HOBBY HOEKJE ('t)

Contactgegevens HOBBY HOEKJE ('t): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOBBY HOEKJE ('t): address, phone, fax, email, website, opening hours

HOBBY HOEKJE ('t)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wellenstraat 6; 3840; Borgloon, België

Telefoon (phone): 012 74 20 47 (+32-012 74 20 47) 012 74 20 47 (+32-012 74 20 47)

Fax (fax): +32 (61) 442-12-84 +32 (61) 442-12-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOBBY HOEKJE ('t): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOBBY HOEKJE ('t)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOBBY HOEKJE ('t)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOBBY HOEKJE ('t), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOBBY HOEKJE ('t). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOBBY HOEKJE ('t), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOBBY HOEKJE ('t). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOBBY HOEKJE ('t)
Products information HOBBY HOEKJE ('t)

BTW identificatienummer (tax): BE07686553955
Ondernemingsnummer: 3135742187
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 624,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in HOBBY HOEKJE ('t) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Ladies needlework

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOBBY HOEKJE ('t)
(Get full report from official database of BE for HOBBY HOEKJE ('t))

Aanvulling soorten activiteiten voor HOBBY HOEKJE ('t)
Addition kinds of activities for HOBBY HOEKJE ('t)

07230101. Alfalfa cubing diensten | Alfalfa cubing services
10990301. Iridium-ertswinning | Iridium ore mining
24210303. Kiln drogen van timmerhout | Kiln drying of lumber
32690105. Rockingham aardewerk | Rockingham earthenware
34829900. Wapensmunitie, nec | Small arms ammunition, nec
36919903. Loodzuur batterijen (batterijen) | Lead acid batteries (storage batteries)
38260200. Analytische optische instrumenten | Analytical optical instruments
50840800. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery

Werken bij HOBBY HOEKJE ('t): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOBBY HOEKJE ('t): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOBBY HOEKJE ('t). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOBBY HOEKJE ('t). Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • Bakkers en of bakkershulpen M/V (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee binnen de industriële bakkerij , je bakt brood en pistolets via een welbepaald proces en via de aan jouw toegewezen machines.

  • Customer Service Representative in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar Customer Service Representative (M/V) voor een internationaal farmaceutisch bedrijf. De firma is gelegen in Zaventem. Het gaan om een uitzendopdracht met mogelijkheid tot een vast contract na de interimperiode. Als Customer Service Representative heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en staat in voor de follow-up; Je volgt de leveringen op; Je stelt kredietnota's en facturen op; In het databasesysteem geef je de orders in en zorg je voor een correcte opvolging. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Arbeider Montage (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, regio Wortegem-Petegem, zoeken wij een arbeider voor montagewerk. Jouw takenpakket: - Je plaatst, samen met je ploeg, industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. - Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen. - Je voert kleine metselwerken uit.

  • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

  • Schrijnwerk atelier en opmeten bij de klant (m-v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in poorten (particulieren en bedrijven) zijn we op zoek naar een bouwkundig profiel met sterke kennis hout. Jouw takenpakket is 2-ledig: 75% atelierwerk 25% opmeten en bijstand in de montage

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Technisch Tekenaar (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van HOBBY HOEKJE ('t) in sociale netwerken
Look for responds of HOBBY HOEKJE ('t) in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOBBY HOEKJE ('t). Laat een reactie achter voor HOBBY HOEKJE ('t). HOBBY HOEKJE ('t) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOBBY HOEKJE ('t). Leave a respond for HOBBY HOEKJE ('t). HOBBY HOEKJE ('t) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOBBY HOEKJE ('t) op de google maps. Adres en contacten HOBBY HOEKJE ('t)
Location of HOBBY HOEKJE ('t) on the google maps. Address and contacts of HOBBY HOEKJE ('t)

Andere gerelateerde bedrijven als come HOBBY HOEKJE ('t) HOBBY HOEKJE ('t): BROUWERIJ HAACHT | BW POST HOTEL | INTERBREW ANS | Jacques No?l NV | GARAGE BOSSUYT

Other related companies as HOBBY HOEKJE ('t): BROUWERIJ HAACHT | BW POST HOTEL | INTERBREW ANS | Jacques No?l NV | GARAGE BOSSUYT

HOBBY HOEKJE ('t) is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOBBY HOEKJE ('t), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07686553955. Het bedrijf HOBBY HOEKJE ('t) bevindt zich op het adres: Wellenstraat 6; 3840; Borgloon. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 624,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Ladies needlework. Producten gemaakt in HOBBY HOEKJE ('t) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOBBY HOEKJE ('t) is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOBBY HOEKJE ('t) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOBBY HOEKJE ('t), openstaande posities, locatie van HOBBY HOEKJE ('t) op de kaart.

HOBBY HOEKJE ('t) is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOBBY HOEKJE ('t), company assigned to the tax number BE07686553955. The company HOBBY HOEKJE ('t) is located at the address: Wellenstraat 6; 3840; Borgloon. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 624,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Ladies needlework. Products created in HOBBY HOEKJE ('t) were not found.
The main activity of HOBBY HOEKJE ('t) is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HOBBY HOEKJE ('t) is not available. You also can look at reviews of HOBBY HOEKJE ('t), open positions, location of HOBBY HOEKJE ('t) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOBBY HOEKJE ('t), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOBBY HOEKJE ('t), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOBBY HOEKJE ('t), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOBBY HOEKJE ('t), employees, financial statistics.