Franco M Bureau Immobilier

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • Franco M Bureau Immobilier
Private companiesAmusement and Recreation Services • Franco M Bureau Immobilier

Contactgegevens Franco M Bureau Immobilier: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Franco M Bureau Immobilier: address, phone, fax, email, website, opening hours

Franco M Bureau Immobilier

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Louis Germeaux 9; 4342; Awans (Hognoul), België

Telefoon (phone): 04 257 58 96; 0495 36 13 55 (+32-04 257 58 96; 0495 36 13 55) 04 257 58 96; 0495 36 13 55 (+32-04 257 58 96; 0495 36 13 55)

Fax (fax): 04 257 58 96 (+32-04 257 58 96) 04 257 58 96 (+32-04 257 58 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Franco M Bureau Immobilier: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Franco M Bureau Immobilier"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Franco M Bureau Immobilier"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Franco M Bureau Immobilier, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Franco M Bureau Immobilier. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Franco M Bureau Immobilier, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Franco M Bureau Immobilier. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Franco M Bureau Immobilier
Products information Franco M Bureau Immobilier

BTW identificatienummer (tax): BE09453704833
Ondernemingsnummer: 5414855957
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 682,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Surveyors - Building

Product categorie (product category): Real estate

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Franco M Bureau Immobilier
(Get full report from official database of BE for Franco M Bureau Immobilier)

Aanvulling soorten activiteiten voor Franco M Bureau Immobilier
Addition kinds of activities for Franco M Bureau Immobilier

356799. Industriële ovens en ovens, nec | Industrial furnaces and ovens, nec
679299. Oil royalty traders, nec | Oil royalty traders, nec
809303. Gezinsplanning en preventieklinieken | Family planning and birth control clinics
22111304. Seersuckers, katoen | Seersuckers, cotton
38429911. Hydrotherapie apparatuur | Hydrotherapy equipment
51910106. Kalksteen, landbouw | Limestone, agricultural
76239900. Koeltechniek en reparatie, anders | Refrigeration service and repair, nec
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair
82210202. Theologisch seminarie | Theological seminary

Werken bij Franco M Bureau Immobilier: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Franco M Bureau Immobilier: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Franco M Bureau Immobilier. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Franco M Bureau Immobilier. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Arbeider bekistingatelier (metaal) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samenstellen van stalen bekistingen Je koppelt stukken met diverste lengtes en vormen aan elkaar tot een passende bekisting Daarnaast maak je specifieke bekistingsonderdelen op maat, dit doe je aan d ehand van een technische tekening Je past ook bestaande bekstingsvormen aan

  • Werfleider (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Als werfleider sta je in voor het voorbereiden en coördineren van het dagdagelijkse reilen en zeilen, zodat iedereen op de werf of werven zijn werk naar behoren kan uitvoeren.  Je zorgt voor een goede planning, de voorbereiding, de uitvoering van het werk, de administratieve taken en het leiden van bijeenkomsten en werfvergaderingen. Je bent verantwoordelijk voor de controle op de werf inzake kwaliteit en veiligheid van personeel, onderaannemers en materieel. Je brengt dagelijks verslag uit op kantoor met de verantwoordelijken. Dit bedrijf specialiseert zich zich in bouw-en schilderwerken. Dagelijks staan ze klaar om verzorgd werk af te leveren, conform de details uit lastenboeken en projectbeschrijvingen.   

  • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Stage : Wij zijn op zoek naar een stagiair(e) in de HR (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een jong dynamisch team, waar je zal beschouwd word als een volwaardige medewerker. - Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en kandidaten, zowel telefonisch als per mail. - Je beheert de mailboxen en verwerkt de binnenkomende CV's. - Je verwerkt tijdig de teruggekregen documenten zodat consultants meteen aan de interviews kunnen beginnen. - Je geeft snel en accuraat de verslagen in van de kandidaten interviews. - Je controleert de dossiers van de kandidaten en vraagt indien nodig ontbrekende documenten op. - Je schrijft vacatures uit op een aantrekkelijke manier en plaatst deze online op de verschillende jobboards. - Je verzamelt commerciële informatie en detecteert sales opportuniteiten. - Je stelt toffe mailings op ter promotie van geïnterviewde kandidaten en/of interessante jobs. - Je beheert onze database zodat je die optimaal kan gebruiken om kandidaten aan te leveren en je houdt de gegevens up-to-date. - Je bent verantwoordelijk voor de sourcing en rekrutering van sterke profielen. - Je screent grondig de ingezonden CV's van potentiële kandidaten en contacteert hen telefonisch om een interview vast te leggen.

  • STUDENT horeca (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een gemotiveerde en ervaren horeca-medewerker! Zie jij jezelf een twee sterren restaurant werken? FUNCTIEOMSCHRIJVING: Hij/zij zal instaan voor het ontvangen van de klanten en deze naar het restaurant te leiden. Nadien krijg je ondersteunende taken: glazen, borden etc op hun plaats zetten. U kan enkele dagen werken van ma - vrijdag (avond of dagshift 12:00 - 18:00 / 18:00 - 00:00) U spreekt zeer goed Nederlands, andere talen zijn een pluspunt. U presteert goed onder druk en kan goed multitasken. Je hebt er zin in. Je ziet het elke dag weer als een mooie uitdaging om elke gast met een wow gevoel te deur uit te laten gaan. Herkent u zich in dit profiel? Solliciteer dan snel, vergeet niet uw CV volledig in te vullen met gsm nummer, adres, opgedane ervaring...

