Jeu de Dames

Contactgegevens Jeu de Dames: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jeu de Dames: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jeu de Dames

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pont du Christ 42; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 22 78 (+32-010 22 22 78) 010 22 22 78 (+32-010 22 22 78)

Fax (fax): 010 22 78 83 (+32-010 22 78 83) 010 22 78 83 (+32-010 22 78 83)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jeu de Dames: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jeu de Dames"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jeu de Dames"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jeu de Dames, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jeu de Dames. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jeu de Dames, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jeu de Dames. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jeu de Dames
Products information Jeu de Dames

BTW identificatienummer (tax): BE02999511718
Ondernemingsnummer: 4283538818
Hoofdstad (capital): 758,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 197,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Household linen - Retail; Hosiery; Haberdashery - Retail; Fabrics & silks - Retail; Handicraft; Leisure articles; Sewing machines - Retail & Repair; Embroidery & pleating; Knitting - Wool & yarn; Clothing - Repair & alteration

Product categorie (product category): Ladies needlework

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jeu de Dames
(Get full report from official database of BE for Jeu de Dames)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jeu de Dames
Addition kinds of activities for Jeu de Dames

2655. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
261199. Pulpmolens, nec | Pulp mills, nec
799905. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
25190302. Meubels, huishoudelijk: glas, glasvezel en kunststof | Furniture, household: glass, fiberglass, and plastic
33660100. Bussen en lagers | Bushings and bearings
35539904. Meubelmakers machines, houtbewerking | Furniture makers machinery, woodworking
36529902. Magnetische tape (audio): vooraf opgenomen | Magnetic tape (audio): prerecorded
59990602. Communicatie apparatuur | Communication equipment
78190201. Video tape of schijfreproductie | Video tape or disk reproduction

Werken bij Jeu de Dames: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jeu de Dames: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jeu de Dames. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jeu de Dames. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediener kantenverlijmer/schuurmachine (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in het atelier en je staat in voor de houtbewerking van de deuren. Je verlijmt de kantlatten en fineerkanten op deuren. Je volgt de planning goed op en houdt rekening met veiligheidsvoorschriften.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • INSTALLATEUR VERWARMING (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    montage van installaties bij particulieren en projecten afwerking van installaties steeds werken in een ploeg met een collega nauw contact met de dienst verkoop

  • Sanitair installateur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als sanitair installateur voor een bedrijf in regio Aalter zal je verschillende werkzaamheden uitvoeren. Een overzicht voor deze vacature: plaatsen regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair kappen slijpen en leggen van leidingen plaatsen en aansluiten van verwarmingsketels/mazoutketels en radiatoren aansluiten van allerlei soorten kranen gebruiksklaar maken van alle elektrische installaties

  • Chauffeur CE container wagen met haaksysteem (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE sta je in voor het afzetten van lege containers en ophalen van volle containers bij verschillende klanten. De volle containers breng je naar het depot waar deze geledigd worden en waarna u opnieuw naar de volgende klant vertrekt. U weet perfect hoe u met het haaksysteem werkt om de containers af te zetten. U kan kan met trekker oplegger rijden. U vertrekt steeds tussen 4u en 6 u 's morgens afhankelijk van uw klanten en de regio waar u naar toe moet. Per dag werkt u tussen de 9u en 11u.

  • POETSHULP GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Jobstudenten verzorgende regio Geetbets-Linter-Landen-Kortenaken (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • .NET DEVELOPER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in de regio van Kortrijk zijn we op zoek naar een ervaren .NET developer. In een team van zeven collega\\\'s fungeer je in de rol van software developer, een brede gevarieerde rol in een Agile team. De applicaties die je helpt ontwikkelen, worden gebruikt voor tijdsregistraties en Track&Trace-systemen van voertuigen. De toepassingen ontwikkel je in .NET met een SQL-server als database, waarbij jij instaat voor het technische ontwerp, de ontwikkeling en de testing. Door deel te nemen aan code reviews en testing en door samen te werken met de quality assurance, garandeer je kwaliteit en performantie van de oplossingen.

