NV
(Get full report from official database of BE for Parket Depot Lachappelle NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Parket Depot Lachappelle NV
Addition kinds of activities for Parket Depot Lachappelle NV

14239903. Syeniet, verpletterd en gebroken-steengroeven | Syenite, crushed and broken-quarrying
24999907. Gordijnrekken, hout | Curtain stretchers, wood
33390100. Lood en zink | Lead and zinc
47319901. Douane-afhandeling van vracht | Customs clearance of freight
52110502. Cement | Cement
80719901. Ultrasone laboratorium | Ultrasound laboratory

Werken bij Parket Depot Lachappelle NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Parket Depot Lachappelle NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Parket Depot Lachappelle NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Parket Depot Lachappelle NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelbediende met kennis elektronica (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je technisch aangelegd en heb je kennis van elektronica? Sta je graag in de verkoop en is klanten adviseren je passie? We zijn op zoek naar een enthousiast persoon, die naast verkoop ook mee instaat voor de installatie en onderhoud van machines (grasrobotten) De installatie en onderhoud van de machines gebeurt op verplaatsing bij de klanten in de tuin. Het is dus voor jou geen probleem om je handen vuil te maken en ook dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Een greep uit je taken: - de klant adviseren bij de aankoop van een machine en alle administratieve handelingen uitvoeren - winkel aanvullen + orderlijk houden - mailverkeer opvolgen, bestellingen opvolgen en klanten contacteren - Geen schrik om ook de handen uit de mouwen te steken en zich vuil te maken (NIEUWE tuinmachines monteren + voorzien van brandstof – machines van klant mee uit de wagen nemen voor herstelling + herstelde terug in de wagen zetten)

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • PLANNER TECHNIEKERS (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Hays Response Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Planning medewerker met goede kennis van het Frans Zeer leuke omgeving om in terecht te komen Regio: Wommelgem Onze klant is een producent en distributeur van technische oplossingen. Samen met hen zijn wij vanuit Hays op zoek naar een internal sales medewerker Als medewerker op de planning ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de juiste technieker bij de juiste klant. Wanneer de aanvraag binnenkomt, sta jij in voor het verwerken van het werkorder. Vervolgens neem je contact op met de klant en plan je een tijdstip voor de technieker in. Ook intern heb je contact met het magazijn en ga je na of alle nodige stukken/producten aanwezig zijn.

  • Supervisor in 2 ploegen // Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een supervisor in 2 ploegen regio Gent. Je hoofdtaak is het aansturen van medewerkers (5-40 per ploeg) planningen opmaken, zelf kwaliteitscontrole uitvoeren, bewaken van geleverd werk, onthaal & opleidingen geven, administratief werk, rapportages, etc. Voor deze functie vragen we iemand die hands-on mentaliteit heeft + technische affiniteit, stressbestendig, organisatorisch sterk, flexibel naar taken en werktijden, probleemoplosser, communicatief sterk, vlotte kennis excel!

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent kassamedewerker/ster (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker draag je zorg voor alle voorkomende kassawerkzaamheden en de bijhorende dienstverlening aan de bezoekers van onze winkel. De klanten staan voor jou in de rij, maar door je vlotte en nauwkeurige manier van werken duurt dat maar heel even. Je werkt met een computerkassa, scant producten, handelt de betaling af en doet dat altijd met een glimlach. Waar mogelijk help je de klanten met hun producten, beantwoordt hun vragen en je verwijst ze naar de juiste verkoopmedewerker zodat ze graag bij tuincentrum Pelckmans terugkomen. In de rustige periodes zijn het onderhouden en het bijvullen van de winkelrekken ook één van je taken, je zorgt daarbij voor een nette en correcte presentatie van de artikelen.

