AMEEL HENDRIK BVBA

Contactgegevens AMEEL HENDRIK BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AMEEL HENDRIK BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AMEEL HENDRIK BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostendse Baan 114; 8470; Gistel, België

Telefoon (phone): 059 27 85 96 (+32-059 27 85 96) 059 27 85 96 (+32-059 27 85 96)

Fax (fax): 059 27 90 08 (+32-059 27 90 08) 059 27 90 08 (+32-059 27 90 08)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AMEEL HENDRIK BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AMEEL HENDRIK BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AMEEL HENDRIK BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AMEEL HENDRIK BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AMEEL HENDRIK BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AMEEL HENDRIK BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AMEEL HENDRIK BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AMEEL HENDRIK BVBA
Products information AMEEL HENDRIK BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02735839843
Ondernemingsnummer: 9152679443
Hoofdstad (capital): 950,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 199,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Contractors (Materials & equipment for); Road & yard signalling; Roofing - Materials; Clothing (Industrial) - Rental & Repair; Scaffolding

Product categorie (product category): Ladders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AMEEL HENDRIK BVBA
(Get full report from official database of BE for AMEEL HENDRIK BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AMEEL HENDRIK BVBA
Addition kinds of activities for AMEEL HENDRIK BVBA

6798. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
289599. Carbon black, nec | Carbon black, nec
07520000. Dierspecialiteiten | Animal specialty services
20230204. Geconcentreerde wei | Concentrated whey
20529917. Tarwe crackers | Wheat crackers
20929906. Seafoods, vers: bereid | Seafoods, fresh: prepared
32290705. Lantaarnbollen | Lantern globes
51130305. Fiber blikjes en drums | Fiber cans and drums
51220203. Toiletartikelen | Toilet articles
63319907. Vastgoed schade verzekering | Property damage insurance

Werken bij AMEEL HENDRIK BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AMEEL HENDRIK BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AMEEL HENDRIK BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AMEEL HENDRIK BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken : afspuiter Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Onderhoudstechnieker elektromechaniek (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door techniek, gemotiveerd en heb je al enkele jaren ervaring in technisch onderhoud? Wil je elke dag met plezier gaan werken, je uitleven in een technische omgeving en jezelf verder ontplooien? Waarom ben je dat nog niet met ons komen praten?

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Team Coach Callcenter te Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter te Hasselt zijn we op zoek naar een team leader Taken: call agents aansturen om hun sales speech aan de telefoon te optimaliseren call agents bijstaan bij het invullen van excelfiles en/of CRM systemen scripten voor telefonische prospectie opmaken voor diverse projecten juiste adressen selecteren uit database waarop telefonische prospectie kan uitgevoerd wordenProjecten telefonische prospectie: b-t-b telefonische prospectie = vastleggen van afspraken zeer diverse projecten in de volgende sectoren: software, automotive, diensten, kleding, olie, pharma,...

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Wielladerchauffeur met ervaring (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functieomschrijving Voor een recyclagebedrijf in de haven van Antwerpen zijn we op zoek naar een chauffeur Wiellader Tot jouw takenpakket behoren onder andere het: Laden en lossen van vrachtwagens met de wiellader Handmatig of met gebruik van de wiellader sta je in voor het sorteren van de afval Je zorgt voor een net terrein en propere werkplaats

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Student verkoop naar regioshops regio Kust! (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Je bezoekt verschillende winkels en bedrijven in jouw eigen regio waar je het gebruik van cadeaubonnen toelicht en overtuigt hen van de meerwaarde van cadeubonnen. Je bepaalt zelf welke leuke winkels, bedrijven je aanspreekt om hieraan te kunnen deelnemen. Iedere werkdag sluit je af met een half uur administratief werk.

  • Jobstudent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • DOCENT FRANS (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: BERLITZ TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Frans te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van AMEEL HENDRIK BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AMEEL HENDRIK BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AMEEL HENDRIK BVBA. Laat een reactie achter voor AMEEL HENDRIK BVBA. AMEEL HENDRIK BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AMEEL HENDRIK BVBA. Leave a respond for AMEEL HENDRIK BVBA. AMEEL HENDRIK BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AMEEL HENDRIK BVBA op de google maps. Adres en contacten AMEEL HENDRIK BVBA
Location of AMEEL HENDRIK BVBA on the google maps. Address and contacts of AMEEL HENDRIK BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AMEEL HENDRIK BVBA AMEEL HENDRIK BVBA: TIMECO | Pelgrim | STOCK DEBO | SCAGRAPHIC | MICHEL LAMBEENS

Other related companies as AMEEL HENDRIK BVBA: TIMECO | Pelgrim | STOCK DEBO | SCAGRAPHIC | MICHEL LAMBEENS

AMEEL HENDRIK BVBA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AMEEL HENDRIK BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02735839843. Het bedrijf AMEEL HENDRIK BVBA bevindt zich op het adres: Oostendse Baan 114; 8470; Gistel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 950,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 199,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Ladders. Lijst met producten zijn Contractors (Materials & equipment for); Road & yard signalling; Roofing - Materials; Clothing (Industrial) - Rental & Repair; Scaffolding.
De hoofdactiviteit van AMEEL HENDRIK BVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AMEEL HENDRIK BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AMEEL HENDRIK BVBA, openstaande posities, locatie van AMEEL HENDRIK BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AMEEL HENDRIK BVBA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is AMEEL HENDRIK BVBA, company assigned to the tax number BE02735839843. The company AMEEL HENDRIK BVBA is located at the address: Oostendse Baan 114; 8470; Gistel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 950,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 199,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Ladders. List of products are Contractors (Materials & equipment for); Road & yard signalling; Roofing - Materials; Clothing (Industrial) - Rental & Repair; Scaffolding.
The main activity of AMEEL HENDRIK BVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AMEEL HENDRIK BVBA is not available. You also can look at reviews of AMEEL HENDRIK BVBA, open positions, location of AMEEL HENDRIK BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AMEEL HENDRIK BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AMEEL HENDRIK BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AMEEL HENDRIK BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AMEEL HENDRIK BVBA, employees, financial statistics.