Euro-Bearing Belgium sprl-bvba

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Euro-Bearing Belgium sprl-bvba
Private companiesMetal Mining • Euro-Bearing Belgium sprl-bvba

Contactgegevens Euro-Bearing Belgium sprl-bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Euro-Bearing Belgium sprl-bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Euro-Bearing Belgium sprl-bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Joseph Chantraineplantsoen 2; 3070; Kortenberg, België

Telefoon (phone): 02 758 00 48 (+32-02 758 00 48) 02 758 00 48 (+32-02 758 00 48)

Fax (fax): 02 758 00 45 (+32-02 758 00 45) 02 758 00 45 (+32-02 758 00 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Euro-Bearing Belgium sprl-bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Euro-Bearing Belgium sprl-bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Euro-Bearing Belgium sprl-bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Euro-Bearing Belgium sprl-bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Euro-Bearing Belgium sprl-bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Euro-Bearing Belgium sprl-bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Euro-Bearing Belgium sprl-bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Euro-Bearing Belgium sprl-bvba
Products information Euro-Bearing Belgium sprl-bvba

BTW identificatienummer (tax): BE01219726562
Ondernemingsnummer: 5650238037
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 408,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in Euro-Bearing Belgium sprl-bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bearings

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Euro-Bearing Belgium sprl-bvba
(Get full report from official database of BE for Euro-Bearing Belgium sprl-bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Euro-Bearing Belgium sprl-bvba
Addition kinds of activities for Euro-Bearing Belgium sprl-bvba

421500. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
473199. Vrachtvervoer regeling, nv | Freight transportation arrangement, nec
22829907. Windgaren | Winding yarn
38410414. Sokken, chirurgisch | Probes, surgical
51310100. Stukgoederen en andere stoffen | Piece goods and other fabrics
51690601. Essentiële oliën | Essential oils
58120402. Cafetaria | Cafeteria
78190301. Filmverwerking, bewerken en titelen: film | Film processing, editing, and titling: motion picture
79999903. Baseball batting kooi | Baseball batting cage

Werken bij Euro-Bearing Belgium sprl-bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Euro-Bearing Belgium sprl-bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Euro-Bearing Belgium sprl-bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Euro-Bearing Belgium sprl-bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

  • ARBEIDERS gezocht voor Volvo Trucks in Oostakker! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Trucks Oostakker is op zoek naar verschillende arbeiders voor de productieafdeling: leeggoedbehandelaars, heftruckchauffeurs, orderpickers, bandenmonteurs en assemblagemedewerkers. Schoolverlaters ook welkom! Voor meer info omtrent de functies, contacteer Synergie

  • Passie voor een studentenjob in online marketing! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een gekende en goed draaiende familiale groothandel in kwalitatief vakgereedschap (bouw, sanitair, CV,...) , zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gemotiveerde student om mee de online marketing van het bedrijf te verzorgen! Het is jouw taak om op zaterdag oa. de website verder uit bouwen en te onderhouden alsook de online media van het bedrijf te verzorgen (facebook,...) Je werkt in een leuk bedrijf met een zeer aangename familiale werksfeer waar je mee initiatief kunt nemen en iets opbouwen!

  • Student voor supermarkt te Houthalen zowel op zaterdagen als zondagen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken studenten die graag in een supermarkt willen werken, zowel kassa als aanvulwerk willen doen. Je kan zowel werken op zaterdag als op zondag. Niet beiden dagen, maar 1 week op zaterdag en 1 week op zondag werken, eventueel ook op woensdag namiddag.

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Analytische Handelsingenieur, TEW'er of Handelswetenschappen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Als Pricing Analyst ben je verantwoordelijk voor het toekennen van de correcte verkoopprijs aan een bepaald artikel, op basis van de gekozen strategie en verschillende parameters. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Je werkt, samen met de general manager van de betrokken regio, acties uit om de regionale pricing strategie vorm te geven, uit te bouwen en te optimaliseren. In samenwerking met Market Intelligence verzamel, verwerk en analyseer je relevante informatie om op basis hiervan acties te ondernemen om de prijszetting te optimaliseren. Je bepaalt de juiste verkoopprijs en voorwaarden voor de toegewezen regio en/of filiaal. Je behandelt ad hoc prijsaanvragen van verkopers, aankopers, vertegenwoordigers & filialen om de klant zo snel mogelijk te informeren over de juiste prijs. Je adviseert de Pricing Assistants en de Corporate Senior Pricing Analysten. Je houdt je vakkennis op peil en volgt regelmatig interne opleidingen.

