Vulcano-Press NV

Contactgegevens Vulcano-Press NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vulcano-Press NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vulcano-Press NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bijkhoevelaan 11 2110 Wijnegem, België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vulcano-Press NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vulcano-Press NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vulcano-Press NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vulcano-Press NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vulcano-Press NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vulcano-Press NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vulcano-Press NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vulcano-Press NV
Products information Vulcano-Press NV

BTW identificatienummer (tax): BE03125030517
Ondernemingsnummer: 8171875000
Hoofdstad (capital): 680,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 731,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Charging devices for batteries and accumulators; Current converters; Frequency transformers; Line-interactive uninterruptible power supply (UPS) systems, VI (Voltage Independent); Power electronics, industrial electronics; Power supplies, power packs, mains adaptors; Transducers; Transformers; Uninterruptible power supply (UPS) units; Voltage stabilizers

Product categorie (product category): Batteries, Primary And Secondary

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vulcano-Press NV
(Get full report from official database of BE for Vulcano-Press NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vulcano-Press NV
Addition kinds of activities for Vulcano-Press NV

1422. Gebroken en gebroken kalksteen | Crushed and broken limestone
17310201. Geautomatiseerde besturingsinstallatie | Computerized controls installation
22990210. Polijstvelden | Polishing felts
39440100. Kinderwagens, behalve fietsen | Children's vehicles, except bicycles
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment
59999930. Verpakkingsmateriaal: dozen, opvulling, enz. | Packaging materials: boxes, padding, etc.
73499902. Schoonmaakdienst, industrieel of commercieel | Cleaning service, industrial or commercial
73590601. Schotel, zilverwerk, tafels, en banketaccessoires verhuur | Dishes, silverware, tables, and banquet accessories rental
87349902. Kalibratie en certificatie | Calibration and certification

Werken bij Vulcano-Press NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vulcano-Press NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vulcano-Press NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vulcano-Press NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • Orderpicker (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beveren zijn wij op zoek naar orderpickers: Ben je op zoek naar een uitdagende job? Heb je ervaring als orderpicker, en voicepicking in het bijzonder? Ben je bereid om in een koude omgeving te werken tussen 4 en 7 graden? Dan is deze job misschien iets voor jou! Via voicepicking dien je je te verplaatsen van locatie A naar B, daar dien je de correcte goederen te nemen en plaats je zorgvuldig alles op een pallet. Dit alles gebeurt via een elektrische BT.

  • Verpakker: Tupperware Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: TEMPO TEAM TUPPERWARE inhouse

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als verpakker doe je visuele kwaliteitscontrole, monteer je stukken, verpakt ze in zakjes, ... Je werkt ofwel in een 2-ploegensysteem ( 6-14u / 14-22u ), ofwel in de vaste nachtploeg, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht ( 22.00 - 6.00u ). Gelieve er voor de nachtploeg rekening mee te houden dat je gedurende een opleidingsperiode eerst enkele weken in 2 ploegen zou kunnen ingeschakeld worden. Dit wordt bekeken bij de opstart. Dit is een lange opdracht, maar afhankelijk van de drukte kan je per dag worden opgeroepen.

  • Carrosserie medewerker (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Q Jobs Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in de regio van Bree zijn we op zoek naar een medewerker voor in de carrosserie afdeling. Je zal hoofdzakelijk helpen met het afbouwen, schuren, polieren, opbouwen,... Indien je ook ervaring hebt met het vervangen van remblokken, banden wisselen en lampen vervangen is dit zeker een plus!

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • LESGEVER AQUAGYM (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les aquagym op 30 november 2018 (08:45-09:30) in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan senioren. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Jobstudent - GAMMA Koersel (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: GAMMA Koersel, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor één of meer dagen per week als kassamedewerk(st)er en/of verkoper-aanvuller. Je pakt leveringen uit en plaatst deze in de winkel Je ontvangt klanten met een glimlach Je staat mee in voor de verkoop Je bedient de kassa Je zorgt ervoor dat de winkel er telkens netjes en verzorgd bijligt.

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Transportplanner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jouw belangrijkste taak is de inland vervoersopdrachten op een zo efficient mogelijke manier te organiseren met een zo optimaal mogelijk rendement en inzet van beschikbare middelen. Je houdt rekening met de prioriteiten en de beperkingen, zodanig dat alle betrokken partijen tevreden zijn. Hierbij verzamel je alle gegevens over de te plannen vervoersopdrachten (binnenvaart, truck en/of spoor). Rekening houdend met de vooropgestelde richtlijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende transportleveranciers enerzijds en de import- en exportafdelingen van de diverse agenten anderzijds. Oplossen van problemen bij transport vindt je geweldig! Je denkt graag out of the box om tot een best mogelijke oplossing te komen. Ook administratie komt bij deze job te pas! Correcte input van de transporttarieven, opvolgen van de facturatie en uitvoeren van correcties. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een bekende rederij in Antwerpen. 

