MALTHA JEANS

Contactgegevens MALTHA JEANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MALTHA JEANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MALTHA JEANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WITTE TORENWAL 5; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89464900 (+32-89464900) 89464900 (+32-89464900)

Fax (fax): +32 (19) 377-43-69 +32 (19) 377-43-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MALTHA JEANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MALTHA JEANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MALTHA JEANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MALTHA JEANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MALTHA JEANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MALTHA JEANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MALTHA JEANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MALTHA JEANS
Products information MALTHA JEANS

BTW identificatienummer (tax): BE01486419677
Ondernemingsnummer: 2844055175
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 342,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Vêtements: Jeans & denim.

Product categorie (product category): Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MALTHA JEANS
(Get full report from official database of BE for MALTHA JEANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MALTHA JEANS
Addition kinds of activities for MALTHA JEANS

203203. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
594101. Visserijapparatuur | Fishing equipment
20350109. Spreads, knoflook | Spreads, garlic
28191009. Iodides, nec | Iodides, nec
36439905. Spoorverbindingen, elektrisch: voor aandrijving en signaalcircuits | Rail bonds, electric: for propulsion and signal circuits
50310306. Ramen, alle materialen | Window frames, all materials

Werken bij MALTHA JEANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MALTHA JEANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MALTHA JEANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MALTHA JEANS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Werkers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

 • Magazijnier vaste voormiddag (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als magazijnier werk je in de vaste voormiddagploeg. Gezien ja in deze functie van magazijnier in de voedingssector werkt, werk je in een koele omgeving. Jouw taken als magazijnier: Je staat in voor de receptie van de goederen. Je zet de benodigde producten klaar voor de productie, aan de hand van bestellingen.

 • KOELTECHNIEKER Regio Zeebrugge M/V (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een ervaren koeltechnieker. Als lid van een team koeltechniekers sta je naast storingsinterventies in voor zowel mechanisch als elektrisch onderhoud van industriële koelinstallaties. Je neemt actief deel aan, en neemt ook zelf initiatief voor, renovatie en verbeteringsprojecten. Hoewel jouw functie principieel wordt uitgeoefend in dagdienst ben je toch bereid, na een inwerkperiode, tot shiftwerk en weekendpermanentie met beurtrol om technische bijstand te verlenen.

 • Project Engineeer (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

 • Logistiek Teamleader (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: t-interim Mortsel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte taakuitvoering van de sorteerders, dit in overleg met je overste. Je bent verantwoordelijk voor jouw zone/sorteerders, je coacht en evalueert hen. Alsook ben je hen aanspreekpunt. Je bent medeverantwoordelijk voor het opmaken van de personeelsplanning. Je bent een echte nachtraaf en bent beschikbaar tussen 23:00 uur 's avonds en 11:00 uur 's ochtends. Als teamleader steek je graag de handen uit de mouwen en geef je het goede voorbeeld door mee op de vloer te staan. Je zorgt voor netheid in het depot en waakt over de veiligheid van de goederen zodat diefstallen vermeden worden. Je houdt je aan de regels en voorschriften die betrekking hebben tot veilig, organisatie, pauzes en interne afspreken. Je zorgt ervoor dat jouw team zich ook strikt aan deze regels houdt. Je hebt de verantwoordelijkheid om schades te melden en eventuele problemen op te lossen. Samen met de depot verantwoordelijke breng je alles tot een goed einde! Bedrijfsprofiel:

 • schuurder van Corian (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bedrijf te Zonhoven is op zoek naar een schuurder van Corian voor in het atelier

 • HUISHOUDHULP (ROOSDAAL)

  Regio: ROOSDAAL

  Bedrijf: PICOBELLO BVBA

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen (in het kader van dienstencheques) voor regio Roosdaal, Liedekerke en groot Ternat

 • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Talentus Roeselare

  Type: Vaste Job

  Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

 • Operations supervisor (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: imec