  • Verwarmingstechnieker met interessant salarispakket (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende regio's in Vlaanderen EN/OF Brussel, zijn wij op zoek naar verwarmingstechnieker om onze klant te versterken. U zal te werk staan in uw eigen regio. - Als verwarmingstechnieker sta je in voor het afstellen, herstellen en het uitvoeren van preventief onderhoud van verwarmingsketels bij onze klanten. Deze ketels hebben een vermogen van 30kW tot 1000kW. - Het afstellen van branders (met grote vermogens) behoort tot één van jouw prioritaire taken. - Je werkt zelfstandig en autonoom de planning af. - Je wordt eveneens ingeschakeld voor de wachtdiensten waarvoor een wachtvergoeding is voorzien. - Depannages maken ook deel uit van jouw takenpakket.

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Commercieel administratief bediende (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Dyco nv

    Type: Vaste Job

    Onthaal van klanten & leveranciers aan de telefoon en in de showroom Orders opnemen, naar leveranciers doorgeven & klasseren Problemen bij leveringen oplossen Binnenkomende collectiestukken controleren Retours van goederen organiseren en controleren. Mailings organiseren en verzenden en dagelijks briefwisseling posten Klanten bellen die te laat betalen.

  • Accountant / Dossierbeheerder voor leuk kantoor - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Collegiaal, professioneel en open zijn wellicht de 3 sleutelwoorden die dit kantoor het beste omschrijven. Dit kantoor dat na 20 jaar ervaring in de accountancy wereld een mooie reputatie opbouwde is op zoek naar een dossierbeheerder om hun team te komen versterken. Ze gaan niet alleen voor een persoonlijke aanpak naar hun klanten toe, maar ook onder de medewerkers heerst een open communicatie. Dit uit zich onder andere in een open werkvloer waar iedereen elkaar bijstaat en streeft naar kwaliteitsverlening op een hoog niveau. Accountant / Dossierbeheerder - Functie: Het verlenen van advies aan je eigen klantenportefeuille zal behoren tot je takenpakket, je voert dus ook de nodige besprekingen met klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Ja zal je eigen dossiers van A-Z afwerken, waardoor je deze door en door kent. Als senior dossierbeheerder ben jij de steunpilaar voor je junior collega's die je bijstaat om hen naar een hoger niveau te tillen.

  • Wervingsreserve administratief medewerk(st)er vrijetijdsdiensten (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR LEDE

    Type: Werfreserve

    Het gemeentebestuur legt een wervingsreserve aan voor de functie van administratief medewerker op een van onze vrijetijdsdiensten: jeugd, cultuur, sport, bibliotheek en de buitenschoolse kinderopvang. Hier zoeken we echte creatieve vrijetijdsmedewerkers die zich zeer flexibel kunnen opstellen voor avondvoorstellingen, weekendwerk, … De wervingsreserve wordt vastgelegd voor de duur van één jaar. Deze kan verlengd worden met één jaar. Bij afwezigheden van personeel of toename van werk kan geput worden uit deze wervingsreserve. Afhankelijk van de nood aan personeel en van je plaats op de rangschikking kan je een deeltijds of voltijds contract van bepaalde of onbepaalde duur aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van Franco M Bureau Immobilier in sociale netwerken
Look for responds of Franco M Bureau Immobilier in social networks

Lees alle opmerkingen voor Franco M Bureau Immobilier. Laat een reactie achter voor Franco M Bureau Immobilier. Franco M Bureau Immobilier bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Franco M Bureau Immobilier. Leave a respond for Franco M Bureau Immobilier. Franco M Bureau Immobilier on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Franco M Bureau Immobilier op de google maps. Adres en contacten Franco M Bureau Immobilier
Location of Franco M Bureau Immobilier on the google maps. Address and contacts of Franco M Bureau Immobilier

Andere gerelateerde bedrijven als come Franco M Bureau Immobilier Franco M Bureau Immobilier: Kolmont Woonprojecten | POINT FRANCIS | INSTITUUT IRIS | VAN GEYTE | PALMERS

Other related companies as Franco M Bureau Immobilier: Kolmont Woonprojecten | POINT FRANCIS | INSTITUUT IRIS | VAN GEYTE | PALMERS

Franco M Bureau Immobilier is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Franco M Bureau Immobilier, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09453704833. Het bedrijf Franco M Bureau Immobilier bevindt zich op het adres: Rue Louis Germeaux 9; 4342; Awans (Hognoul). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 682,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Real estate. Lijst met producten zijn Surveyors - Building.
De hoofdactiviteit van Franco M Bureau Immobilier is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Franco M Bureau Immobilier is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Franco M Bureau Immobilier, openstaande posities, locatie van Franco M Bureau Immobilier op de kaart.

Franco M Bureau Immobilier is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Franco M Bureau Immobilier, company assigned to the tax number BE09453704833. The company Franco M Bureau Immobilier is located at the address: Rue Louis Germeaux 9; 4342; Awans (Hognoul). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 682,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Real estate. List of products are Surveyors - Building.
The main activity of Franco M Bureau Immobilier is Amusement and Recreation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Franco M Bureau Immobilier is not available. You also can look at reviews of Franco M Bureau Immobilier, open positions, location of Franco M Bureau Immobilier on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Franco M Bureau Immobilier, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Franco M Bureau Immobilier, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Franco M Bureau Immobilier, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Franco M Bureau Immobilier, employees, financial statistics.