CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES

Contactgegevens CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES: address, phone, fax, email, website, opening hours

CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Gaillarmont 600; 4030; Liège 1 (Grivegnée), België

Telefoon (phone): 04 367 92 11; 04 367 96 39 (+32-04 367 92 11; 04 367 96 39) 04 367 92 11; 04 367 96 39 (+32-04 367 92 11; 04 367 96 39)

Fax (fax): 04 367 96 24 (+32-04 367 96 24) 04 367 96 24 (+32-04 367 96 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES
Products information CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES

BTW identificatienummer (tax): BE04280242919
Ondernemingsnummer: 7426452636
Hoofdstad (capital): 414,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Hospitals

Product categorie (product category): Laboratories Medical

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES
(Get full report from official database of BE for CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES)

Aanvulling soorten activiteiten voor CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES
Addition kinds of activities for CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES

0279. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
14990102. Diamantwinning, industrieel | Diamond mining, industrial
35520115. Spindels, textiel | Spindles, textile
36759900. Elektronische condensatoren, nec | Electronic capacitors, nec
39310201. Banjos en onderdelen | Banjos and parts
39440316. Science kits: microscopen, chemie sets, etc. | Science kits: microscopes, chemistry sets, etc.
50120403. motorfietsen | Motorcycles
51370502. luiers | Diapers

Werken bij CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES. Looking for open vacancies in other companies

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december Bedrijfsprofiel: Voor een woon- en zorgcentrum regio Ursel is Care Talents op zoek naar een nachtverpleegkundige voor de maand december. In deze moderne WZC hecht men veel belang aan waarden als vertrouwen en respect. De ouderen een veilige en gezellige thuis bieden is dan ook hun prioriteit. 

  • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

  • Monteur industriegebouwen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een toffe job voor iemand die graag buiten werkt. Naargelang Uw vaardigheden en capaciteiten is er op termijn eventuele doorgroei mogelijk naar kraanman of ploegchef. Je taak bestaat uit het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen

  • Loodgieter (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Hoogstraten zoekt versterking. Voor de vacature als loodgieter zal je volgende taken uitvoeren: Je voorziet in nieuwbouwprojecten alle leidingen Je zal sanitaire toestellen en verwarmingstoestellen plaatsen. Je zal ventilaties en warmtepompen plaatsen. Indien je kennis van elektriciteit hebt zal je eveneens instaan voor residentiële elektriciteit.

  • Plaatser buitenschrijnwerk (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als plaatser buitenschrijnwerk regio Lubbeek krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande werkzaamheden zal jij uitvoeren: je bent verantwoordelijk voor renovatiewerken en nieuwbouw; je plaatst ramen in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst deuren in verschillende materialen (PVC/aluminium/fineer); je plaatst veranda's; je voert kleine voorbereidende grond- en graafwerken uit; je voert kleine metsel- en funderingswerken uit; je zorgt ook mee voor een perfecte afwerking; je bent bereid samen met je collega's ook ander buitenschrijnwerk te plaatsen (zoals glas rolluiken garagepoorten zonneweringen).

  • Flexijob slagerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als medewerker in het team van onze beenhouwerij staat u uiteraard in om onze klanten op hun wenken te bedienen. Je krijgt een zeer variërend takenpakket: - verkopen in de toonbank - meehelpen in het atelier - kassa - aanvullen winkel + algemeen onderhoud - ...

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Bevel (BEVEL)

    Regio: BEVEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • barhulp - 05/09 en 08/09 (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je bedient de bar. Volgende taken behoren hierbij: tappen dranken uitschenken dranken mixen koffies maken afwassen bar schoon houden bij drukte opdienen en afruimen

  • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

  • Architect (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Wijkgezondheidscentrum De Ridderbuurt vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    P rospectie en begeleiding van een aankoop- en verbouwingsproject voor Wijkgezondheidscentrum Caleido in Leuven Voor meer detail zie bijgevoegd document.

Zoek naar antwoorden van CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES in sociale netwerken
Look for responds of CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES in social networks

Lees alle opmerkingen voor CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES. Laat een reactie achter voor CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES. CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES. Leave a respond for CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES. CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES op de google maps. Adres en contacten CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES
Location of CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES on the google maps. Address and contacts of CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES

Andere gerelateerde bedrijven als come CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES: PIET VROMMAN | Mobil-Tif | V.D.B. Nettoyage NV | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | PINO CAFF?

Other related companies as CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES: PIET VROMMAN | Mobil-Tif | V.D.B. Nettoyage NV | ECOLE FONDAMENTALE LIBRE | PINO CAFF?

CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04280242919. Het bedrijf CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES bevindt zich op het adres: Rue de Gaillarmont 600; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 414,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Laboratories Medical. Lijst met producten zijn Hospitals.
De hoofdactiviteit van CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES, openstaande posities, locatie van CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES op de kaart.

CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES, company assigned to the tax number BE04280242919. The company CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES is located at the address: Rue de Gaillarmont 600; 4030; Liège 1 (Grivegnée). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 414,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Laboratories Medical. List of products are Hospitals.
The main activity of CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES is not available. You also can look at reviews of CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES, open positions, location of CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CLINIQUE NOTRE-DAME BRUYERES, employees, financial statistics.