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPERS KANTOOR ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADREM INTERMEDIAGROEP

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - De Lilse Bergen - Luchthaven van Antwerpen - Plopsaland - Echt Antwaarps Teater - Antwerp Giants - Fort van Breendonk Om ons team in Antwerpen te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • Lubrication Technician (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: I-CARE Group

    Type: Vaste Job

    Sinds 2004 is I-Care de internationale leider in Predictive Maintenance en Reliability Engineering. Met hoofdkantoor in België en meer dan 10 filialen in Europa, de VS en Azië kunnen onze ruim 250 engineers klanten wereldwijd ten dienste staan. We bieden een uitgebreid gamma high end producten, training en services aan om onze industriële klanten te adviseren en te begeleiden in het optimalizeren van hun maintenance plannen en de betrouwbaarheid van hun assets, kosten te controleren en ongeplande stilstanden te vermijden. Hiervoor gebruiken wij zowel onze expertise in Predictive Maintenance als Reliability Engineering, waarin Lubrication Excellence een prominente rol vervult. Dankzij onze continue groei zijn we voor de verdere uitbouw van ons team op zoek naar technicians om onze divisie Lubrication te versterken. Met andere woorden, we zoeken techniekers met een passie voor smeertechnisch onderhoud. Wat zijn jouw verantwoordelijkheden ? Onze Lubrication divisie bestaat uit een team van medewerkers die instaan voor de verdere uitbouw van alle I-Care activiteiten die te maken hebben met smeertechnisch onderhoud, gaande van puur operationeel uitvoerende activiteiten tot en met de adviesverlenende rol binnen Lubrication Excellence. Als Lubrication technician sta je dus in voor olie staalname, smering van industriële apparatuur, ultrasone smering, olieverversing, etc. Organisatie van de smeermiddelcontainers, opzetten / verbeteren van checklists voor visuele inspecties, opstellen van werkinstructies in het IPS-systeem, gegevensinvoer (bijv. Olie-analyse), opvolgen van smeerstatistieken. Onderlinge communicatie in het team, met leden van de trillingsdiagnose en met externe contactpersonen Advies over de selectie van smeermiddelen Ontwikkelen van workflows en algemene suggesties voor het optimaliseren van het smeerprogramma Verbeter softwaregegevens voor smeringsbeheer of ontwikkel suggesties hiervoor Overweging van fabrieksspecificaties (coördinatie met controlekamers, productie, opslag, onderhoud, ...) Vergaderingen houden om doelen, procedures en methoden te beoordelen

  • Studiecoach (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: M&B SOLUTIONS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een multidiscipolinaire groepspraktijk te Hemiksem zijn we nog opzoooek naar een studiecoach. Agenda is flexibel en de ruimte is helemaal functioneel ingericht.

  • System & Software Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    * Je krijgt een degelijke en grondige inwerkingstijd om jezelf te bewijzen * Je ontwerpt en implementeert iTop CMDB-modules en extenties in PHP * Je manipuleert data en importeert

Zoek naar antwoorden van Jeu de Dames in sociale netwerken
Look for responds of Jeu de Dames in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jeu de Dames. Laat een reactie achter voor Jeu de Dames. Jeu de Dames bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jeu de Dames. Leave a respond for Jeu de Dames. Jeu de Dames on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jeu de Dames op de google maps. Adres en contacten Jeu de Dames
Location of Jeu de Dames on the google maps. Address and contacts of Jeu de Dames

Andere gerelateerde bedrijven als come Jeu de Dames Jeu de Dames: FREDERIC HONTOIR | Sinature nv BVBA | Van Ossel K BVBA | J. IEVEN | VERONIQUE GELLON

Other related companies as Jeu de Dames: FREDERIC HONTOIR | Sinature nv BVBA | Van Ossel K BVBA | J. IEVEN | VERONIQUE GELLON

Jeu de Dames is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jeu de Dames, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02999511718. Het bedrijf Jeu de Dames bevindt zich op het adres: Pont du Christ 42; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 758,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 197,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Ladies needlework. Lijst met producten zijn Household linen - Retail; Hosiery; Haberdashery - Retail; Fabrics & silks - Retail; Handicraft; Leisure articles; Sewing machines - Retail & Repair; Embroidery & pleating; Knitting - Wool & yarn; Clothing - Repair & alteration.
De hoofdactiviteit van Jeu de Dames is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jeu de Dames is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jeu de Dames, openstaande posities, locatie van Jeu de Dames op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jeu de Dames is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jeu de Dames, company assigned to the tax number BE02999511718. The company Jeu de Dames is located at the address: Pont du Christ 42; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 758,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 197,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Ladies needlework. List of products are Household linen - Retail; Hosiery; Haberdashery - Retail; Fabrics & silks - Retail; Handicraft; Leisure articles; Sewing machines - Retail & Repair; Embroidery & pleating; Knitting - Wool & yarn; Clothing - Repair & alteration.
The main activity of Jeu de Dames is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Jeu de Dames is not available. You also can look at reviews of Jeu de Dames, open positions, location of Jeu de Dames on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jeu de Dames, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jeu de Dames, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jeu de Dames, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jeu de Dames, employees, financial statistics.