  • Pharmaceutical Process Engineer (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben je geboeid door de procesindustrie? Heb je kennis van de geldende cGMP eisen en richtlijnen binnen de farmaceutische sector? Dan ben jij de Pharmaceutical Process Engineer die we zoeken voor onze klant regio Linkeroever! Als Pharmaceutical Process Engineer: Ben je verantwoordelijk voor projecten in de farmaceutische sector. Ben je verantwoordelijk voor de engineering, implementatie en uitvoering van industriële procesinstallaties (zoals CIP, SIP, formulatie installaties, waterbehandelingssystemen, enz.). Ben je mede verantwoordelijk voor het opstellen & aanleveren van project gerelateerde engineering documenten binnen de verschillende projectfases: van conceptueel design tot en met constructie en commissioning. Bewaak je de geleverde prestaties en documentatie van subcontractors. Ben je tijdens de opstartfase verantwoordelijk voor controle van de correcte implementatie conform de gebruikelijke standaarden (e.g. cGMPs) en vooropgesteld design. Ben je verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de design-documenten. Kan je samenwerken in een multidisciplinair team (software, E&I). Daarenboven sta je permanent in contact met de klanten, collega´s en subcontractors.

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Administratief Tweetalig Bediende Sales (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: STAR MEAL

    Type: Vaste Job

    Wegens de toenemende groei is StarMeal op zoek naar een tweetalig (NL-FR) administratief medewerker op de afdeling Sales. Je bent verantwoordelijk voor het volledige order-entry proces alsook verzorg je het onthaal en beantwoord je alle inkomende telefoons.

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • Laders Prefab Elementen (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: RECON BOUW

    Type: Vaste Job

    Muren correct en veilig inbinden en laden op sledes. Vlot lezen en begrijpen van de voorziene productietekeningen en laadschema's Controle uitvoeren van de geproduceerde wanden. Het op maat zagen van stenen met CNC zaagmachnine. Stapelen en klaarzetten van plaatsing materiaal voor transport werf. Levering bouwmaterialen lossen met heftruck.

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van Parket Depot Lachappelle NV in sociale netwerken
Look for responds of Parket Depot Lachappelle NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Parket Depot Lachappelle NV. Laat een reactie achter voor Parket Depot Lachappelle NV. Parket Depot Lachappelle NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Parket Depot Lachappelle NV. Leave a respond for Parket Depot Lachappelle NV. Parket Depot Lachappelle NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Parket Depot Lachappelle NV op de google maps. Adres en contacten Parket Depot Lachappelle NV
Location of Parket Depot Lachappelle NV on the google maps. Address and contacts of Parket Depot Lachappelle NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Parket Depot Lachappelle NV Parket Depot Lachappelle NV: DEFORCHE NV | HUIS NOPPEN | SUBDEALER ACOLTY | V & D Foods | Willems K

Other related companies as Parket Depot Lachappelle NV: DEFORCHE NV | HUIS NOPPEN | SUBDEALER ACOLTY | V & D Foods | Willems K

Parket Depot Lachappelle NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Parket Depot Lachappelle NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06503326416. Het bedrijf Parket Depot Lachappelle NV bevindt zich op het adres: Boomgaardstraat 211 2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 362,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Laminate Flooring. Lijst met producten zijn Parquet floor laying services; Parquet restoration.
De hoofdactiviteit van Parket Depot Lachappelle NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Parket Depot Lachappelle NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Parket Depot Lachappelle NV, openstaande posities, locatie van Parket Depot Lachappelle NV op de kaart.

Parket Depot Lachappelle NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Parket Depot Lachappelle NV, company assigned to the tax number BE06503326416. The company Parket Depot Lachappelle NV is located at the address: Boomgaardstraat 211 2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 362,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Laminate Flooring. List of products are Parquet floor laying services; Parquet restoration.
The main activity of Parket Depot Lachappelle NV is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Parket Depot Lachappelle NV is not available. You also can look at reviews of Parket Depot Lachappelle NV, open positions, location of Parket Depot Lachappelle NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Parket Depot Lachappelle NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Parket Depot Lachappelle NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Parket Depot Lachappelle NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Parket Depot Lachappelle NV, employees, financial statistics.