  • Receptionist(e) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: EUBELIUS

    Type: Vaste Job

    Eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze associatie. Onthaal van bezoekers. Beheer van inkomende oproepen. Boeken en beheren van vergaderzalen. Beheer van inkomende en uitgaande post. Voorraadbeheer en bestellingen. Administratieve ondersteunende taken. Actualiseren van documenten en lijsten. Archiefbeheer. EUBELIUS is het grootste onafhankelijke advocatenkantoren in België, met kantoren in Brussel, Kortrijk en Antwerpen. Eubelius hecht veel belang aan een boeiende, gezonde en aangename werkomgeving. Het welzijn van de mensen die er werken is een topprioriteit.

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • Commercieel Talent Showroom (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Retail Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Particulieren en professionele klanten krijgen advies op maat in de toonzaal regio Knokke. Je werkt in tandem met de buitendienst en dit van A tot Z. Telefoons worden professioneel afgehandeld als ook de opvolging van de afhalingen. De calculatie en administratie van de dossiers verzorg je tot in detail. Offertes worden door jou opgemaakt en indien mogelijk ook onmiddellijk in de showroom afgesloten. Na de definitieve opmeting, plaats je je dossiers in bestelling. De toonzaal is jouw paradepaardje! Deze is dan ook ten alle tijde up-to-date en volledig in orde. Bedrijfsprofiel: Hier moet je zijn voor al jouw maatwerk in ramen en deuren, terrasoverkappingen en zonneweringen! Al 140 jaar specialiseert onze partner zich in de oplossing op maat voor jou!  Voor hun toonzaal in regio Knokke gaan zij op zoek naar die extra, commerciële kracht! 

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Enthousiaste vrijwillige buschauffeurs! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie in het Dagverzorgingscentrum . De busritten met onze bewoners vinden plaats in de voormiddag en in de namiddag. Er wordt wekelijks bekeken wanneer de vrijwilliger een rit zou kunnen rijden in de weken nadien. De ritten starten in de voormiddag om 8 uur en duren max 2uur. De ritten in de namiddag starten ongeveer om 16u en duren ook max 2 uur. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

Zoek naar antwoorden van Euro-Bearing Belgium sprl-bvba in sociale netwerken
Look for responds of Euro-Bearing Belgium sprl-bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Euro-Bearing Belgium sprl-bvba. Laat een reactie achter voor Euro-Bearing Belgium sprl-bvba. Euro-Bearing Belgium sprl-bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Euro-Bearing Belgium sprl-bvba. Leave a respond for Euro-Bearing Belgium sprl-bvba. Euro-Bearing Belgium sprl-bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Euro-Bearing Belgium sprl-bvba op de google maps. Adres en contacten Euro-Bearing Belgium sprl-bvba
Location of Euro-Bearing Belgium sprl-bvba on the google maps. Address and contacts of Euro-Bearing Belgium sprl-bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Euro-Bearing Belgium sprl-bvba Euro-Bearing Belgium sprl-bvba: EUROPABANK NV | Benats M | GARAGE SEVENANTS | Cash Converters | LA POSTE

Other related companies as Euro-Bearing Belgium sprl-bvba: EUROPABANK NV | Benats M | GARAGE SEVENANTS | Cash Converters | LA POSTE

Euro-Bearing Belgium sprl-bvba is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Euro-Bearing Belgium sprl-bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01219726562. Het bedrijf Euro-Bearing Belgium sprl-bvba bevindt zich op het adres: Joseph Chantraineplantsoen 2; 3070; Kortenberg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 408,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bearings. Producten gemaakt in Euro-Bearing Belgium sprl-bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Euro-Bearing Belgium sprl-bvba is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Euro-Bearing Belgium sprl-bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Euro-Bearing Belgium sprl-bvba, openstaande posities, locatie van Euro-Bearing Belgium sprl-bvba op de kaart.

Euro-Bearing Belgium sprl-bvba is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Euro-Bearing Belgium sprl-bvba, company assigned to the tax number BE01219726562. The company Euro-Bearing Belgium sprl-bvba is located at the address: Joseph Chantraineplantsoen 2; 3070; Kortenberg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 408,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bearings. Products created in Euro-Bearing Belgium sprl-bvba were not found.
The main activity of Euro-Bearing Belgium sprl-bvba is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Euro-Bearing Belgium sprl-bvba is not available. You also can look at reviews of Euro-Bearing Belgium sprl-bvba, open positions, location of Euro-Bearing Belgium sprl-bvba on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Euro-Bearing Belgium sprl-bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Euro-Bearing Belgium sprl-bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Euro-Bearing Belgium sprl-bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Euro-Bearing Belgium sprl-bvba, employees, financial statistics.