NAAISHOP BOTBIJL

Contactgegevens NAAISHOP BOTBIJL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NAAISHOP BOTBIJL: address, phone, fax, email, website, opening hours

NAAISHOP BOTBIJL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGSTRAAT 71; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15244142 (+32-15244142) 15244142 (+32-15244142)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NAAISHOP BOTBIJL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NAAISHOP BOTBIJL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NAAISHOP BOTBIJL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NAAISHOP BOTBIJL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NAAISHOP BOTBIJL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NAAISHOP BOTBIJL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NAAISHOP BOTBIJL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NAAISHOP BOTBIJL
Products information NAAISHOP BOTBIJL

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Produits: Laine à Tricoter,Confection.. Types d'Articles: Artisanat.. Types de Vêtements: Tricots.

Product categorie (product category): Vêtements. Textiles. Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NAAISHOP BOTBIJL
(Get full report from official database of BE for NAAISHOP BOTBIJL)

Aanvulling soorten activiteiten voor NAAISHOP BOTBIJL
Addition kinds of activities for NAAISHOP BOTBIJL

132100. Natuurlijke gas vloeistoffen | Natural gas liquids
26720108. Teerpapier: gemaakt van aangekochte materialen | Tar paper: made from purchased materials
28420206. Leder dressings en afwerkingen | Leather dressings and finishes
37999901. Carriages, paard getrokken | Carriages, horse drawn
50940202. Medallions | Medallions
75429900. Carwashes, nec | Carwashes, nec

Werken bij NAAISHOP BOTBIJL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NAAISHOP BOTBIJL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NAAISHOP BOTBIJL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NAAISHOP BOTBIJL. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • Voedingsoperator 2 ploegen of vaste nacht regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een procesoperator in 2 ploegen en of vaste nacht: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en het bedienen van de installaties. Je voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je lokaliseert storingen aan de installatie en lost eenvoudige storingen op. Je reinigt de installatie en je werkplaats. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitoefening van je functie. Je behoudt de kwaliteit van uw produkten door controle te doen.

  • Medewerker Personeelsdienst (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner zijn wij op zoek naar een HR-medewerker werving en selectie. Onze klant is actief in het detacheren van techniekers bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren ter ondersteuning van hun technische dienst Je maakt deel uit van de personeelsafdeling en gaat actief op zoek naar technisch talent in regio Oost- en West-Vlaanderen Je plant afspraken en en screent de kandidaten. Je houdt hier niet enkel rekening met de technische kennis van de kandidaat maar o.a ook met de specifieke ambities en motivatie van de kandidaat. Je zorgt voor een vlotte opstart van nieuwe kandidaten in functie van de planning en nieuwe projecten. Je zorgt er ook voor dat nieuwe kandidaten zich welkom voelen. Je werkt hiervoor nauw samen met jouw collega's van de HR-afdeling en Regio Managers Je draagt actief bij tot het verbeteren van de wervingsresultaten. Je brengt nieuwe ideeën aan, analyseert en evalueert bestaande processen.  Ook maak je advertenties op, zoekt kandidaten, zoekt naar interessante jobbeurzen en bent hierop aanwezig, werkt samen met de marketingafdeling om nieuwe acties te bedenken om kandidaten aan te trekken,... Je staat in voor het beheer van de gegevens van de kandidaten en bent op de hoogte van het stadium waarin ze zich bevinden in het selectieproces Je bouwt relaties op met lokale aanwervingskanalen en onderhoudt er goede contacten mee Je zoekt mee naar de juiste partners om mee samen te werken en onderhandelt over de samenwerkingsakkoorden. Nadien maak je transparante afspraken. Je volgt deze op en komt uiteraard ook jouw beloftes na Het doel van doel van deze job is dat je zorgt voor een vlotte instroom van techniekers die je laat opstarten voor verschillende projecten

