A.B.C. Quality

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • A.B.C. Quality
Private companiesReal Estate • A.B.C. Quality

Contactgegevens A.B.C. Quality: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.C. Quality: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.C. Quality

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Bruyère Seutine 1; 7912; Frasnes-lez-Anvaing (Saint-Sauveur), België

Telefoon (phone): 069 76 97 77 (+32-069 76 97 77) 069 76 97 77 (+32-069 76 97 77)

Fax (fax): 069 76 93 41 (+32-069 76 93 41) 069 76 93 41 (+32-069 76 93 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.C. Quality: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.C. Quality"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.C. Quality"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.C. Quality, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.C. Quality. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.C. Quality, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.C. Quality. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.C. Quality
Products information A.B.C. Quality

BTW identificatienummer (tax): BE04969085693
Ondernemingsnummer: 9780822753
Hoofdstad (capital): 791,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 755,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in A.B.C. Quality zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Batteries Dry

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.C. Quality
(Get full report from official database of BE for A.B.C. Quality)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.C. Quality
Addition kinds of activities for A.B.C. Quality

3089. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
239401. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
15210103. Terras- en dekconstructie en reparatie | Patio and deck construction and repair
25140502. Kasten, radio en televisie: metaal | Cabinets, radio and television: metal
39519900. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
51590103. Katoen, rauw | Cotton, raw
51620000. Kunststofmaterialen en basisvormen | Plastics materials and basic shapes
72199900. Wasserij- en kledingdiensten, nec, nec | Laundry and garment services, nec, nec
79990202. Golf driving range | Golf driving range

Werken bij A.B.C. Quality: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.C. Quality: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.C. Quality. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.C. Quality. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • Heftruck- en vrachtwagenchauffeur CE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf uit Ieper zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE en heftruckattest. De ene dag zal je rijden met de oplegger, de andere dag werk je als heftruckchauffeur in het magazijn. Je wisselt continu af.

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • Metser (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Wervik, regio Menen, zoeken we een ervaren metser Metsen met draad van hoek tot hoek Je voert ook polyvalente zaken uit: isolatie plaatsen, verwijderen van mortel, plaatsen steigers, ...

  • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ARGON SELECTIE

    Type: Studentenjob

    Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

  • Jobstudent - Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Lasser (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: t-interim Menen

    Type: Vaste Job

    Herstellen van containers: Uitbranden van beschadigde zones. Rechten van deuren van containers. Herstellen van de scharnieren en vervangen van stukken aan de containers. Je helpt occasioneel bij het onderhoud van en herstellingen aan het machinepark en in het atelier.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • Flexijob zaalmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BELGE

    Type: Flexijob

    Cafe Belge is op zoek naar een enthousiaste flexibele flexi medewerker voor de bar/zaal, beschikbaar tydens weekend, weekavonden is een pluspunt. Uren en dagen zijn bespreekbaar

  • Flexi - job Kassamedewerkers (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: MC DONALD'S

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten.

Zoek naar antwoorden van A.B.C. Quality in sociale netwerken
Look for responds of A.B.C. Quality in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.C. Quality. Laat een reactie achter voor A.B.C. Quality. A.B.C. Quality bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.C. Quality. Leave a respond for A.B.C. Quality. A.B.C. Quality on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.C. Quality op de google maps. Adres en contacten A.B.C. Quality
Location of A.B.C. Quality on the google maps. Address and contacts of A.B.C. Quality

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.C. Quality A.B.C. Quality: Denolf R | TOM ROELS | GRONDWERKEN DE MOL DANNY BVBA | ROGER MEYVAERT | L. CHAKROUN

Other related companies as A.B.C. Quality: Denolf R | TOM ROELS | GRONDWERKEN DE MOL DANNY BVBA | ROGER MEYVAERT | L. CHAKROUN

A.B.C. Quality is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.C. Quality, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04969085693. Het bedrijf A.B.C. Quality bevindt zich op het adres: Rue Bruyère Seutine 1; 7912; Frasnes-lez-Anvaing (Saint-Sauveur). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 791,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 755,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Batteries Dry. Producten gemaakt in A.B.C. Quality zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.C. Quality is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.C. Quality is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.C. Quality, openstaande posities, locatie van A.B.C. Quality op de kaart.

A.B.C. Quality is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B.C. Quality, company assigned to the tax number BE04969085693. The company A.B.C. Quality is located at the address: Rue Bruyère Seutine 1; 7912; Frasnes-lez-Anvaing (Saint-Sauveur). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 791,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 755,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Batteries Dry. Products created in A.B.C. Quality were not found.
The main activity of A.B.C. Quality is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.C. Quality is not available. You also can look at reviews of A.B.C. Quality, open positions, location of A.B.C. Quality on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.C. Quality, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.C. Quality, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.C. Quality, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.C. Quality, employees, financial statistics.