CIBE-LABORATOIRE TAILFER

Contactgegevens CIBE-LABORATOIRE TAILFER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CIBE-LABORATOIRE TAILFER: address, phone, fax, email, website, opening hours

CIBE-LABORATOIRE TAILFER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Rochers de Frène; 5170; Profondeville (Lustin), België

Telefoon (phone): 081 42 12 12 (+32-081 42 12 12) 081 42 12 12 (+32-081 42 12 12)

Fax (fax): +32 (11) 393-75-75 +32 (11) 393-75-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CIBE-LABORATOIRE TAILFER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CIBE-LABORATOIRE TAILFER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CIBE-LABORATOIRE TAILFER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CIBE-LABORATOIRE TAILFER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CIBE-LABORATOIRE TAILFER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CIBE-LABORATOIRE TAILFER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CIBE-LABORATOIRE TAILFER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CIBE-LABORATOIRE TAILFER
Products information CIBE-LABORATOIRE TAILFER

BTW identificatienummer (tax): BE04719421386
Ondernemingsnummer: 3760040283
Hoofdstad (capital): 787,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Water distribution

Product categorie (product category): Laboratories - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CIBE-LABORATOIRE TAILFER
(Get full report from official database of BE for CIBE-LABORATOIRE TAILFER)

Aanvulling soorten activiteiten voor CIBE-LABORATOIRE TAILFER
Addition kinds of activities for CIBE-LABORATOIRE TAILFER

344603. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
794802. Race track operatie | Race track operation
22520202. Tights, behalve vrouwen | Tights, except women's
23860203. Broek, leer | Pants, leather
32990101. Ingebouwde mica | Built-up mica
36210203. Dynamotors | Dynamotors
59329901. Bouwmaterialen, tweedehands | Building materials, secondhand
73890701. Badkamer fixture reglazing | Bathroom fixture reglazing

Werken bij CIBE-LABORATOIRE TAILFER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CIBE-LABORATOIRE TAILFER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CIBE-LABORATOIRE TAILFER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CIBE-LABORATOIRE TAILFER. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • OPERATOR QUALITY - WILRIJK (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Wilrijk zijn wij op zoek naar een Operator Quality. Je werkt telkens 1 week als operator en 1 week als kwaliteitsmedewerker. Taken: Je bent verantwoordelijk voor het op een veilige wijze uitvoeren van kwaliteitscontroles en metingen volgens de richtlijnen van het bestaande kwaliteitssysteem en het opvolgen van voorkomende acties. - Je voert metingen en controles uit, volgt deze op en draagt zorg voor de kalibratie van de meetapparatuur. - Je signaleert kwaliteitsissues en informeert operators in het algemeen over de te volgen kwaliteitsprocedures. - Je identificeert niet-conforme producten volgens de opgegeven richtlijnen. - De resultaten die uit de door jou gevoerde ISOHIP komen registreer je in Excel. - Voor de GOM afdeling voer je metingen uit volgens de specificaties. - Je voert diverse licht administratieve werkzaamheden uit. - Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de machines en het op orde houden van de werkplek.

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Hulpkok en chefkok M/V - regio Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! We zoeken in totaal 6 medewerkers in de keuken. Chef Kok , hulpkok , chef de partie of demi chef , keukenmedewerkers en afwassers.

  • Productiemedewerker metaal (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: t-interim Tongeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    afwisselend takenpakket werken in de metaalsector taken uitvoeren zoals schuren, metalliseren, inpakken, ophangen,...

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • JOBSTUDENTEN GEZOCHT VOOR TRENDY HORECAZAAK IN GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe zaak in Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die willen werken in de horeca. Ze kunnen jou inschakelen als kelner of in de keuken.

  • Ervaren Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant - Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    30 jaar ervaring en kwaliteit onder één dak. Dat is de korte omschrijving van dit kantoor met inmiddels 10 werknemers. Om hun enthousiast team van medewerkers verder uit te breiden en hun verdere groei te ondersteunen gaan zij op zoek naar een Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant die een toegevoegde waarde aan het kantoor kan bieden. Je profiel als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je haalde een Bachelor of Master in Accountancy - Fiscaliteit of in een economische richting. De ervaring die je reeds achter de rug hebt is minstens 2 jaar in een boekhoudkantoor of accountantskantoor. Je bent leergierig en ambitieus en dit komt tot uiting door opleidingen en seminaries te gaan volgen.

