A & C Décoration

Contactgegevens A & C Décoration: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A & C Décoration: address, phone, fax, email, website, opening hours

A & C Décoration

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Val de Sambre 22; 5060; Sambreville (Tamines), België

Telefoon (phone): 071 76 06 63 (+32-071 76 06 63) 071 76 06 63 (+32-071 76 06 63)

Fax (fax): 071 76 07 45 (+32-071 76 07 45) 071 76 07 45 (+32-071 76 07 45)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A & C Décoration: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A & C Décoration"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A & C Décoration"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A & C Décoration, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A & C Décoration. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A & C Décoration, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A & C Décoration. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A & C Décoration
Products information A & C Décoration

BTW identificatienummer (tax): BE09026062011
Ondernemingsnummer: 2230743408
Hoofdstad (capital): 957,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 166,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Interior decoration; Wallpaper - Retail; Upholsterers

Product categorie (product category): Upholstery fabrics - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A & C Décoration
(Get full report from official database of BE for A & C Décoration)

Aanvulling soorten activiteiten voor A & C Décoration
Addition kinds of activities for A & C Décoration

769200. Las reparatie | Welding repair
12410200. Mijnvoorbereidingsdiensten | Mine preparation services
13110000. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
20419902. Maisgranen en vlokken, voor gebruik van brouwerijen | Corn grits and flakes, for brewers' use
20990504. Sauzen: droge mengsels | Sauces: dry mixes
35599920. Verfmachines | Paint making machinery
38410504. Bone rongeurs | Bone rongeurs
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
57229903. Naaimachines | Sewing machines
73420100. Desinfectie diensten | Disinfecting services

Werken bij A & C Décoration: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A & C Décoration: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A & C Décoration. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A & C Décoration. Looking for open vacancies in other companies

  • LASSER - MONTEUR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als lasser - monteur instaan voor het HA lassen van onderlossers en de herstellingen ervan. Je werkt in atelier in daguren.

  • Kok voor een voedingsbedrijf (Geen weekendwerk) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het bereiden van gerechten in grote hoeveelheden. Je bedient de machines en volgt vaste recepturen.

  • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

  • Junior/Senior Dossierbeheerder - Heist op den berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Junior en Senior Dossierbeheerder te Heist op den berg. Onze klant is een middelgroot kantoor in Heist op den berg waar een familiale cultuur heerst. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met fijne aangename collega's. Het kantoor is vlot bereikbaar zowel met de wagen als met het openbaar vervoer. Er worden verschillende opleidingsmogelijkheden voorzien om te groeien tot volwaardig dossierbeheerder. Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je voert de algemene en analytische boekhouding uit van één of meerdere van onze bedrijven Je verzorgt de periodieke afsluitingen (maand, kwartaal, jaar) Je maakt de jaarrekeningen en verslagen op Je verzorgt het contact met klanten en derde partijen Je staat in voor de volledigheid van dossiers Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • Project Manager (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een gevestigd studiebureel uit Waregem. Hun expertise ligt in de grotere bouwprojecten in Vlaanderen. Door de structurele groei kijken ze nu uit voor de versterking van hun Service after Sales departement met een extra ervaren Project Manager. Functie Als industrieel ingenieur bouwkunde bied jij technische ondersteuning zowel naar de klant als naar je salescollega’s. Samen met je diensthoofd ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de nodige studies, inclusief complexe calculaties, stabiliteitsberekeningen, … Je maakt de offerte op en na het afronden van de verkoop,sta je in voor de verdere afhandeling van het dossier: dienst-na-verkoop, nacalculaties, … Je werkt heel nauw samen met de productiemanager zodat de uitwerking van de studie in productie kan gerealiseerd worden. Hierdoor ben je vaak terug te vinden op de werkvloer. Naast de uitwerking van de verschillende projecten sta je ook in voor de verdere optimalisatie s van bestaande producten als het helpen ontwikkelen van nieuwe producten.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Werfleider - Site Leader (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een opleidingsperiode draag je de verantwoordelijkheid voor de jou toegewezen werf en geef je hierbij leiding aan één of meerdere teams van arbeiders en ploegbazen. Je organiseert, plant en volgt de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van een projectplan, teneinde een correcte en tijdige oplevering te voorzien. In overleg met het projectteam pas je eventuele correctieve maatregelen toe en lost technische problemen op. Je organiseert werfvergaderingen teneinde een vlotte en open communicatie te garanderen en de klant te informeren. Je houdt op autonome wijze toezicht op de correcte uitvoering van de werken en de toepassing van de geldende kwaliteits-, milieu- en veiligheidsnormen teneinde de activiteiten conform deze wetgevingen te laten uitvoeren. Je draagt zorg voor de operationele rapportering rond het project en verstrekking van de gegevens aan de administratie. Je werkt in een vast projectteam met wie u een open communicatie onderhoudt.

