Van Vooren Laboratoria NV

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Van Vooren Laboratoria NV
Private companiesInsurance Carriers • Van Vooren Laboratoria NV

Contactgegevens Van Vooren Laboratoria NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Vooren Laboratoria NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Vooren Laboratoria NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriepark Rostijne 1; 9060; Zelzate, België

Telefoon (phone): 09 342 81 18 (+32-09 342 81 18) 09 342 81 18 (+32-09 342 81 18)

Fax (fax): 09 342 85 80 (+32-09 342 85 80) 09 342 85 80 (+32-09 342 85 80)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Vooren Laboratoria NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Vooren Laboratoria NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Vooren Laboratoria NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Vooren Laboratoria NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Vooren Laboratoria NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Vooren Laboratoria NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Vooren Laboratoria NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Vooren Laboratoria NV
Products information Van Vooren Laboratoria NV

BTW identificatienummer (tax): BE03479614257
Ondernemingsnummer: 9742645263
Hoofdstad (capital): 312,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Soil analysis; Environmental pollution contro

Product categorie (product category): Laboratories - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Vooren Laboratoria NV
(Get full report from official database of BE for Van Vooren Laboratoria NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Vooren Laboratoria NV
Addition kinds of activities for Van Vooren Laboratoria NV

0253. Kalkoenen en Kalkoen eieren | Turkeys and turkey eggs
225199. Damesmode, behalve sokken, nec | Women's hosiery, except socks, nec
22310202. Kalendering: wol, haarhaar, of soortgelijke vezelweefsels | Calendering: wool, mohair, or similar fiber fabrics
36690206. Verkeerssignalen, elektrisch | Traffic signals, electric
50920300. Speelgoed nieuwigheden en amusement | Toy novelties and amusements

Werken bij Van Vooren Laboratoria NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Vooren Laboratoria NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Vooren Laboratoria NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Vooren Laboratoria NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkende projectleider/ werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is dringend op zoek naar een meewerkende projectleider/  werkvoorbereider Je wordt de rechterhand van de operationele manager. Een team van +/- 30 personen aansturen. Uitschrijven van werkorders Techniekers opvolgen Administratief sterk zijn Werk verdelen onder de beschikbare techniekers Opvolgen van de planning LMRA Werken in DAGDIENST

  • Toonzaalmedewerker (M/V) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen ons gloednieuwe toonzaal te Relegem bent u het eerste aanspreekpunt voor onze klanten (particulieren en vakmensen). U staan hen te woord met informatie en advies. U bent verantwoordelijk voor de offerte-opmaak en de effectieve verkoop. Aanvragen van klanten volg je actief op en stimuleert op die manier de verkoop.

  • Magazijnier met Heftruckervaring (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf gevestigd in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar ervaren magazijniers met heftruckattest (m/v) - Ben je op zoek naar een job als magazijnier? - Heb je ervaring met de heftruck? - En laat jij je niet afschrikken door gekoelde ruimtes? DAN IS DEZE JOB ECHT IETS VOOR JOU!! Een groot gedeelde van je taken bestaat uit manueel werk: - laden en lossen van vrachtwagens - kwaliteitscontroles - labeling Daarnaast ben jij ook bedreven in het rijden met de heftruck.

  • Data Entry Medewerker in Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een voltijdse Data Entry Medewerker (M/V) voor een firma gelegen in Zaventem. Het gaat om een uitzendopdracht van twee maanden. Onze klant is een internationaal bedrijf actief in de IT sector. Als Data Entry Medewerker heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor het correct ingeven van gegevens en cijfers; - Je werkt in de administratieve back-office; - Je verwerkt administratief de input van de gegevens; - Je springt in op andere departementen waar nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • HUISHOUDHULP regio Gavere - Eke - Semmerzake (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Word sportmonitor bij Idee Kids! - Studentenjob (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: IDEE KIDS