  • SERVICE TECHNIEKER (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het herstellen van de betaande weegsystemen bij de klant. -voorbereiden van geplande interventies (waar mogelijk) -juist bepalen van de oorzaak van het probleem -herstelling uitvoeren en zorgen dat de installatie terug operationeel is -indien dit niet lukt, in overleg met de klant volgende stappen afspreken -rapport maken van de interventie Als er geen interventies zijn, help je als technieker mee met de realisaties van nieuwe projecten in het atelier. -elektrische bordenbouw -montage en testing Aandachtspunten: -interventies op weegbruggen gebeuren vaak buiten en in de kelder van de installatie -als technieker wordt je verondersteld mee te draaien in een systeem van permanentie tijdens het week-end (1 op 4)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student slagerij (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie groothandel in voeding te Hasselt zijn we op zoek naar een meewerkend slager in opleidng of iemand die een passie voor vlees heeft. Je zoekt extra dagen bij als slager of je bent een student slagerij, die al een goede ervaring heeft met snijden, versnijden van vlees. Je werkt vooral op zaterdag. Dus.. Als jij een gemotiveerde student, opleiding slagerij (hotelschool) bent, neem zeker contact op! Je hebt ervaring met messen en je gaat hier heel voorzichtig mee om

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • Technisch magazijnier (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als technisch magazijnier sta je in voor algemene magazijntaken zoals stockcontrole, sorteren, bestellingen klaarzetten, enz.  Daarnaast sta je ook in voor de interne pakketverdeling, kledijrondes en afvalophaling op de verschillende afdelingen.  Bedrijfsprofiel: Mijn opdrachtgever is een sterk groeiende familiale onderneming met oog voor afwerking en kwaliteit. 

  • Voltijdse/deeltijdse job als verpleegkundige (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: HUIZE TER WALLE vzw CIGB

    Type: Vaste Job

    In WZC Huize Ter Walle, zijn we op zoek naar een fulltime verpleegkundige voor onbepaalde duur om ons team te versterken. De cliënten die bij ons verblijven, kunnen verschillende zorgnoden hebben bijv.: bewoners met dementie, psychische kwetsbaarheid, fysieke afhankelijkheid, … .

  • Tekenaar Elektriciteit & Inplantingen (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar / ontwerper met ervaring in het uittekenen van lay-out plannen van elektrische hoogspanningsinstallaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel. Ervaring in tekenwerk is noodzakelijk. Ervaring in de hoogspanning is niet noodzakelijk. Ervaring in algemene elektricteit, ook bouwkunde of landmeter - ervaring speelt mee.

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van NAAISHOP BOTBIJL in sociale netwerken
Look for responds of NAAISHOP BOTBIJL in social networks

Lees alle opmerkingen voor NAAISHOP BOTBIJL. Laat een reactie achter voor NAAISHOP BOTBIJL. NAAISHOP BOTBIJL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NAAISHOP BOTBIJL. Leave a respond for NAAISHOP BOTBIJL. NAAISHOP BOTBIJL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NAAISHOP BOTBIJL op de google maps. Adres en contacten NAAISHOP BOTBIJL
Location of NAAISHOP BOTBIJL on the google maps. Address and contacts of NAAISHOP BOTBIJL

Andere gerelateerde bedrijven als come NAAISHOP BOTBIJL NAAISHOP BOTBIJL: Antoniazzi E | CRةMATORIUM DE MONS | Wymog SPRL | JACQUES LOHIER | DESCHUYTTER-VANSTEELANDT

Other related companies as NAAISHOP BOTBIJL: Antoniazzi E | CRةMATORIUM DE MONS | Wymog SPRL | JACQUES LOHIER | DESCHUYTTER-VANSTEELANDT

NAAISHOP BOTBIJL is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NAAISHOP BOTBIJL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf NAAISHOP BOTBIJL bevindt zich op het adres: BERGSTRAAT 71; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vêtements. Textiles. Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Produits: Laine à Tricoter,Confection.. Types d'Articles: Artisanat.. Types de Vêtements: Tricots..
De hoofdactiviteit van NAAISHOP BOTBIJL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NAAISHOP BOTBIJL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NAAISHOP BOTBIJL, openstaande posities, locatie van NAAISHOP BOTBIJL op de kaart.

NAAISHOP BOTBIJL is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is NAAISHOP BOTBIJL, company assigned to the tax number BE02224700927. The company NAAISHOP BOTBIJL is located at the address: BERGSTRAAT 71; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vêtements. Textiles. Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Produits: Laine à Tricoter,Confection.. Types d'Articles: Artisanat.. Types de Vêtements: Tricots..
The main activity of NAAISHOP BOTBIJL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NAAISHOP BOTBIJL is not available. You also can look at reviews of NAAISHOP BOTBIJL, open positions, location of NAAISHOP BOTBIJL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NAAISHOP BOTBIJL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NAAISHOP BOTBIJL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NAAISHOP BOTBIJL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NAAISHOP BOTBIJL, employees, financial statistics.