A Wittamer SPRL

Contactgegevens A Wittamer SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A Wittamer SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

A Wittamer SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): F Vander Elststraat 2; 1950; Kraainem, België

Telefoon (phone): 02 784 38 64 (+32-02 784 38 64) 02 784 38 64 (+32-02 784 38 64)

Fax (fax): 02 784 38 64; 02 784 38 71 (+32-02 784 38 64; 02 784 38 71) 02 784 38 64; 02 784 38 71 (+32-02 784 38 64; 02 784 38 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A Wittamer SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A Wittamer SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A Wittamer SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A Wittamer SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A Wittamer SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A Wittamer SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A Wittamer SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A Wittamer SPRL
Products information A Wittamer SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04985565185
Ondernemingsnummer: 3851501464
Hoofdstad (capital): 667,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Curtains & curtain fixtures - Retail

Product categorie (product category): Upholstery fabrics - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A Wittamer SPRL
(Get full report from official database of BE for A Wittamer SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor A Wittamer SPRL
Addition kinds of activities for A Wittamer SPRL

226100. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
596104. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
22110902. Kaasverbanden | Cheese bandages
24990203. Lasts, boot en schoen | Lasts, boot and shoe
28690200. Olefins | Olefins

Werken bij A Wittamer SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A Wittamer SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A Wittamer SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A Wittamer SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent Supermarktmanager (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: t-groep NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een supermarkt waarbij klantcontact en vriendelijkheid hoog in het vaandel wordt gedragen! Takenpakket in een notendop: Dagelijkse leiding over de winkel Fungeren als voorbeeld met betrekking tot klantvriendelijkheid, cultuurwaarden van de winkel Je bent in staat tot sterke mondelinge communicatie Je staat dichtbij de medewerkers en dichtbij de klant. Je maakt daarbij actief contact. Je signaleert verbeterpunten. Je rapporteert aan de filiaalmanager Je plant je werk grondig in Je bent in staat om opbouwend aan te sturen op het personeel

  • Ploegbaas M/V - regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Sta je in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen (ventilatie, airconditioning, …) Vraag je bij de opstart van een werf de nodige info op aan de projectleider, achteraf doe je ook de debriefing bij de projectleider Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan Doe je de nodige voorbereidingen (ophangsystemen plaatsen, baseren, plooien, …) voor de effectieve installatie Voer je de nodige testen (lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, …) uit bij de opstart van een installatie Werk je hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen Verzorg je voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,…

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • Studen hostess gezocht (Horeca Expo) (18 tem 22 november) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    onze klant moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers. Samen met hen zou u geïnteresseerde klanten ontvangen en te woord staan op de horeca expo in november (Flanders Expo). Heeft u interesse in deze job, stuur dan zeker uw cv (+foto) op naar gent

  • Studenten weekendwerk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: VIO Herentals

    Type: Studentenjob

    Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een tuincentrum in Olen, zoeken we gemotiveerde studenten die tijdens het weekend kunnen werken.  Je zal verschillende taken uitvoeren, zo leer je werken met de kassa en zal je ook allround meewerken in de winkel.  Je zal steeds afwisselend ingepland worden op zaterdag/zondag en feestdagen. Kan je meer werken dan kan je ook meer ingepland worden. 

  • Bijlesgever wiskunde (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Junior Software Analist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Freelance Assignments Corporate | TriFinance (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670135-inline.html?cid=Partner_VDAB Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   Are you a professional in Finance? Are you analytical and solution-oriented? Then we would like to meet you!  To guarantee our current growth we are looking for freelance finance professionals, eager to do hands-on and operational projects.   You obtained an economical diploma You have 5 to 10 years of Finance experience (in controlling, bookkeeping, treasury, ...) You have a critical mindset and take initiatives You are a team player who can also work independently You are communicative and have a commercial mindset You are fluent in Dutch, French and/or English You have a good knowledge of the most common ERP systems and MS Excel You are an ambassador of our philosophy and are willing to act according while working at our clients. This entails an open communication, transparency and pragmatic work style. You find it important to give and receive feedback and you are willing to be involved in our mentoring process

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van A Wittamer SPRL in sociale netwerken
Look for responds of A Wittamer SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor A Wittamer SPRL. Laat een reactie achter voor A Wittamer SPRL. A Wittamer SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A Wittamer SPRL. Leave a respond for A Wittamer SPRL. A Wittamer SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A Wittamer SPRL op de google maps. Adres en contacten A Wittamer SPRL
Location of A Wittamer SPRL on the google maps. Address and contacts of A Wittamer SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come A Wittamer SPRL A Wittamer SPRL: Renorol sa | Franco M Bureau Immobilier | DRUKKERIJ CYPERS | Fabry G | MOHAMMED KAMAL SKALLI HOUSSEINI

Other related companies as A Wittamer SPRL: Renorol sa | Franco M Bureau Immobilier | DRUKKERIJ CYPERS | Fabry G | MOHAMMED KAMAL SKALLI HOUSSEINI

A Wittamer SPRL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A Wittamer SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04985565185. Het bedrijf A Wittamer SPRL bevindt zich op het adres: F Vander Elststraat 2; 1950; Kraainem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 667,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Upholstery fabrics - Retail. Lijst met producten zijn Curtains & curtain fixtures - Retail.
De hoofdactiviteit van A Wittamer SPRL is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A Wittamer SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A Wittamer SPRL, openstaande posities, locatie van A Wittamer SPRL op de kaart.

A Wittamer SPRL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is A Wittamer SPRL, company assigned to the tax number BE04985565185. The company A Wittamer SPRL is located at the address: F Vander Elststraat 2; 1950; Kraainem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 667,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 405,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Upholstery fabrics - Retail. List of products are Curtains & curtain fixtures - Retail.
The main activity of A Wittamer SPRL is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A Wittamer SPRL is not available. You also can look at reviews of A Wittamer SPRL, open positions, location of A Wittamer SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A Wittamer SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A Wittamer SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A Wittamer SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A Wittamer SPRL, employees, financial statistics.