Aquarium Sélection SA

Contactgegevens Aquarium Sélection SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aquarium Sélection SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aquarium Sélection SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 7; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe), België

Telefoon (phone): 02 720 73 84 (+32-02 720 73 84) 02 720 73 84 (+32-02 720 73 84)

Fax (fax): 02 720 25 11 (+32-02 720 25 11) 02 720 25 11 (+32-02 720 25 11)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aquarium Sélection SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aquarium Sélection SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aquarium Sélection SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aquarium Sélection SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aquarium Sélection SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aquarium Sélection SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aquarium Sélection SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aquarium Sélection SA
Products information Aquarium Sélection SA

BTW identificatienummer (tax): BE07615417480
Ondernemingsnummer: 9380645751
Hoofdstad (capital): 452,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 535,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Aquariums & accessories

Product categorie (product category): Laboratories - Machines,apparatus and Supplies

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aquarium Sélection SA
(Get full report from official database of BE for Aquarium Sélection SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aquarium Sélection SA
Addition kinds of activities for Aquarium Sélection SA

103101. Loodertsmijnen | Lead ores mining
07520204. Schuilplaatsen, dier | Shelters, animal
20150206. Eenden, geslacht en gekleed | Ducks, slaughtered and dressed
20679901. Kauwgom basis | Chewing gum base
38429902. Atomizers, medisch | Atomizers, medical
39969902. Tegel, vloer: ondersteund plastic | Tile, floor: supported plastic

Werken bij Aquarium Sélection SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aquarium Sélection SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aquarium Sélection SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aquarium Sélection SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De job bestaat uit twee delen: Je legt de slangen klaar, spuit de chape en ruimt de werf op. Je werkt mee in de fabriek.

  • Operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt mee voor een goede werking van de productielijn en het aanvullen van de verpakkingen Je bedient de machines Je werkt mee aan de productie Je rijdt met een heftruck, voor het ordellijk stapelen van paletten Door je flexibiliteit sta je mee in voor diverse taken

  • Werken als huishoudhulp regio Mol? Kies voor Domestic Services! (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • POETSHULP MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen, hun wasgoed te strijken of de ramen te lappen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds).

  • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AZ Maria Middelares

    Type: Studentenjob

    Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

  • Projectleider (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Multi NV

    Type: Vaste Job

    Multi.Engineering is op zoek naar een collega projectleider die verantwoordelijk is voor een vernieuwingsproject met ondergrondse parking en parkeergebouwen. Functie : Je bent verantwoordelijk voor de hele projectorganisatie Je verzorgt de coördinatie tussen de verschillende projectonderdelen en deelprojecten heen Je legt de algemene planning vast en bewaakt de globale budgettering, planning, technische kwaliteit en projectorganisatie Ook ben je verantwoordelijk voor de opvolging en coördinatie van de studie Als projectleider volg je de technische randaspecten van het project op : vergunningen, onteigeningsplannen, dossiers herlokalisatie, verplaatsen nutsleidingen enz. en creëert een draagvlak bij en luistert naar de verwachtingen van de verschillende stakeholders.

  • Allround administratief bediende regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een allround administratief bediende. Je takenpakket zal bestaan uit: Opmaken van contracten Inplannen afspraken Ingave van de contracten Ingave volumes Afwegen van verse producten Facturatie en controle

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • AUTOMATION ENGINEER (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING nv.

    Type: Vaste Job

    Als Automation Engineer analyseer je de technische aspecten van een nieuwe opdracht en evalueer je de voorziene projectbudgettering, realisatie en de gehele coördinatie van omvangrijke en/of complexe projecten. Zo zorg je ervoor dat projectrealisaties efficiënt en veilig verlopen binnen vooropgestelde termijnen, budgetten en volgens wettelijke richtlijnen, specifieke klantennormen en kwaliteitseisen. * Nadat je de technische aspecten van de vraag van de klant hebt bestudeerd, werk je een correcte functionele analyse en projectvoorstel uit * Het detailontwerp en de softwareontwikkeling van projecten valt onder jouw verantwoordelijkheid * Je staat in voor het testen van de software, de indienstname van de systemen en het verzorgen van de standby * Je documenteert de projecten en voorziet de nodige opleiding(en) bij de klant * Als dit contractueel is overeengekomen, lever je bijstand en advies na de oplevering van de installatie * Je werkt volgens de interne procedures en vervult diverse administratieve taken die eigen zijn aan de organisatie * Verder ben je medeverantwoordelijk voor de kennisborging, -overdracht en –toepassing in de organisatie

  • Team member OKay Oedelem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: OKay

    Type: Vaste Job

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Application Software Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672575-inline.html?cid=Partner_VDAB Embedded Software Developer For my client active in Sint-Niklaas, I am looking for an Embedded Software Developer. You will be working on in team to develop Software on platforms. Work with a team of developers and join their international environment. Embedded Software Developer- The projects: Your daily tasks will involve: Implementation software features using modern programming languages C++ Software development International collaboration with the teams throughout the world Embedded Software Developer - The requirements: To fill this role, you need to have: At least a Bachelor degree in Computer Sciences/Programming First experience is required Knowledge of C++, C, Java and Python Eager to learn other programming languages Passion for electronics and mechanics Embedded Software Developer - The mission: Here is the context of the mission: Start ASAP 6 months contract + extension St-Niklaas based, potential travels to customers' site Contract If you have any question regarding the mission or to apply, feel free to call me at 02/203.99.00 or by mail at n.loulidi(A)progressiverecruitment.com Keywords: IT, C++, C#, Embedded, Sint-Niklaas, Software Development, Python, GIT, WPF, Agile, Scrum, software testing, C, STL, QT, Git

Zoek naar antwoorden van Aquarium Sélection SA in sociale netwerken
Look for responds of Aquarium Sélection SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aquarium Sélection SA. Laat een reactie achter voor Aquarium Sélection SA. Aquarium Sélection SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aquarium Sélection SA. Leave a respond for Aquarium Sélection SA. Aquarium Sélection SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aquarium Sélection SA op de google maps. Adres en contacten Aquarium Sélection SA
Location of Aquarium Sélection SA on the google maps. Address and contacts of Aquarium Sélection SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Aquarium Sélection SA Aquarium Sélection SA: PLATTEAU I | van de Putte Florence | TOM & JERRY | DRUKKERIJ DEBEUCKELAERE BVBA | Lemoine S

Other related companies as Aquarium Sélection SA: PLATTEAU I | van de Putte Florence | TOM & JERRY | DRUKKERIJ DEBEUCKELAERE BVBA | Lemoine S

Aquarium Sélection SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aquarium Sélection SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07615417480. Het bedrijf Aquarium Sélection SA bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 7; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 452,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 535,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Laboratories - Machines,apparatus and Supplies. Lijst met producten zijn Aquariums & accessories.
De hoofdactiviteit van Aquarium Sélection SA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aquarium Sélection SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aquarium Sélection SA, openstaande posities, locatie van Aquarium Sélection SA op de kaart.

Aquarium Sélection SA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aquarium Sélection SA, company assigned to the tax number BE07615417480. The company Aquarium Sélection SA is located at the address: Leuvensesteenweg 7; 1932; Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 452,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 535,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Laboratories - Machines,apparatus and Supplies. List of products are Aquariums & accessories.
The main activity of Aquarium Sélection SA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Aquarium Sélection SA is not available. You also can look at reviews of Aquarium Sélection SA, open positions, location of Aquarium Sélection SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aquarium Sélection SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aquarium Sélection SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aquarium Sélection SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aquarium Sélection SA, employees, financial statistics.