    Type: Studentenjob

    Als sportmonitor ben je verantwoordelijk voor jouw groepje kinderen, van maximum 16 kinderen, van 7 tot 12 jaar. Het is jouw taak om de kinderen een hele week onder te dompelen in het sportthema van jouw kamp. Je gaat aan de slag met een van onze vele thema's als 'Sportreis rond de wereld', 'Team Spirit' en 'Amerikaanse sportweek'. Als monitor ga je aan de slag op één van onze 27 kamplocaties zonder overnachting verspreid over heel Vlaanderen. Dat wil zeggen dat zowel jij als de kinderen elke dag naar huis gaan (wil je aan de slag op een kamp met overnachting, stel je dan kandidaat als internaatsmonitor). Een kampdag duurt steeds van 9u tot 16u. Naast deze uren waarin je volledig jouw ding kan doen met jouw kampthema, neem je afwisselend ook de rol op van toezichthouder tijdens de ochtend- of avondopvang. Dat wil zeggen dat je volgens een poulesysteem met jouw medemonitor ofwel van 7u45 de actieve vooropvang begeleidt, ofwel van 16u15 tot 18u een actieve naopvang.

  • Studenten voor auto's kuisen (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf hier in de regio zijn we op zoek naar 2 studenten voor weekendwerk ( zaterdag) Taken bestaan uit het kuisen van auto's / camionneten met de hoge drukreiniger, binnen de auto's stofzuigen en proper onderhouden Graag iemand die fysiek wel wat aan kan en doorzettingsvermogen heeft.. alleen kandidaten MET rijbewijs komen in aanmerking!!

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • Massagetherapeut-shiatsu (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie shiatsu. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • FLEXIJOB VERKOOP (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DUGARDEYN

    Type: Flexijob

    WINKELVERKOOP Ben jij gepassioneerd door voeding? Werk je graag op zaterdag of zondag? Misschien word jij dan één van de gezichten van slagerij traiteurDugardeyn Roeselare. Als verkoper wordt je professioneel opgeleid door één van onze vaste medewerkers. Geleidelijk aan leer je het verkoopsvak, contacten leggen met diverse soorten klanten, de commerciële skills van Dugardeyn en zo veel meer.

Zoek naar antwoorden van Van Vooren Laboratoria NV in sociale netwerken
Look for responds of Van Vooren Laboratoria NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Vooren Laboratoria NV. Laat een reactie achter voor Van Vooren Laboratoria NV. Van Vooren Laboratoria NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Vooren Laboratoria NV. Leave a respond for Van Vooren Laboratoria NV. Van Vooren Laboratoria NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Vooren Laboratoria NV op de google maps. Adres en contacten Van Vooren Laboratoria NV
Location of Van Vooren Laboratoria NV on the google maps. Address and contacts of Van Vooren Laboratoria NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Vooren Laboratoria NV Van Vooren Laboratoria NV: OLIVIER BAUVIR | FE. DIRCKX | KAJAKVER.BRUG.WATERRATJES | Van De Gucht V茅ronique | QUESTIONPEOPLE

Other related companies as Van Vooren Laboratoria NV: OLIVIER BAUVIR | FE. DIRCKX | KAJAKVER.BRUG.WATERRATJES | Van De Gucht V茅ronique | QUESTIONPEOPLE

Van Vooren Laboratoria NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Vooren Laboratoria NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03479614257. Het bedrijf Van Vooren Laboratoria NV bevindt zich op het adres: Industriepark Rostijne 1; 9060; Zelzate. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 312,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Laboratories - General. Lijst met producten zijn Soil analysis; Environmental pollution contro.
De hoofdactiviteit van Van Vooren Laboratoria NV is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Vooren Laboratoria NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Vooren Laboratoria NV, openstaande posities, locatie van Van Vooren Laboratoria NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Vooren Laboratoria NV is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Vooren Laboratoria NV, company assigned to the tax number BE03479614257. The company Van Vooren Laboratoria NV is located at the address: Industriepark Rostijne 1; 9060; Zelzate. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 312,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Laboratories - General. List of products are Soil analysis; Environmental pollution contro.
The main activity of Van Vooren Laboratoria NV is Insurance Carriers, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Vooren Laboratoria NV is not available. You also can look at reviews of Van Vooren Laboratoria NV, open positions, location of Van Vooren Laboratoria NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Vooren Laboratoria NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Vooren Laboratoria NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Vooren Laboratoria NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Vooren Laboratoria NV, employees, financial statistics.