Debremme B.V.B.A.

Contactgegevens Debremme B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Debremme B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Debremme B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hofveldstraat 35 9688 Schorisse, België

Telefoon (phone): 55 (+32-55) 55 (+32-55)

Fax (fax): 55 (+32-55) 55 (+32-55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Debremme B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Debremme B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Debremme B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Debremme B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Debremme B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Debremme B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Debremme B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Debremme B.V.B.A.
Products information Debremme B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08163360595
Ondernemingsnummer: 7980712890
Hoofdstad (capital): 364,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 895,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Ladies' trousers suits,suits,jackets,skirts,and trousers

Product categorie (product category): Ladies' Coats

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Debremme B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Debremme B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Debremme B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Debremme B.V.B.A.

313101. Boot en schoen accessoires | Boot and shoe accessories
864105. Woongebonden verenigingen | Dwelling-related associations
26110000. Pulpmolens | Pulp mills
28190501. Potash alum | Potash alum
28510207. Lithografische vernis | Lithographic varnishes
30691300. Rubberrollen en rolbekledingen | Rubber rolls and roll coverings
38290502. Electrogamma ray loggers | Electrogamma ray loggers
80110503. dermatologist | Dermatologist
86519902. Politieke campagne organisatie | Political campaign organization

Werken bij Debremme B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Debremme B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Debremme B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Debremme B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider tuinaanleg met ervaring (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het aanleggen van verschillende tuinen en parken. Je bent flexibel wat betreft de werkuren gezien de opdrachten vaak ook afhangen van de weersomstandigheden.

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • Process Operator (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dessel die instaat voor de veilige verwerking van radioactieve stoffen en ontmanteling van nucleaire sites, zoeken we operators in dagdienst. Je hebt een technische achtergrond door studie of ervaring en hebt bij voorkeur een heftruckattest. Je start in de flex-ploeg en stroomt door na een inwerkperiode naar ontmanteling of uitbating.

  • Technieker Elektromechanica (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een team dat verantwoordelijk is voor het onderhouden en her- stellen van de machines. We bieden je veel ruimte voor bijscholing en carrièregroei. Na een opleidingsfase waarin je het machinepark grondig leert kennen, ben je mede verantwoordelijk voor de automatisatie (hard- en software). Je werkt daarbij nauw samen met je collega-techniekers, productiemanagement, kwaliteitsverantwoorde- lijke en ervaren operatoren die elk hun eigen specialisatie hebben. Bestaand machinepark • Preventief onderhoud van de machines • Bij storingen op mechanisch, elektrisch, hydraulisch en pneumatisch vlak : diagnose, herstellen van defecten, herstellen van kleine beschadigingen aan matrijzen, testen van besturingsprogramma’s, fijne afstellingen • Door jouw oplosgerichte aanpak en interesse voor permanent verbeteren, doe je zelf voorstellen voor verdere optimalisaties. Technische innovatie • Nauwe betrokkenheid bij machines- en automatisatie investeringen • Verantwoordelijke rol in technische projecten • Programma optimalisatie bij robotisaties JOUW

  • Laadkaai Verantwoordelijke (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe, moderne versnijderij zijn we op zoek naar een laadkaai verantwoordelijke voor in de namiddag (11u tot 19u). In deze functie ben je verantwoordelijk voor: Het wegen van de bestellingen. Het klaarzetten van de bestellingen bij de juiste klant. Het plannen van de ritten en het laden van de vrachtwagens in de correcte volgorde. Dit alles gebeurt in nauwe samenwerking met de productie en met naleving van de geldende normen inzake veiligheid, kwaliteit en hygiëne.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • Jobstudent Recruiter (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Studentenjob

    Als Recruiter bij Start People heb je een afwisselend takenpakket met de focus op het behalen van vooropgestelde doelen. Je rekruteert kandidaten volgens specifieke selectiecriteria van onze klanten. Met andere woorden, op de arbeidsmarkt ga je op zoek naar kandidaten die het geschikte profiel hebben en voor hen regel je een afspraak op kantoor. De procedure verloopt als volgt: - Je gaat proactief en intens op zoek via de verschillende jobboards naar geschikte kandidaten en je neemt voor het eerst telefonisch contact op. - Tijdens een eerste telefonische screening probeer je zoveel mogelijk af te toetsen of dit een geschikte kandidaat is. - Eenmaal je de kandidaten hebt geselecteerd verstuur je de eerste test die ze thuis kunnen afleggen. - Na het succesvol voltooien van de eerste test, neem je terug contact op en regel je vlot een afspraak op kantoor. Gezien de procedure uit verschillende etappes bestaat is het cruciaal om een goed contact te behouden met deze kandidaten. Je zal werken op 2 kantoren, in Brugge en in Oostende.

  • Bordenbouwer met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

     Je staat in voor de bouw je van een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie op de werf. Dit doe je zelfstandig en a.d.h.v. een plan. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en andere verschillende elektrische componenten. Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een expert op het gebied van HVAC en koeling. Zij bieden oplossingen op maat van hun klanten op nationaal vlak.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

Zoek naar antwoorden van Debremme B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Debremme B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Debremme B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Debremme B.V.B.A.. Debremme B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Debremme B.V.B.A.. Leave a respond for Debremme B.V.B.A.. Debremme B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Debremme B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Debremme B.V.B.A.
Location of Debremme B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Debremme B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Debremme B.V.B.A. Debremme B.V.B.A.: Swaans L | Manufer SA | PATRIK VERMEULEN | S. DELEN | EDWARD LAMBAERTS

Other related companies as Debremme B.V.B.A.: Swaans L | Manufer SA | PATRIK VERMEULEN | S. DELEN | EDWARD LAMBAERTS

Debremme B.V.B.A. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Debremme B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08163360595. Het bedrijf Debremme B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Hofveldstraat 35 9688 Schorisse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 364,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 895,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ladies' Coats. Lijst met producten zijn Ladies' trousers suits,suits,jackets,skirts,and trousers.
De hoofdactiviteit van Debremme B.V.B.A. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Debremme B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Debremme B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Debremme B.V.B.A. op de kaart.

Debremme B.V.B.A. is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Debremme B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08163360595. The company Debremme B.V.B.A. is located at the address: Hofveldstraat 35 9688 Schorisse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 364,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 895,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ladies' Coats. List of products are Ladies' trousers suits,suits,jackets,skirts,and trousers.
The main activity of Debremme B.V.B.A. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Debremme B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Debremme B.V.B.A., open positions, location of Debremme B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Debremme B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Debremme B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Debremme B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Debremme B.V.B.A., employees, financial statistics.