Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW

Contactgegevens Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Borzestraat 29; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 43 93 (+32-03 233 43 93) 03 233 43 93 (+32-03 233 43 93)

Fax (fax): 03 233 34 60 (+32-03 233 34 60) 03 233 34 60 (+32-03 233 34 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW
Products information Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06759033203
Ondernemingsnummer: 8807708740
Hoofdstad (capital): 741,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Laboratories - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW
(Get full report from official database of BE for Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW
Addition kinds of activities for Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW

209700. Geproduceerd ijs | Manufactured ice
336499. Nonferrous die-castings behalve aluminium, nec | Nonferrous die-castings except aluminum, nec
22820300. Natuurlijke en dierlijke vezelgarens: draaien, wikkelen, spoelen | Natural and animal fiber yarns: twisting, winding, spooling
33139900. Electrometallurgische producten, nec | Electrometallurgical products, nec
37140107. Cilinderkoppen, motorvoertuig | Cylinder heads, motor vehicle

Werken bij Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • IT-Verkoper M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een winkel gelegen in regio Wemmel zijn we momenteel op zoek naar een IT-Verkoper. Passie voor computers, monteren, jouw passie doorgeven aan onze klanten, steeds op de hoogte van de laatste snufjes,… Zijn dit zaken die jou als muziek in de oren klinken? Dan ben jij diegene naar waar wij op zoek zijn! Met jouw gedrevenheid, passie, overtuiging en klantvriendelijkheid zorg je er samen met onze crew voor dat je de klanten informeert als een échte specialist. Je informeert onze klanten over ons gamma, speelt in op hun (on)uitgesproken wensen en zorgt voor een excellente klantenervaring.

  • HUISHOUDHULP - Werken bij zorgbehoevenden - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Naar aanleiding van onze samenwerking met het OCMW van Herentals, krijgen we meer oudere klanten (65 jaar en ouder). Daarom zijn we op zoek naar huishoudhulpen die graag bij oudere mensen werken. Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. Soms mag je klein verstelwerk doen, maaltijden bereiden en boodschappen doen. De job is dus erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. Deze vacature betreft voornamelijk 'werken bij oudere mensen'. 't Gerief werkt niet uitsluitend bij senioren of bejaarden. Ons klantenbestand toont een zeer divers publiek. Solliciteren mag dus altijd: geef gerust je wensen door tijdens het sollicitatiegesprek. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS VICHTE (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit VICHTE zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

  • Schoonmaker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige Bed & Breakfast in Rumst zoeken wij een medewerker die op zeer regelmatige basis op vrijdag kan werken van 10:00 tot 13:00. Je zal in staan voor het onderhoud van de kamers en de gezamelijke vertrekken. Je zorgt voor een hygiënische badkamer. Je ontdoet de kamer van stof. Je zorgt voor verversen van het beddengoed en voor propere handdoeken.

  • Jobstudenten herfstvakantie (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een chocoladebedrijf regio Ledegem is AGO Jobs & HR op zoek naar jobstudenten voor de herstvakantie. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade.

  • Student verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als student is een extra centje altijd handig. Helemaal mooi meegenomen is het als je dankzij je studentenjob ook nog eens nuttige praktijkervaring kan opdoen. Doorheen de week, tijdens het weekend of in de vakantieperiodes: jij geeft aan wanneer je kan werken en wij bekijken graag samen met jou de mogelijkheden!

  • Technicus HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

  • Junior Accountant in Accountantskantoor (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: CERTAFIN

    Type: Vaste Job

    Certafin is een accountantskantoor dat zich richt op ondernemers, vrije beroepen en zelfstandigen die beroep willen doen op haar uitstekende vakkennis en service op gebied van accountancy, analytische boekhouding, fiscaal en financieel management. Om onze groei verder te ondersteunen zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega om ons team te vervolledigen. Functie: • Als Junior Accountant zal je starten onder de vleugels van een ervaren dossierbeheerder met de mogelijkheid om door te groeien naar een volwaardig dossierbeheerder. Takenpakket: • Het verwerken van de boekhoudkundige documenten van de klanten zoals onder meer aan- en verkoopfacturen, kas- en bankverplichtingen • Het voorbereiden van de BTW aangiften • De maandelijkse en kwartaalverplichtingen van de klanten • De voorbereidingen voor de afsluiting van de jaarrekeningen in opdracht van de dossierbeheerder • De voorbereiding van aangiften in de personen- en vennootschapsbelasting • Administratieve taken zoals het kopiëren en klasseren van documenten, enz… • Mogelijkheid tot stage IAB

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

  • Barverantwoordelijke (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als barverantwoordelijke sta je in voor de organisatie van het werk achter de bar. Je stelt de werkroosters op van de barmedewerkers en geeft hen de nodige instructies. Je controleert dagelijks de voorraad en geeft de nodige interne bestellingen door. Je bedient mee de klanten, geeft uitleg over het barassortiment en doet de correcte afrekening via het kassasysteem. Je houdt je bar proper en kijkt erop toe dat andere medewerkers dit ook doen. Bij speciale gelegenheden zorg je voor een feestelijke drank (incl. presentatie).

Zoek naar antwoorden van Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW in sociale netwerken
Look for responds of Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW. Laat een reactie achter voor Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW. Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW. Leave a respond for Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW. Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW op de google maps. Adres en contacten Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW
Location of Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW on the google maps. Address and contacts of Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW: Kon Excelsior Zedelgem | Michèle V H | KEUKENS R O | MONTE CASSINO DA GINO | Malu

Other related companies as Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW: Kon Excelsior Zedelgem | Michèle V H | KEUKENS R O | MONTE CASSINO DA GINO | Malu

Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06759033203. Het bedrijf Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW bevindt zich op het adres: Borzestraat 29; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 741,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 328,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Laboratories - General. Producten gemaakt in Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW, openstaande posities, locatie van Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW op de kaart.

Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW, company assigned to the tax number BE06759033203. The company Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW is located at the address: Borzestraat 29; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 741,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 328,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Laboratories - General. Products created in Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW were not found.
The main activity of Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW is not available. You also can look at reviews of Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW, open positions, location of Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arbitragekamer voor Granen en en Zaden VZW, employees, financial statistics.