Vervaco-Verachtert NV

Contactgegevens Vervaco-Verachtert NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vervaco-Verachtert NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vervaco-Verachtert NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Molseweg 132; 2440; Geel, België

Telefoon (phone): 014 58 01 11 (+32-014 58 01 11) 014 58 01 11 (+32-014 58 01 11)

Fax (fax): 014 58 58 18 (+32-014 58 58 18) 014 58 58 18 (+32-014 58 58 18)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vervaco-Verachtert NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vervaco-Verachtert NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vervaco-Verachtert NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vervaco-Verachtert NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vervaco-Verachtert NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vervaco-Verachtert NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vervaco-Verachtert NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vervaco-Verachtert NV
Products information Vervaco-Verachtert NV

BTW identificatienummer (tax): BE06836761474
Ondernemingsnummer: 3791076660
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 277,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Haberdashery - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Ladies needlework

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vervaco-Verachtert NV
(Get full report from official database of BE for Vervaco-Verachtert NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vervaco-Verachtert NV
Addition kinds of activities for Vervaco-Verachtert NV

22111216. Typewriter lintdoek | Typewriter ribbon cloth
22210903. Jacquard geweven stoffen, kunstmatige vezels en zijden | Jacquard woven fabrics, manmade fiber and silk
22820202. Acryl- en modacrylfilamentgarens: gooien, wikkelen, enz | Acrylic and modacrylic filament yarn: throwing, winding, etc
28340105. Schildklierpreparaten | Thyroid preparations
35590104. Bont naaimachines | Fur sewing machines
55510301. Zeilboten, hulp (aangedreven) | Sailboats, auxiliary (powered)
65139902. Residentie hotel operatie | Residential hotel operation

Werken bij Vervaco-Verachtert NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vervaco-Verachtert NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vervaco-Verachtert NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vervaco-Verachtert NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoperator (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Lanklaar zoeken wij een operator. Je staat in voor het manueel aanvullen van de pers en het instellen van de pers. De functie van persoperator is een fysiek belastende job door enerzijds het tillen van lasten en anderzijds de warmte.  Met 2 operators wordt 1 perskant bediend, waar de extrusies (loopvlakken) worden ingetrokken (automatisch) in een pers en onder hoge druk en temperatuur wordt de rubber gevulcaniseerd in een vorm (mal) met de profieltekening van het loopvlak.  Dit vereist enige technische handigheid en een goede fysieke geschiktheid. In een 2de gesprek wordt de werkplaats bezocht met jou.

  • Schilder Pontons/schepen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een aangenaam familiebedrijf dat gespecialiseerd is in scheepsherstellingen zijn we op zoek naar iemand die instaat voor het schilderen van de schepen en de pontons. Als hier niet voldoende te doen is, of het weer laat dit niet toe zal je ook gevraagd worden om af en toe wat onderhoudswerken te doen.

  • Accountmanager Keukens (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De ideale medewerker is trots op zijn/haar eigen keuken-ontwerp. De nodige interesse en feeling met het maken van schetsen en grafische tekenprogramma’s.

  • Ploegbaas Wegenwerken M/V (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegbaas wegenwerken verwachten we een kandidaat die van aanpakken weet. Dit is jouw takenpakket: Leiding geven aan een ploeg van 3 tot 6 arbeiders; U geeft het goede voorbeeld en streeft een correcte behandeling na van alle aan u toevertrouwde mensen het materieel en het werk; Je tracht een goede werksfeer na te streven en vormt en behoudt de ploeg; Je werkt dagelijks nauw samen met de werfleider; Opmaken van dag- en weekplanningen; Je neemt verantwoordelijkheid op voor het werk dat de ploeg uitvoert; Je werkt regelmatig mee waar nodig.

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Coördinator Boekhouding - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Coördinator Boekhouding voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Een greep uit je takenpakket: Je coördineert de activiteiten van jouw team en speelt een trekkersrol in de veranderingstrajecten; Als geboren coach werk je mee aan de groei van de experten binnen jouw team; Je toont jouw professionele expertise door het opmaken en opvolgen van rapporten; Je gaat die extra mile en formuleert actief verbetervoorstellen en adviezen voor de goede werking van de afdeling; Je analyseert processen waarna je deze continu optimaliseert. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • .NET ontwikkelaar (M/V) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: UNAICLE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je vervoegt het ontwikkelteam en staat in voor het ontwikkelen en onderhouden van toepassingen. Je zal ook verantwoordelijk zijn voor het uitrollen van de nieuwe functionaliteiten alsook het onderhouden van bestaande toepassingen.

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Vervaco-Verachtert NV in sociale netwerken
Look for responds of Vervaco-Verachtert NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vervaco-Verachtert NV. Laat een reactie achter voor Vervaco-Verachtert NV. Vervaco-Verachtert NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vervaco-Verachtert NV. Leave a respond for Vervaco-Verachtert NV. Vervaco-Verachtert NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vervaco-Verachtert NV op de google maps. Adres en contacten Vervaco-Verachtert NV
Location of Vervaco-Verachtert NV on the google maps. Address and contacts of Vervaco-Verachtert NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vervaco-Verachtert NV Vervaco-Verachtert NV: BACOB | GESBANQUE | Yachting Sud | DE MAREZ DOMINQUE | Newprint-Fabrisac

Other related companies as Vervaco-Verachtert NV: BACOB | GESBANQUE | Yachting Sud | DE MAREZ DOMINQUE | Newprint-Fabrisac

Vervaco-Verachtert NV is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vervaco-Verachtert NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06836761474. Het bedrijf Vervaco-Verachtert NV bevindt zich op het adres: Molseweg 132; 2440; Geel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 277,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Ladies needlework. Lijst met producten zijn Haberdashery - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van Vervaco-Verachtert NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vervaco-Verachtert NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vervaco-Verachtert NV, openstaande posities, locatie van Vervaco-Verachtert NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vervaco-Verachtert NV is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vervaco-Verachtert NV, company assigned to the tax number BE06836761474. The company Vervaco-Verachtert NV is located at the address: Molseweg 132; 2440; Geel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 277,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Ladies needlework. List of products are Haberdashery - Mfg. & Whol.
The main activity of Vervaco-Verachtert NV is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Vervaco-Verachtert NV is not available. You also can look at reviews of Vervaco-Verachtert NV, open positions, location of Vervaco-Verachtert NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vervaco-Verachtert NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vervaco-Verachtert NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vervaco-Verachtert NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vervaco-Verachtert NV, employees, financial statistics.