EIDER

Contactgegevens EIDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EIDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

EIDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABDIJSTRAAT 183; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32161227 32161227

Fax (fax): +32 (68) 684-14-69 +32 (68) 684-14-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EIDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EIDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EIDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EIDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EIDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EIDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EIDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EIDER
Products information EIDER

BTW identificatienummer (tax): BE04598297119
Ondernemingsnummer: 3690551757
Hoofdstad (capital): 892,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 632,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Vêtements & Accessoires: Parapluies.

Product categorie (product category): Vêtements,chaussures and accessoires Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EIDER
(Get full report from official database of BE for EIDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor EIDER
Addition kinds of activities for EIDER

399905. Sigaret- en sigaraproducten en accessoires | Cigarette and cigar products and accessories
31310203. Hiel liften, leer | Heel lifts, leather
35599931. Steenwerkmachines | Stone working machinery
37140000. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
38430110. Tandheelkundige laboratoriumapparatuur | Dental laboratory equipment
38450101. Audiologische apparatuur, electromedical | Audiological equipment, electromedical
56510000. Familie kleding winkels | Family clothing stores

Werken bij EIDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EIDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EIDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EIDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

  • Verkoper interieurwinkel Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een gemotiveerde, goedlachse verkoper/verkoopster die echt het verkopen in zich heeft en heb je zelfvertrouwen in je kunnen? Lees dan zeker even verder. We zijn op zoek naar iemand die klaar is voor een uitdaging en waarin verkopen centraal staat in het leven. Je hoeft geen kennis te hebben van meubels, want zij bieden namelijk een opleiding on the job waarin je de kans krijgt om de zaak te leren kennen. Je hebt daarnaast een passie om mensen te overtuigen om van jou te kopen en staat klaar om mensen raad te geven bij hun keuze. Jouw taken: verkopen van de meubels klanten ontvangen, helpen en overtuigen meegaan naar mensen thuis om te helpen bij het interieur administratief werk (facturen opmaken, ..) Wat bieden wij? opleiding on the job groeimogelijkheden qua verloning kans op bedrijfswagen op lange termijn mits positieve evaluatie flexibele omgang Uurrooster: Ma: 9u30 - 18u Di: 9u30- 18u Woe: gesloten Do: 9u30 - 18u Vrij: 9u30 - 18u Za: 13u30 - 18u Zo: 13u30 - 18u Je bent vrij op woensdag, zaterdag- en zondagochend. Je kan in samenspraak nog een extra dag vrij krijgen in de week.

  • Operator chemie Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Vio-Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

  • STIKSTER VOOR AFDELING OVERGORDIJNEN (ARDOOIE) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent graag bezig met stoffen en je houdt ervan om mooie zaken te confectioneren. Je gaat hierbij nauwkeurig en snel te werk. Een stikmachine kent geen geheimen voor je. In deze erg afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het stikken, controleren en verpakken van de overgordijnen. Geen bandwerk, alles wordt op maat gemaakt !

  • Poetshulp Tremelo (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Gent. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • Student Verkoopsmedewerker bakkerij m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    je bent zeer klantvriendelijk en sociaal ingesteld je verkoopt brood, gebak en confiserie en bereidt ook belegde broodjes Je werkt in een klein hecht team en houdt er van je collega's te helpen waar nodig Je hecht veel waarde aan netheid en hygiëne je controleert steeds versheid en kwaliteit

  • Plaatser zonwering & poorten & terrasoverkappingen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ALC AUTOMATISATIE

    Type: Vaste Job

    U zal ingeschakeld worden in onze montageteams voor het plaatsen van toegangspoorten, garagepoorten, zonwering, terrasoverkappingen, rolluiken en hekopeners. Dit voornamelijk bij particulieren thuis in de provincie Antwerpen. Info zie www.qube-outdoor.be

  • Winkel en horeca medewerker (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: SMAAKMARKT

    Type: Flexijob

    Meehelpen winkel, broodjes en bereidingen maken, Kassa, afwassen,...

Zoek naar antwoorden van EIDER in sociale netwerken
Look for responds of EIDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor EIDER. Laat een reactie achter voor EIDER. EIDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EIDER. Leave a respond for EIDER. EIDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EIDER op de google maps. Adres en contacten EIDER
Location of EIDER on the google maps. Address and contacts of EIDER

Andere gerelateerde bedrijven als come EIDER EIDER: BAKKERIJ ALBERT | Wattecamps Th | JEAN DE JONGHE | Intermail | SASKIA BOLLU

Other related companies as EIDER: BAKKERIJ ALBERT | Wattecamps Th | JEAN DE JONGHE | Intermail | SASKIA BOLLU

EIDER is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EIDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04598297119. Het bedrijf EIDER bevindt zich op het adres: ABDIJSTRAAT 183; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 892,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 632,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements,chaussures and accessoires Gr. Lijst met producten zijn Vêtements & Accessoires: Parapluies..
De hoofdactiviteit van EIDER is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EIDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EIDER, openstaande posities, locatie van EIDER op de kaart.

EIDER is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is EIDER, company assigned to the tax number BE04598297119. The company EIDER is located at the address: ABDIJSTRAAT 183; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 892,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 632,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements,chaussures and accessoires Gr. List of products are Vêtements & Accessoires: Parapluies..
The main activity of EIDER is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EIDER is not available. You also can look at reviews of EIDER, open positions, location of EIDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EIDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EIDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EIDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EIDER, employees, financial statistics.