  Type: Vaste Job

  Wat ga jij doen In de pilootproductielijn maken we, in een geavanceerde stofvrije ruimte (cleanroom), prototypes van allerhande elektronische chips. Vier teams van operatoren staan in voor de uitvoering en kwaliteitsbewaking van de productiestappen, en dit met vooruitstrevende computergestuurde toestellen. Om dit te realiseren hebben we ook jou nodig! Je stuurt een team van ongeveer 15 operatoren aan en bent verantwoordelijk voor de resultaten van het team (kwaliteit, doorlooptijd, volume en kosten). Je inspireert, motiveert en coacht je teamleden in het streven naar een hoger competentieniveau. Het organiseren van gerichte trainingen, een optimale takenverdeling en constructieve evaluaties spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij jouw helikopterview ben je in staat de prioriteiten en deadlines op te volgen alsook de geleverde kwaliteit en het naleven van de cleanroom-regels. In deze hoogtechnologische en vooruitstrevende omgeving ga je jouw proactiviteit en probleemoplossend vermogen goed kunnen gebruiken. Je denkt mee na over optimalisatie en preventie van mogelijke productievraagstukken. Jouw praktische ervaring met de invoering en onderhoud van 5S, 7 types of waste, standardized work, value stream mapping en andere operational excellence technieken zijn een meerwaarde voor een kwalitatief operationeel proces. Je initieert verbeteringsprojecten door middel van regelmatige controles op de prestaties en gestructureerde analyses van de operationele data. Je komt terecht in een team van supervisors, waar je ervaring en kennis deelt en samen overleg pleegt.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

  Regio: Regio Bastogne

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Make-up demonstratrice (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als make-up demonstratrice krijg je een opleiding over de inhoud en gebruik van onze produkten. Je gaat mensen in een ongedwongen sfeer leren maquileren. En dit in groepjes van 6 tot 8 personen. Je krijgt het nodige werkmateriaal ter beschikking om op te starten.

 • KEUKENMEDEWERKER ZONDAG (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AMFORA

  Type: Flexijob

  Trendy brasserie/taverne zoekt een keukenmedewerker ter ondersteuning van het bestaande team in het bereiden van lichte snacks, de mise-en-place en afwas.

Zoek naar antwoorden van MALTHA JEANS in sociale netwerken
Look for responds of MALTHA JEANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MALTHA JEANS. Laat een reactie achter voor MALTHA JEANS. MALTHA JEANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MALTHA JEANS. Leave a respond for MALTHA JEANS. MALTHA JEANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MALTHA JEANS op de google maps. Adres en contacten MALTHA JEANS
Location of MALTHA JEANS on the google maps. Address and contacts of MALTHA JEANS

Andere gerelateerde bedrijven als come MALTHA JEANS MALTHA JEANS: JOZEF HUYLENBROECK | STUDIO DESIGN COIFFURE | HUBERT NAEDENOEN | J. GYSELINX | HING LONG

Other related companies as MALTHA JEANS: JOZEF HUYLENBROECK | STUDIO DESIGN COIFFURE | HUBERT NAEDENOEN | J. GYSELINX | HING LONG

MALTHA JEANS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MALTHA JEANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01486419677. Het bedrijf MALTHA JEANS bevindt zich op het adres: WITTE TORENWAL 5; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 342,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Vêtements. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Jeans & denim..
De hoofdactiviteit van MALTHA JEANS is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MALTHA JEANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MALTHA JEANS, openstaande posities, locatie van MALTHA JEANS op de kaart.

MALTHA JEANS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MALTHA JEANS, company assigned to the tax number BE01486419677. The company MALTHA JEANS is located at the address: WITTE TORENWAL 5; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 342,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Vêtements. List of products are Types de Vêtements: Jeans & denim..
The main activity of MALTHA JEANS is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MALTHA JEANS is not available. You also can look at reviews of MALTHA JEANS, open positions, location of MALTHA JEANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MALTHA JEANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MALTHA JEANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MALTHA JEANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MALTHA JEANS, employees, financial statistics.