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • Medewerker beheerscontrole bouwprojecten - Dienst ruimteplanning (100 %) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker binnen de stafcel beheerscontrole sta je in voor de opvolging en controlling van financieel-administratieve aspecten, de opmaak van de lange termijn planning en financiële prognose, de rapportering aan de bevoegde beslissingsorganen en ad hoc financiële analyses, in verregaande samenwerking met de projecteigenaars en de projectadministratie (deze laatste als onderdeel van de technische dienst). Het takenpakket omvat: Je analyseert de aangeleverde gegevens van externe partijen (ontwerpers, aannemers) en stemt deze af met de interne projectverantwoordelijken en met de externe partijen. Je coördineert alle selectieprocedures voor de aanstelling van de ontwerpteams en aannemers omtrent de grote bouwprojecten via de toepassing van de wetgeving overheidsopdrachten. Dit omvat o.a. de opmaak van administratieve bestekken, de gunningsverslagen, de gunnings- en toewijzingsbrieven. Je biedt ondersteuning bij de opmaak van de voortgangsrapporten omtrent de lopende bouwdossiers en andere projecten voor de interne besluitvormingsorganen, de subsidiërende overheid of andere stakeholders. Je staat in voor zowel ad hoc als periodieke interne rapportering en cijfermatige analyses.

  • Productiemedewerker vaste voormiddag (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je helpt de verschillende grondstoffen klaar te zetten. Je werkt hiervoor met een scansysteem. Je verdeelt de grondstoffen over de machines en stelt de parameters in. Je houdt nauwlettend de juiste receptuur in de gaten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het afvullen van ijs en de verpakking ervan. Je houdt het magazijn op orde.

Zoek naar antwoorden van Vulcano-Press NV in sociale netwerken
Look for responds of Vulcano-Press NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vulcano-Press NV. Laat een reactie achter voor Vulcano-Press NV. Vulcano-Press NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vulcano-Press NV. Leave a respond for Vulcano-Press NV. Vulcano-Press NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vulcano-Press NV op de google maps. Adres en contacten Vulcano-Press NV
Location of Vulcano-Press NV on the google maps. Address and contacts of Vulcano-Press NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vulcano-Press NV Vulcano-Press NV: NOEL DUMAREY | Kaatje | HUGO MARLEIN-BROUCKE | KAAPS WYNHUYS | FOMEVA BELGI?

Other related companies as Vulcano-Press NV: NOEL DUMAREY | Kaatje | HUGO MARLEIN-BROUCKE | KAAPS WYNHUYS | FOMEVA BELGI?

Vulcano-Press NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vulcano-Press NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03125030517. Het bedrijf Vulcano-Press NV bevindt zich op het adres: Bijkhoevelaan 11 2110 Wijnegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 680,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 731,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Batteries, Primary And Secondary. Lijst met producten zijn Charging devices for batteries and accumulators; Current converters; Frequency transformers; Line-interactive uninterruptible power supply (UPS) systems, VI (Voltage Independent); Power electronics, industrial electronics; Power supplies, power packs, mains adaptors; Transducers; Transformers; Uninterruptible power supply (UPS) units; Voltage stabilizers.
De hoofdactiviteit van Vulcano-Press NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vulcano-Press NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vulcano-Press NV, openstaande posities, locatie van Vulcano-Press NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vulcano-Press NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vulcano-Press NV, company assigned to the tax number BE03125030517. The company Vulcano-Press NV is located at the address: Bijkhoevelaan 11 2110 Wijnegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 680,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 731,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Batteries, Primary And Secondary. List of products are Charging devices for batteries and accumulators; Current converters; Frequency transformers; Line-interactive uninterruptible power supply (UPS) systems, VI (Voltage Independent); Power electronics, industrial electronics; Power supplies, power packs, mains adaptors; Transducers; Transformers; Uninterruptible power supply (UPS) units; Voltage stabilizers.
The main activity of Vulcano-Press NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vulcano-Press NV is not available. You also can look at reviews of Vulcano-Press NV, open positions, location of Vulcano-Press NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vulcano-Press NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vulcano-Press NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vulcano-Press NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vulcano-Press NV, employees, financial statistics.