LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)

Contactgegevens LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): address, phone, fax, email, website, opening hours

LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Anderlues 48; 6530; Thuin, België

Telefoon (phone): 071 59 02 55 (+32-071 59 02 55) 071 59 02 55 (+32-071 59 02 55)

Fax (fax): 071 59 32 31 (+32-071 59 32 31) 071 59 32 31 (+32-071 59 32 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)
Products information LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)

BTW identificatienummer (tax): BE03740814208
Ondernemingsnummer: 8912902832
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 449,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Laboratories - General

Product categorie (product category): Laboratories Medical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)
(Get full report from official database of BE for LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL))

Aanvulling soorten activiteiten voor LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)
Addition kinds of activities for LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)

733801. Formele schrijfdiensten | Formal writing services
20240101. Ijs, bulk | Ice cream, bulk
20660300. Chocola | Chocolate
22810200. Kunstmatige en synthetische vezelgarens, gesponnen | Manmade and synthetic fiber yarns, spun
34230000. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
48419902. Gesloten circuit televisie diensten | Closed circuit television services
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations

Werken bij LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). Looking for open vacancies in other companies

  • MONTEUR ZONWERING ROLLUIKEN EN GARAGEPOORTEN (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega sta je in voor het plaatsen van rolluiken zonwering en sectionale poorten. Voor deze job ben je vaak ter plaatse bij zowel particulieren als bedrijven en heb je een gevarieerde job.

  • Ploegverantwoordelijke (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    aanzetten en motiveren van jouw collega's om efficiënt en effectief te werk te gaan werken als een voorbeeldfunctie op gebied van veiligheid, hygiëne en kwaliteit waarborgen van een goede kwaliteit en performantie volgens de vastgestelde planning ondersteuning bieden aan de ploegchef en operatoren bij eventuele problemen/ vragen beheersen en bedienen van verschillende werkposten om zo DE kenner te worden van jouw lijn verzamelen en rapporteren van de productie- & kwaliteitsgegevens coachen en opleren van nieuwe medewerkers  ondersteuning bieden aan en het aanspreekpunt zijn voor de technische dienst

  • SCHRIJNWERKER RAMEN EN DEUREN ATELIER/VERPLAATSING (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kapellen zijn wij op zoek naar SCHRIJNWERKER atelier/verplaatsing met volgend takenpakket: * Je bent werkzaam in zowel het atelier als op verplaatsing * Montage van houten ramen en deuren * Voorbereidende werken in het atelier voor binnendeuren, interieur materialen e.a.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student host/hostess (m/v) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, gespecialiseerd in ondergronden voor stallingen, zijn wij op zoek naar een student host/hostess. Tijdens jouw tewerkstelling sta je mensen te woord en geeft de nodige informatie aan de bezoekers.

  • JOBSTUDENTEN ZAALMEDEWERKER (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE KORENLEI TWEE

    Type: Studentenjob

    Restaurant Belwadi zoekt gemotiveerde studenten voor in de zaal. Je verzorgt de bediening in de zaal waar je de klanten onthaalt en de bestellingen opneemt. Daarnaast zorg je er ook voor dat de tafels netjes blijven.

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Verpleegkundige thuiszorg - bijverdienste (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en je staat in voor de totaalzorg. We zoeken verschillende verpleegkundigen die wensen te werken in een flexibel systeem. Je geeft zelf je beschikbaarheden door en op deze basis wordt je deeltijdse planning afgesproken. Ook als je veel beschikbaar bent voor een kortere periode (* 1 maand), kan dit besproken worden. We zoeken mensen die graag zelfstandig werken en de beste thuishulp aan de patiënten willen geven. Je krijgt alle werkmiddelen ter beschikking en je beschikt over een eigen wagen. Je verplaatsingen worden via een kilometervergoeding vergoed.

  • CHAUFFEUR C (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

  • Bezorger/chauffeur Solucious Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: SOLUCIOUS

    Type: Vaste Job

    Solucious levert voedingsproducten en toebehoren aan cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, horeca en particulieren. Als Solucious-bezorger ben je meer dan zomaar een vrachtwagenchauffeur. Je bent ook een diplomaat die snel praktische oplossingen vindt. Als bezorger wacht je een boeiende job die ook de nodige stressbestendigheid vereist. Want je doet meer dan de bestellingen tijdig bij de klant leveren: je bent ook het eerste aanspreekpunt voor die klant. Ook als er zich een probleem voordoet. Dankzij jouw diplomatie en commerciële instinct vind je echter snel een praktische oplossing. Eerst en vooral ben je bezorger. Het is jouw taak om alle leveringen op tijd bij de klanten (zoals grootkeukens, bedrijven of jeugdbewegingen) te krijgen. En dus moet je fysiek ook helemaal fit zijn om die grote hoeveelheden efficiënt en professioneel te leveren. Maar je allerbelangrijkste taak? Dat is zorgen dat de klanten op je dagelijkse traject tevreden zijn. En dat doe je vooral door te luisteren. Hebben ze een probleem? Dan vind jij de oplossing in een handomdraai. Gelukkig sta je er niet alleen voor en kan je steeds rekenen op je collega’s van het service center. Je standplaats bevindt zich in Bornem.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Buschauffeur schoolvervoer rijbewijs B (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: EPIS NICOLO

    Type: Flexijob

    Je haalt in de ochtend alle kinderen op en zorgt ervoor dat ze veilig aan de schoolpoort aankomen. In de late namiddag ga je weer op pad om de leerlingen terug thuis te brengen. Deze mooie rit situeert zich in regio Balen-Leopoldsburg-Ham. Te vertrekken vanuit de school in Balen. Onmiddellijk te starten!

Zoek naar antwoorden van LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) in sociale netwerken
Look for responds of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). Laat een reactie achter voor LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). Leave a respond for LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) op de google maps. Adres en contacten LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)
Location of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) on the google maps. Address and contacts of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)

Andere gerelateerde bedrijven als come LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): FLANTRAGO TRANSPORT & DISTRIBUTIE NV | FRAN?OISE MALHERBE | PETER DE COCK | VERHAEGEN DIETER | BUREAU LENAERTS

Other related companies as LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): FLANTRAGO TRANSPORT & DISTRIBUTIE NV | FRAN?OISE MALHERBE | PETER DE COCK | VERHAEGEN DIETER | BUREAU LENAERTS

LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03740814208. Het bedrijf LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) bevindt zich op het adres: Rue d'Anderlues 48; 6530; Thuin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 449,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Laboratories Medical. Lijst met producten zijn Laboratories - General.
De hoofdactiviteit van LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), openstaande posities, locatie van LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) op de kaart.

LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), company assigned to the tax number BE03740814208. The company LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is located at the address: Rue d'Anderlues 48; 6530; Thuin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 449,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Laboratories Medical. List of products are Laboratories - General.
The main activity of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is not available. You also can look at reviews of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), open positions, location of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), employees, financial statistics.