Schoepens D

Contactgegevens Schoepens D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Schoepens D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Schoepens D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Foch 727A; 7012; Mons (Jemappes), België

Telefoon (phone): 065 64 54 49; 065 67 54 49 (+32-065 64 54 49; 065 67 54 49) 065 64 54 49; 065 67 54 49 (+32-065 64 54 49; 065 67 54 49)

Fax (fax): 065 64 54 49 (+32-065 64 54 49) 065 64 54 49 (+32-065 64 54 49)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Schoepens D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Schoepens D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Schoepens D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Schoepens D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Schoepens D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Schoepens D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Schoepens D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Schoepens D
Products information Schoepens D

BTW identificatienummer (tax): BE07823608398
Ondernemingsnummer: 9173553466
Hoofdstad (capital): 260,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 112,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Paper hangers; Motorbikes

Product categorie (product category): Upholsterers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Schoepens D
(Get full report from official database of BE for Schoepens D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Schoepens D
Addition kinds of activities for Schoepens D

322100. Glascontainers | Glass containers
821102. Privé basisscholen en middelbare scholen | Private elementary and secondary schools
22820103. Borduurgaren: draaien, wikkelen of spoelen | Embroidery yarn: twisting, winding, or spooling
34690201. Kookgerei, porselein geëmailleerd | Cooking ware, porcelain enameled
35310808. Grader attachments, elevating | Grader attachments, elevating
37140403. Richting signalen, motorvoertuig | Directional signals, motor vehicle
44490101. Canal barge operaties | Canal barge operations
51310204. Haaraccessoires | Hair accessories
73490201. Akoestische tegelreiniging | Acoustical tile cleaning service

Werken bij Schoepens D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Schoepens D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Schoepens D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Schoepens D. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een Calculator (M/V): - Werfvoorbereiding voor het bouwbedrijf - Aankoop - Calculatie en nacalculatie opstellen - Voorbereidingen maken van het dossier voor de projectuitvoering - Kostprijsberekening - Communicatie met de hoofdverantwoordelijke - Metingen op de werf uitvoeren

  • Inhouse HR Consultant te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ASAP HR GROUP - HOOFDKANTOOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent het ASAP-gezicht bij één van onze grote klanten.  Door intensief samen te werken, regel jij alle interim gerelateerde zaken voor jouw klant èn uitzendklanten. Je denkt daarbij in oplossingen en gaat elke uitdaging aan.  Op deze manier vorm jij het verlengde van hun personeelsdienst! Getriggerd? Klik snel verder!                                                                                                                                                                 Een uitdagende job Onze XL-werking heeft tot doelstelling een optimale service te bieden aan een selectie van large accounts. Concreet is je takenpakket: - Zoeken en screenen van kandidaten voor de klant. - Je staat in voor de rekrutering van arbeiders én bediendeprofielen. - Verzorgen van theoretische testings. - Administratieve ondersteuning bieden. - Het uitbouwen van een intensieve samenwerking en communicatie met klanten en uitzendklanten, gebaseerd op vertrouwen en respect: regelmatige aanwezigheid op de werkvloer, "mee-ademen" met de omgeving. - Het creatief nadenken over oplossingen; het meedenken met de klanten. - De ambitie hebben om te fungeren als HR verlengstuk van de klant. - Je werkt vanuit verschillende uitvalsbasissen; bij de klant(en) en in verschillende kantoren.

  • Receptionist(e) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij een ideale functie voor jou! Voor onze klant, een marktleider in dienstverlening, zijn wij op zoek naar verschillende receptionisten in verschillende regio\\\'s. Als receptionist(e) is het jouw taak om de bezoekersbeleving bij de klant zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je bent het visitekaartje van de klant en je zal zowel aan het onthaal als telefonisch mensen vriendelijk en professioneel te woord staan. Aanvullend reik je badges uit, zorg je voor de postverdeling en verricht je verschillende administratieve taken. Je draagt op professionele wijze bij aan een excellente dienstverlening.

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DE PINTE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp Steenokkerzeel (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bocholt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent schoonmaak weekendwerk regio Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt een jobstudent voor elke weekend (zaterdag en zondag) om ons vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in kantoren, regio Knokke-Heist. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Weekendwerk: Werkuren: Zaterdag: van 6u30 tot 8u30 en van 8u45 tot 9u15 ; van 11u tot 12u en van 12u15 tot 12u45 (4u--> 125% betaald!) Zondag: van 6u30 tot 9u en van 18u tot 19u (3,5u--> 200% betaald!)

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • student (WERCHTER)

    Regio: WERCHTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar studenten die graag een centje willen bijverdienen. Je begeeft je in regio Leuven naar een of meerdere posten om schoon te maken het betreft de schoonmaak van kantoorruimtes, sanitair, keuken,...

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Begeleider kinderopvang (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF BALOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvang van kinderen van 0 tot 3 jaar.

Zoek naar antwoorden van Schoepens D in sociale netwerken
Look for responds of Schoepens D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Schoepens D. Laat een reactie achter voor Schoepens D. Schoepens D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Schoepens D. Leave a respond for Schoepens D. Schoepens D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Schoepens D op de google maps. Adres en contacten Schoepens D
Location of Schoepens D on the google maps. Address and contacts of Schoepens D

Andere gerelateerde bedrijven als come Schoepens D Schoepens D: LISETTE DERHAEG | BUR.JURID.IMMOB.LIBOY C. | Poids d'Or | MEYER-GILLESSEN | GUIDO HACHE

Other related companies as Schoepens D: LISETTE DERHAEG | BUR.JURID.IMMOB.LIBOY C. | Poids d'Or | MEYER-GILLESSEN | GUIDO HACHE

Schoepens D is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Schoepens D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07823608398. Het bedrijf Schoepens D bevindt zich op het adres: Avenue Foch 727A; 7012; Mons (Jemappes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 260,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 112,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Upholsterers. Lijst met producten zijn Paper hangers; Motorbikes.
De hoofdactiviteit van Schoepens D is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Schoepens D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Schoepens D, openstaande posities, locatie van Schoepens D op de kaart.

Schoepens D is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Schoepens D, company assigned to the tax number BE07823608398. The company Schoepens D is located at the address: Avenue Foch 727A; 7012; Mons (Jemappes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 260,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 112,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Upholsterers. List of products are Paper hangers; Motorbikes.
The main activity of Schoepens D is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Schoepens D is not available. You also can look at reviews of Schoepens D, open positions, location of Schoepens D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Schoepens D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Schoepens D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Schoepens D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Schoepens D, employees, financial statistics.