Racco Fashion B.V.B.A.

Particuliere bedrijvencommunicatie • Racco Fashion B.V.B.A.
Private companiesCommunications • Racco Fashion B.V.B.A.

Contactgegevens Racco Fashion B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Racco Fashion B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Racco Fashion B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vijverbeek 6 9688 Schorisse, België

Telefoon (phone): 55 (+32-55) 55 (+32-55)

Fax (fax): 55 (+32-55) 55 (+32-55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Racco Fashion B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Racco Fashion B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Racco Fashion B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Racco Fashion B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Racco Fashion B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Racco Fashion B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Racco Fashion B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Racco Fashion B.V.B.A.
Products information Racco Fashion B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07562408447
Ondernemingsnummer: 1003295898
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Ladies' trousers suits,suits,jackets,skirts,and trousers

Product categorie (product category): Ladies' Dresses And Blouses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Racco Fashion B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Racco Fashion B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Racco Fashion B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Racco Fashion B.V.B.A.

142300. Gebroken en gebroken graniet | Crushed and broken granite
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
23290101. Atletische kleding, behalve uniformen: mannen, jongeren en jongens | Athletic clothing, except uniforms: men's, youths' and boys'
26210403. Lithografie papier | Lithograph paper
38290300. Surveying en drafting apparatuur | Surveying and drafting equipment
58120404. Lunchroom | Lunchroom
87429905. Management informatie systeem consultant | Management information systems consultant

Werken bij Racco Fashion B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Racco Fashion B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Racco Fashion B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Racco Fashion B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent ploegbaas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

  • LASSERS MET EEN PASSIE VOOR METAAL (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsbewuste nauwkeurige werker. U werkt in een dagstelser eventueel in drukkere periodes in tweeploegenstelsel.

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • CHAUFFEUR CE (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: GETAX

    Type: Vaste Job

    Getax zoekt een chauffeur CE voor verschillende dagopdrachten van maandag tot en met vrijdag. Startuur tussen 12u en 14u. Op te starten : zo snel mogelijk. Vertrekken vanuit Ham.

  • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

  • Zelfstandig bijberoep: Health Coach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: INVISIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Health Coach heb je verschillende functies: - uitnodigen van mensen voor een welzijnsevaluatie (bodyscan, ...) - uitvoeren van persoonlijke welzijnsevaluaties (bodyscan, ...) - persoonlijk voedingsprogramma opstellen voor klanten (intake) - klanten opvolgen en begeleiden naar hun gewenste resultaten - deelname aan de wekelijkse opleiding en meeting (dinsdagavond) Bijkomend (na voldoende opgedane ervaring): - nieuwe kandidaat Health Coaches informeren over de mogelijkheden - stagebegeleiding van nieuwe Health Coaches - opleiding geven Gezocht profiel: - leergierig - interesse in gezond, actief leven en alles wat daarmee te maken heeft - je praat graag met mensen en houd ervan om hun te informeren - je wil graag mensen coachen, zodat ze hun doelen behalen - ervaring niet vereist: aanwezig kunnen zijn op de opleiding is voldoende Onze klanten komen voor hulp omtrent afslanken, sportvoeding, gezond actief leven, meer energie en fitheid, enz.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • thuisverpleging (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: MEDIZO

    Type: Zelfstandige activiteit

    thuisverpleging regio Oudenaarde

  • Kok (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: SAILLART

    Type: Werfreserve

    Je hebt een passie voor lekker eten en drinken en je maakt het je gasten graag naar de zin. Herken je jezelf hierin ? Dan heeft Saillart Catering vast een baan naar jou smaak. Saillart verzorgt catering voor diverse opdrachtgevers: van grote events tot bedrijven. U staat in voor de Mise & Place catering. U staat in voor de toezicht van hygiëne, orde en netheid in de keuken. U staat in voor het opvolgen van alle vooropgestelde normen. U bent verantwoordelijk voor het bereiden, serveren en afwerken van maaltijden op locatie.

Zoek naar antwoorden van Racco Fashion B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Racco Fashion B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Racco Fashion B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Racco Fashion B.V.B.A.. Racco Fashion B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Racco Fashion B.V.B.A.. Leave a respond for Racco Fashion B.V.B.A.. Racco Fashion B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Racco Fashion B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Racco Fashion B.V.B.A.
Location of Racco Fashion B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Racco Fashion B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Racco Fashion B.V.B.A. Racco Fashion B.V.B.A.: U.F.I.T. | CADACONSEIL | De Bruycker S | AU COIN FRA?CHEUR | Maskens Sandrine

Other related companies as Racco Fashion B.V.B.A.: U.F.I.T. | CADACONSEIL | De Bruycker S | AU COIN FRA?CHEUR | Maskens Sandrine

Racco Fashion B.V.B.A. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Racco Fashion B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07562408447. Het bedrijf Racco Fashion B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Vijverbeek 6 9688 Schorisse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ladies' Dresses And Blouses. Lijst met producten zijn Ladies' trousers suits,suits,jackets,skirts,and trousers.
De hoofdactiviteit van Racco Fashion B.V.B.A. is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Racco Fashion B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Racco Fashion B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Racco Fashion B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Racco Fashion B.V.B.A. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Racco Fashion B.V.B.A., company assigned to the tax number BE07562408447. The company Racco Fashion B.V.B.A. is located at the address: Vijverbeek 6 9688 Schorisse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ladies' Dresses And Blouses. List of products are Ladies' trousers suits,suits,jackets,skirts,and trousers.
The main activity of Racco Fashion B.V.B.A. is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Racco Fashion B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Racco Fashion B.V.B.A., open positions, location of Racco Fashion B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Racco Fashion B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Racco Fashion B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Racco Fashion B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Racco Fashion B.V.B.A., employees, financial statistics.