Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.

Contactgegevens Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Bois St-Jean 12 4102 Seraing, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.
Products information Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.

BTW identificatienummer (tax): BE07799987792
Ondernemingsnummer: 7772247314
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 614,000,000 EUR
Werknemers (employees): 40 to 100
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Laboratories

Product categorie (product category): Laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.
(Get full report from official database of BE for Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.
Addition kinds of activities for Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.

571300. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
733801. Formele schrijfdiensten | Formal writing services
802199. Kantoren en klinieken van tandartsen, nec | Offices and clinics of dentists, nec
27410303. Directories, telefoon: uitgeverij en drukwerk | Directories, telephone: publishing and printing
32110201. Gelamineerd glas | Laminated glass

Werken bij Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Samsonite zoekt magazijniers ! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de beste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons snel op 056/620590 Samsonite te Oudenaarde is op zoek naar magazijnsmedewerkers. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens of zet bestellingen klaar. Dit in 2-ploegen of nacht.

  • Leraar Basisonderwijs (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht in het 3de leerjaar.

  • Monteur van chocolade machines (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur sta je in voor de machinebouw, voornamelijk op vlak van elektriciteit. Ook  assembleren van allerhande onderdelen, mechanisch, behoort tot je takenpakket.

  • Nivelleerder (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Het besturen van D37, D21, D6 machines en tractoren met kilver om nivelleringswerken uit te voeren.

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Logistiek medewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze toonaangevende klant op vlak van kunststofprofielen, gaat op zoek naar een logistiek, polyvalent medewerker. Taken: laden en lossen van vrachtwagens met voorlader grondstoffen aanvoeren je voert containers af en aan met zijlader bestellingen klaarzetten je staat daarnaast ook in voor picking, werkt met de scanner, beperkte administratie algemeen heftruckwerk Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Spreekt een job in het logistieke jou aan en kan je vinden in bovenstaande taken? Wij stellen jou graag voor aan onze klant!

  • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Hoger redder (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant PLOPSAQUA De Panne zijn we op zoek naar redders, dit zowel in vast dienstverband of als extra. Je garandeert de veiligheid van alle bezoekers en bent verantwoordelijk voor de hygiëne, netheid en vlot verloop in het waterpark. Je bent in het bezit van een geldig Hoger Reddersbrevet en bijscholingsattest (of een strandreddersbrevet en bereid een cursus hoger redder te volgen). Je hebt kennis over waterkwaliteitsmetingen en de geldende hygiënevoorschriften in het zwembad.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • Flexibele begeleider van kinderen gezocht! (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Solidariteit voor het Gezin is gespecialiseerd in thuiszorg in Vlaanderen en Brussel en beschikt over een ruim aanbod aan diensten voor jong en oud, in goede en in minder goede tijden. Een belangrijk onderdeel van ons aanbod is kinderzorg. In Vlaanderen en Brussel beschikken we over verschillende kinderdagverblijven waar kinderen tussen 0 en 3 jaar opgevangen worden. Een enthousiast team van begeleiders staat in voor de begeleiding en verzorging van baby’s, peuters, kleuters en kinderen voor ze naar de basisschool gaan en kinderen in de overgangsperiode tussen kinderopvang en basisschool. Binnen onze kinderdagverblijven vertrekken we vanuit een verticale werking in de leefgroepen: kinderen worden gedurende de volledige opvangperiode in dezelfde leefgroep opgevangen. Elke leefgroep is dan ook samengesteld uit kinderen van verschillende leeftijden. Zo blijft het werk ook voor de begeleider gevarieerd. Voor onze kinderdagverblijven in Halle zijn wij op zoek naar een enthousiaste en dynamische collega met een flexibele ingesteldheid om in te springen waar nodig. O.a. volgende taken behoren tot je takenpakket: de dagelijkse verzorging van de kinderen begeleiding van de voeding creëren van een basissfeer van veiligheid, zekerheid en geborgenheid, openheid en structuur spelbegeleiding teamwerking: overdracht belangrijke informatie over de kinderen, werken en denken rond pedagogisch omgaan met kinderen, … Onze kinderdagverblijven zijn geopend van maandag tot vrijdag, werkuren variëren tussen 7u30 en 18u30.

Zoek naar antwoorden van Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. in sociale netwerken
Look for responds of Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.. Laat een reactie achter voor Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.. Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.. Leave a respond for Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.. Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. op de google maps. Adres en contacten Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.
Location of Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. on the google maps. Address and contacts of Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.: Danimmo NV | Zonnebloem | S.C. NEFFE | Deckers Laswerken BVBA | SYNCHRO CONSULT

Other related companies as Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L.: Danimmo NV | Zonnebloem | S.C. NEFFE | Deckers Laswerken BVBA | SYNCHRO CONSULT

Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07799987792. Het bedrijf Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. bevindt zich op het adres: Rue du Bois St-Jean 12 4102 Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 40 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 614,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Laboratories. Lijst met producten zijn Laboratories.
De hoofdactiviteit van Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L., openstaande posities, locatie van Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. op de kaart.

Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L., company assigned to the tax number BE07799987792. The company Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. is located at the address: Rue du Bois St-Jean 12 4102 Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 40 to 100 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 614,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Laboratories. List of products are Laboratories.
The main activity of Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. is not available. You also can look at reviews of Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L., open positions, location of Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crif-WTCM-Dpt Techno. Materiaux A.S.B.L., employees, financial statistics.