LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)
Private companiesMiscellaneous Retail • LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)

Contactgegevens LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): address, phone, fax, email, website, opening hours

LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Anderlues 48; 6530; Thuin, België

Telefoon (phone): 071 59 02 55 (+32-071 59 02 55) 071 59 02 55 (+32-071 59 02 55)

Fax (fax): 071 59 32 31 (+32-071 59 32 31) 071 59 32 31 (+32-071 59 32 31)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)
Products information LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)

BTW identificatienummer (tax): BE07911224365
Ondernemingsnummer: 5999328613
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Laboratories (Medical)

Product categorie (product category): Laboratories - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)
(Get full report from official database of BE for LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL))

Aanvulling soorten activiteiten voor LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)
Addition kinds of activities for LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)

22110110. Tafelbekleding stoffen, katoen | Table cover fabrics, cotton
51490604. Specialiteiten gerechten | Specialty food items
73899962. Printerservices: vouwen, sorteren, enz. | Printers' services: folding, collating, etc.
76990701. Reparatie van medische apparatuur, niet elektrisch | Medical equipment repair, non-electric
79220101. Agent of manager voor entertainers | Agent or manager for entertainers

Werken bij LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker onderhoud (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Garage gelegen te sint-truiden, zijn we op zoek naar een schoonmaker. Je taken pakket is: onderhoud van de kantoren en de sanitaire ruimtes. Wil je graag in een functie als schoonmaker werken en je wil graag 4 uren per week deze job uitvoeren, solliciteer dan meteen!

  • Lijnverantwoordelijke (M/V) (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een innoverend bedrijf in Kortemark zijn we op zoek naar een nieuwe lijnverantwoordelijke. Je kan de lijn zelfstandig opstarten. Je controleert de kwaliteit van de producten. Je kan de camera's instellen. Je plaatst het afgewerkte product op de transportband. Je houdt de werkplaats proper. Je vult de gewicht- en kwaliteitsdocumenten in.

  • HVAC Technieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud, installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen, airconditioning, koelen vrieskasten,... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallaties Installeren en aansluiten van enkelfasige en driefasige motoren en hun startunit Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen Monteren van leidingen en componenten Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo-, pressostaten,... Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen en elektronische componenten Je brengt de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af. Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Multifunctionele magazijnbediende (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf in Kapellen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Jouw takenpakket zal bestaanuit: Stockbeheer Transport plannen Verzenddocumenten Inventariseren Orderpicken Inspringen voor logistieke support op werven.

  • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Zele - Berlare (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Gravenwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Werken als huishoudhulp regio Tessenderlo? Kies voor Domestic Services! (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Beenhouwer Verkoper Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Vaste Job

    -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) in sociale netwerken
Look for responds of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) in social networks

Lees alle opmerkingen voor LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). Laat een reactie achter voor LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). Leave a respond for LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL). LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) op de google maps. Adres en contacten LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)
Location of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) on the google maps. Address and contacts of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL)

Andere gerelateerde bedrijven als come LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): Bonnet V | S.A.M. | ASTRUCK RENTING GOVAERTS | ALPHONSE POCHET | APOTHEEK WAAROOST

Other related companies as LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL): Bonnet V | S.A.M. | ASTRUCK RENTING GOVAERTS | ALPHONSE POCHET | APOTHEEK WAAROOST

LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07911224365. Het bedrijf LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) bevindt zich op het adres: Rue d'Anderlues 48; 6530; Thuin. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 651,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Laboratories - General. Lijst met producten zijn Laboratories (Medical).
De hoofdactiviteit van LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), openstaande posities, locatie van LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) op de kaart.

LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), company assigned to the tax number BE07911224365. The company LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is located at the address: Rue d'Anderlues 48; 6530; Thuin. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 651,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Laboratories - General. List of products are Laboratories (Medical).
The main activity of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) is not available. You also can look at reviews of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), open positions, location of LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LABORATOIRE L.P.M.E. (MARCHAL), employees, financial statistics.