HUIS ESCADA BY BLOK

Particuliere bedrijvenBosbouw • HUIS ESCADA BY BLOK
Private companiesForestry • HUIS ESCADA BY BLOK

Contactgegevens HUIS ESCADA BY BLOK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS ESCADA BY BLOK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS ESCADA BY BLOK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANKRIJKLEI 80; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32327238 32327238

Fax (fax): +32 (50) 765-21-58 +32 (50) 765-21-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS ESCADA BY BLOK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS ESCADA BY BLOK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS ESCADA BY BLOK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS ESCADA BY BLOK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS ESCADA BY BLOK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS ESCADA BY BLOK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS ESCADA BY BLOK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS ESCADA BY BLOK
Products information HUIS ESCADA BY BLOK

BTW identificatienummer (tax): BE02787475585
Ondernemingsnummer: 6774139404
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Types de Vêtements: Haute Couture,Jeans & denim.. Types de Vêtements: Jeans & denim,Haute Couture.

Product categorie (product category): Vêtements. Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS ESCADA BY BLOK
(Get full report from official database of BE for HUIS ESCADA BY BLOK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS ESCADA BY BLOK
Addition kinds of activities for HUIS ESCADA BY BLOK

2298. Cordage en touw | Cordage and twine
3497. Metalen folie en blad | Metal foil and leaf
123101. Antracietbereiding en screening | Anthracite preparation and screening
25140205. Krukjes, huishoudelijk, opgevuld of vlak: metaal | Stools, household, padded or plain: metal
37159902. Afneembare lading containers | Demountable cargo containers

Werken bij HUIS ESCADA BY BLOK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS ESCADA BY BLOK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS ESCADA BY BLOK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS ESCADA BY BLOK. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een plastiekverwerkend bedrijf dat op zoek is naar productiemedewerkers, dit zowel in een 2-ploegensyteem als in de vaste nachtpost.

  • Nachtchauffeur C - vaste vrachtwagen (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur C die 's nachts om middernacht begint te werken en eerst nog helpt de bestelling klaar zitten per klant (droge voeding). Vervolgens sta je in voor het het laden van je eigen vrachtwagen en het uitvoeren van de bestellingen naar de verschillende klanten. Er wordt gestart om 00.00 of 03.00, er is een vaste vrije dag in de week dus er is ook weekendwerk.

  • CHAUFFEUR C NATIONALE EXPRESSDIENST (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een goede kennis van het Nederlands of het Frans. Je beschikt over een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Mensen die net hun rijbewijs C behaald hebben zijn zeker welkom om te solliciteren! Je hebt een passie voor de job als chauffeur en je bent een voorbeeldchauffeur. Je bent stressbestendig en een initiatiefnemer. Je kan je flexibel opstellen bij gevallen van overmacht. Je bent bereid om uit te slapen als de werksituatie dat vereist. ELKE SOLLICITATIE WORDT STEEDS DISCREET BEHANDELD.

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • Verkoper (M/V) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DOMO MEUBELEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een verkoper (M/V) die klanten adviseert en bijstaat in de aankoop van nieuwe meubelen, verlichting of decoratie. We zoeken iemand met commercieel inzicht, die graag in een kleine onderneming werkt en bezig wilt zijn. Stilzitten is geen optie. Naast het verkopen wordt er eenvoudig administratief werk gedaan (telefonisch onthaal, verwerking van inkomende goederen, uitpakken van kleinmeubelen,...). Zaterdagwerk is absoluut noodzakelijk.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • Zelfstandige vennoot gevraagd voor de autosector (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Guy autohandel

    Type: Zelfstandige activiteit

    Persoon op zelfstandige basis als hoofdberoep of bijberoep. Verkoop van 2dehandsvoertuigen en/of herstelling van hiervan ( laatste is geen must) Iemand die over de financiele middelen beschikt om mee te investeren in budget cars. Op de hoogte zijn van marketing, 2 dehands, autoscout24 enz

  • PIZZABEZORGERS (flexijob) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PIZZA HUT TAKE AWAY

    Type: Flexijob

    Met behulp van een bromfiets bezorg je tijdig onze pizza's bij de klanten in Sint-Andries en omgeving. Indien er geen leveringen zijn sta je in voor het keukenwerk waaronder beleggen van pizza's, afwassen, plooien van dozen,... Wij zoekend DRINGEND kandidaten !!!

Zoek naar antwoorden van HUIS ESCADA BY BLOK in sociale netwerken
Look for responds of HUIS ESCADA BY BLOK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS ESCADA BY BLOK. Laat een reactie achter voor HUIS ESCADA BY BLOK. HUIS ESCADA BY BLOK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS ESCADA BY BLOK. Leave a respond for HUIS ESCADA BY BLOK. HUIS ESCADA BY BLOK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS ESCADA BY BLOK op de google maps. Adres en contacten HUIS ESCADA BY BLOK
Location of HUIS ESCADA BY BLOK on the google maps. Address and contacts of HUIS ESCADA BY BLOK

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS ESCADA BY BLOK HUIS ESCADA BY BLOK: DE VOETVROUW | S.P.A.C.E. SPRL | DANNY PEETROONS | HANS SCHOUWEN | Edition Kin茅 Sciences

Other related companies as HUIS ESCADA BY BLOK: DE VOETVROUW | S.P.A.C.E. SPRL | DANNY PEETROONS | HANS SCHOUWEN | Edition Kin茅 Sciences

HUIS ESCADA BY BLOK is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS ESCADA BY BLOK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02787475585. Het bedrijf HUIS ESCADA BY BLOK bevindt zich op het adres: FRANKRIJKLEI 80; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 702,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Vêtements. Vêtements pour Dames. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Haute Couture,Jeans & denim.. Types de Vêtements: Jeans & denim,Haute Couture..
De hoofdactiviteit van HUIS ESCADA BY BLOK is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS ESCADA BY BLOK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS ESCADA BY BLOK, openstaande posities, locatie van HUIS ESCADA BY BLOK op de kaart.

HUIS ESCADA BY BLOK is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS ESCADA BY BLOK, company assigned to the tax number BE02787475585. The company HUIS ESCADA BY BLOK is located at the address: FRANKRIJKLEI 80; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 702,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Vêtements. Vêtements pour Dames. List of products are Types de Vêtements: Haute Couture,Jeans & denim.. Types de Vêtements: Jeans & denim,Haute Couture..
The main activity of HUIS ESCADA BY BLOK is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS ESCADA BY BLOK is not available. You also can look at reviews of HUIS ESCADA BY BLOK, open positions, location of HUIS ESCADA BY BLOK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS ESCADA BY BLOK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS ESCADA BY BLOK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS ESCADA BY BLOK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS ESCADA BY BLOK, employees, financial statistics.