  • Freelance HR Manager (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675934-inline.html?cid=Partner_VDAB Mijn klant is een productiebedrijf actief in de Gentse Haven en heeft 178 medewerkers. Ze zijn marktleider in de Benelux en maken deel uit van een wereldwijde internationale groep. Ter vervanging van de huidige HR Manager die in zwangerschapsverlof gaat zijn ze op zoek naar een operationele freelance HR Manager voor 3 à 4 dagen per week. Je kan starten vanaf begin december en blijft aan tot begin juni 2019. Jouw functie omvat afwisselende taken en hierin stel je de nodige prioriteiten: - Je zorgt voor de continuïteit van de HR agenda en werkt samen met de HR Assistant aan het HR beleid. - Je staat in voor de rekrutering, selectie, aanwerving en onboarding van nieuwe medewerkers in overleg met de afdelingsverantwoordelijken en je begeleidt hen in doorstroom tot eventuele exit. Je staat in contact met de betreffende selectiepartners. - Je coördineert de noden betreffende opleidingen, trainingen en vorming. - Je superviseert de personeels- en loonadministratie, het uitvoerende gebeurt door de HR Assistant op dit vlak. - Je bent het aanspreekpunt binnen de organisatie voor alle medewerkers en directie op het vlak van HR en je zorgt voor de interne communicatie. - Je voorziet maandelijkse statistieken en rapporten vanuit eblox van SD Worx en vanuit Excel. - Je neemt deel aan de ondernemingsraad en het CPBW en het directiecomité. - Bij audits voorzie je de nodige informatie. - Je volgt functionerings- en evaluatiegesprekken op. - Je volgt de opgemaakte personeelsbudgetten op. - Je bent de mentor van de HR stagiaire die in dienst is tot maart.

  • RESERVE schoonmaak regio Waregem 2018 (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Oostende zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Afwasser - Keukenhulp (ASPELARE)

    Regio: ASPELARE

    Bedrijf: LA PROMESSE

    Type: Flexijob

    Je reinigt, onderhoudt en rangschikt de vaat, het keukengerei, de keukenuitrusting en de lokalen. Je verzamelt en sorteert de vaat volgens soort. Je vult en start de vaatwasser en maakt hem leeg. Je controleert de netheid van de afgewassen vaat en zet hem op zijn plaats. Je werpt afval en etensresten in de vuilnisbakken. Je sorteert het leeggoed. Je schuurt potten en pannen. Je schrobt, schuurt, ontvet, ontsmet werkruimten en installaties. Je verzamelt de vuilniszakken of bakken.

Zoek naar antwoorden van CIBE-LABORATOIRE TAILFER in sociale netwerken
Look for responds of CIBE-LABORATOIRE TAILFER in social networks

Lees alle opmerkingen voor CIBE-LABORATOIRE TAILFER. Laat een reactie achter voor CIBE-LABORATOIRE TAILFER. CIBE-LABORATOIRE TAILFER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CIBE-LABORATOIRE TAILFER. Leave a respond for CIBE-LABORATOIRE TAILFER. CIBE-LABORATOIRE TAILFER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CIBE-LABORATOIRE TAILFER op de google maps. Adres en contacten CIBE-LABORATOIRE TAILFER
Location of CIBE-LABORATOIRE TAILFER on the google maps. Address and contacts of CIBE-LABORATOIRE TAILFER

Andere gerelateerde bedrijven als come CIBE-LABORATOIRE TAILFER CIBE-LABORATOIRE TAILFER: BBL | MATHY LUCIEN | Tailleu E | C.A.S. | VANRUTTEN EN CO

Other related companies as CIBE-LABORATOIRE TAILFER: BBL | MATHY LUCIEN | Tailleu E | C.A.S. | VANRUTTEN EN CO

CIBE-LABORATOIRE TAILFER is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CIBE-LABORATOIRE TAILFER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04719421386. Het bedrijf CIBE-LABORATOIRE TAILFER bevindt zich op het adres: Rue Rochers de Frène; 5170; Profondeville (Lustin). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 787,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Laboratories - General. Lijst met producten zijn Water distribution.
De hoofdactiviteit van CIBE-LABORATOIRE TAILFER is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CIBE-LABORATOIRE TAILFER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CIBE-LABORATOIRE TAILFER, openstaande posities, locatie van CIBE-LABORATOIRE TAILFER op de kaart.

CIBE-LABORATOIRE TAILFER is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is CIBE-LABORATOIRE TAILFER, company assigned to the tax number BE04719421386. The company CIBE-LABORATOIRE TAILFER is located at the address: Rue Rochers de Frène; 5170; Profondeville (Lustin). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 787,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Laboratories - General. List of products are Water distribution.
The main activity of CIBE-LABORATOIRE TAILFER is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CIBE-LABORATOIRE TAILFER is not available. You also can look at reviews of CIBE-LABORATOIRE TAILFER, open positions, location of CIBE-LABORATOIRE TAILFER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CIBE-LABORATOIRE TAILFER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CIBE-LABORATOIRE TAILFER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CIBE-LABORATOIRE TAILFER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CIBE-LABORATOIRE TAILFER, employees, financial statistics.