Etilux

Contactgegevens Etilux: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Etilux: address, phone, fax, email, website, opening hours

Etilux

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Espérance 42; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 224 99 96; 04 224 99 39 (+32-04 224 99 96; 04 224 99 39) 04 224 99 96; 04 224 99 39 (+32-04 224 99 96; 04 224 99 39)

Fax (fax): 04 226 11 06 (+32-04 226 11 06) 04 226 11 06 (+32-04 226 11 06)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Etilux: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Etilux"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Etilux"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Etilux, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Etilux. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Etilux, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Etilux. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Etilux
Products information Etilux

BTW identificatienummer (tax): BE06709045410
Ondernemingsnummer: 2493316650
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 591,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Data processing - Continuous forms; Barcode scanners & printers; Labeling machines; Marking & codifying - Apparatus & systems; Solar protection - Outside; Textile labels; Embroidery & pleating; Stickers & transfers; Teaching materials; Building signalling; Audio-visual material; Tape - Adhesive; Video - Equipment - Hiring; Video - Professional material; Badges; Identification cards - Mfg. & Whol.; Plasticizing machines; Engraving; Flags & banners; Solar protection - Inside; Glues; Packing machinery; Safety equipment - Individual & collective; Lamps - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Labels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Etilux
(Get full report from official database of BE for Etilux)

Aanvulling soorten activiteiten voor Etilux
Addition kinds of activities for Etilux

20150900. Pluimvee worst, lunch vlees en andere pluimvee producten | Poultry sausage, luncheon meats, and other poultry products
33150202. Nagels, staal: draad of snij | Nails, steel: wire or cut
38240000. Vloeimeters en tellen | Fluid meters and counting devices
86210103. Verpleegvereniging | Nursing association
89990801. Radio en televisie aankondigen | Radio and television announcing

Werken bij Etilux: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Etilux: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Etilux. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Etilux. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerkers - 3 ploegen - Malle (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Malle zijn wij op zoek naar enthousiaste inpakkers. Je staat in voor het opvolgen van de machine, fouten opvolgen en rechtzetten, ... . Je werkt in een 3 ploegen systeem.

  • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

  • Planner productie (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Temse zijn wij op zoek naar een ervaren planner. Als productieplanner word je verantwoordelijk voor de correcte inplanning van de productieorders voor een bepaald productgamma. Hierbij hou je steeds rekening met zowel de levertermijn, de capaciteit, de mensen etc. Wanneer je de productieplanning onder de knie hebt, wordt de transportplanning jou ook aangeleerd.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (voltijds) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS TE DENTERGEM (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Groot-Dentergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Velm – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • Operator lasrobot (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: AquaSecurity

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de uitvoering van schroefdraadwerk. Kennis rond de werking van een draadsnijmachine is hierbij een pluspunt. Je zorgt voor het groeven en snijden van buizen op de juiste lengte. Je assembleert metaalonderdelen. Je monteert aanboorzadels (mechanical t's) op buizen en dit volgens plan. Je wordt ingeschakeld als operator aan onze lasrobot. Kennis van halfautomaat lassen en TIG lassen is hierbij een absolute must.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van Etilux in sociale netwerken
Look for responds of Etilux in social networks

Lees alle opmerkingen voor Etilux. Laat een reactie achter voor Etilux. Etilux bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Etilux. Leave a respond for Etilux. Etilux on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Etilux op de google maps. Adres en contacten Etilux
Location of Etilux on the google maps. Address and contacts of Etilux

Andere gerelateerde bedrijven als come Etilux Etilux: Dyva | GEERT DEMETS | Glorieux NV | Verhelle BVBA | CONCORDIA

Other related companies as Etilux: Dyva | GEERT DEMETS | Glorieux NV | Verhelle BVBA | CONCORDIA

Etilux is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Etilux, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06709045410. Het bedrijf Etilux bevindt zich op het adres: Rue de l'Espérance 42; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 591,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Labels. Lijst met producten zijn Data processing - Continuous forms; Barcode scanners & printers; Labeling machines; Marking & codifying - Apparatus & systems; Solar protection - Outside; Textile labels; Embroidery & pleating; Stickers & transfers; Teaching materials; Building signalling; Audio-visual material; Tape - Adhesive; Video - Equipment - Hiring; Video - Professional material; Badges; Identification cards - Mfg. & Whol.; Plasticizing machines; Engraving; Flags & banners; Solar protection - Inside; Glues; Packing machinery; Safety equipment - Individual & collective; Lamps - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Etilux is Diversen Detailhandel, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Etilux is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Etilux, openstaande posities, locatie van Etilux op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Etilux is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Etilux, company assigned to the tax number BE06709045410. The company Etilux is located at the address: Rue de l'Espérance 42; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 591,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Labels. List of products are Data processing - Continuous forms; Barcode scanners & printers; Labeling machines; Marking & codifying - Apparatus & systems; Solar protection - Outside; Textile labels; Embroidery & pleating; Stickers & transfers; Teaching materials; Building signalling; Audio-visual material; Tape - Adhesive; Video - Equipment - Hiring; Video - Professional material; Badges; Identification cards - Mfg. & Whol.; Plasticizing machines; Engraving; Flags & banners; Solar protection - Inside; Glues; Packing machinery; Safety equipment - Individual & collective; Lamps - Mfg. & Whol..
The main activity of Etilux is Miscellaneous Retail, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Etilux is not available. You also can look at reviews of Etilux, open positions, location of Etilux on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Etilux, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Etilux, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Etilux, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Etilux, employees, financial statistics.