  • LEERCONTRACT KAPSTER (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: HAARSTYLISTE HEIDE

    Type: Leercontract

    De klant verwelkomen en installeren De wensen over het kapsel bepalen (snit, kleuring, behandeling, ...)inplanting van de haren, ... De haardiagnose stellen, het wassen voorbereiden en het haar wassen Het haar vorm of volume geven (krullen, brushen, ..watergof.) Het kapsel vanuit verschillende hoeken aan de klant tonen en de mening van de klant vragen Het salon schoonmaken, producten en materieel opruimen en de schappen en de werktafel opnieuw aanvullen Kleurings- en ontkleuringsproducten klaarmaken en aanbrengen Klantenfiches bijhouden l Behandelingen uitvoeren: Manicure Behandelingen uitvoeren: Snorren, baarden en bakkebaarden verzorgen, scheren en knippen Een permanent aanbrengen Deelnemen aan de dagelijkse organisatie en taken van het bedrijf

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    bedienen van de gasten in de feestzaal ,

Zoek naar antwoorden van A & C Décoration in sociale netwerken
Look for responds of A & C Décoration in social networks

Lees alle opmerkingen voor A & C Décoration. Laat een reactie achter voor A & C Décoration. A & C Décoration bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A & C Décoration. Leave a respond for A & C Décoration. A & C Décoration on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A & C Décoration op de google maps. Adres en contacten A & C Décoration
Location of A & C Décoration on the google maps. Address and contacts of A & C Décoration

Andere gerelateerde bedrijven als come A & C Décoration A & C Décoration: JACQUELINE CUVELIER | Porsche-L.E. CARS | MARIE-THERESE COENE | PHILIPPAERTS | Foto Marc

Other related companies as A & C Décoration: JACQUELINE CUVELIER | Porsche-L.E. CARS | MARIE-THERESE COENE | PHILIPPAERTS | Foto Marc

A & C Décoration is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A & C Décoration, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09026062011. Het bedrijf A & C Décoration bevindt zich op het adres: Rue Val de Sambre 22; 5060; Sambreville (Tamines). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 957,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 166,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Upholstery fabrics - Retail. Lijst met producten zijn Interior decoration; Wallpaper - Retail; Upholsterers.
De hoofdactiviteit van A & C Décoration is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A & C Décoration is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A & C Décoration, openstaande posities, locatie van A & C Décoration op de kaart.

A & C Décoration is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A & C Décoration, company assigned to the tax number BE09026062011. The company A & C Décoration is located at the address: Rue Val de Sambre 22; 5060; Sambreville (Tamines). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 957,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 166,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Upholstery fabrics - Retail. List of products are Interior decoration; Wallpaper - Retail; Upholsterers.
The main activity of A & C Décoration is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A & C Décoration is not available. You also can look at reviews of A & C Décoration, open positions, location of A & C Décoration on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A & C Décoration, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A & C Décoration, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A & C Décoration, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A & C Décoration, employees, financial statistics.