STUDIO DESIGN COIFFURE

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • STUDIO DESIGN COIFFURE
Private companiesFood and Kindred Products • STUDIO DESIGN COIFFURE

Contactgegevens STUDIO DESIGN COIFFURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIO DESIGN COIFFURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIO DESIGN COIFFURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BELVEN 7; 4852; PLOMBI?RES, België

Telefoon (phone): 87787519 (+32-87787519) 87787519 (+32-87787519)

Fax (fax): +32 (59) 803-31-24 +32 (59) 803-31-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIO DESIGN COIFFURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIO DESIGN COIFFURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIO DESIGN COIFFURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIO DESIGN COIFFURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIO DESIGN COIFFURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIO DESIGN COIFFURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIO DESIGN COIFFURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIO DESIGN COIFFURE
Products information STUDIO DESIGN COIFFURE

BTW identificatienummer (tax): BE01944274902
Ondernemingsnummer: 8657745361
Hoofdstad (capital): 508,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 215,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in STUDIO DESIGN COIFFURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIO DESIGN COIFFURE
(Get full report from official database of BE for STUDIO DESIGN COIFFURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIO DESIGN COIFFURE
Addition kinds of activities for STUDIO DESIGN COIFFURE

7992. Openbare golfbanen | Public golf courses
20529917. Tarwe crackers | Wheat crackers
35560500. Vlees, pluimvee en zeevruchten verwerkende machines | Meat, poultry, and seafood processing machinery
79410202. Sportveld of stadion operator, het promoten van sportevenementen | Sports field or stadium operator, promoting sports events
94110402. Administratie van educatieve programma's, staatsregering | Administration of educational programs, state government

Werken bij STUDIO DESIGN COIFFURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIO DESIGN COIFFURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIO DESIGN COIFFURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIO DESIGN COIFFURE. Looking for open vacancies in other companies

  • TUINARBEIDER (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbedrijf te Otegem zijn we op zoek naar een tuinarbeider.

  • Financial Analyst - Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij interesse in een job functie als Financieel Analist en heb jij al wat ervaring? Ben jij gemotiveerd om jouw kennis te delen met een leuk team? Dan heeft Accountemps de juiste job voor jou! Onze klant is gelegen in Leuven. Jouw verantwoordelijkheden: Begeleiden en ondersteunen van financiële beslissingen; Opstellen van de maandelijkse financiële consolidering en het opmaken en controleren van allerhande rapporteringen; Financiële analyse van de verkoopcijfers en uitgaven; Rapporteren en opvolgen van de berekeningen en administratie rond het bonussysteem binnen het sales departement; Ontwikkelen en het onderhouden van financiële modules en het voorbereiden van ad hoc rapporten By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • zaalmedewerker - student/flexijob (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: LA FRECHA

    Type: Studentenjob

    U bent verantwoordelijk voor de totale zaalbediening en verzorgt de communicatie naar de keuken toe. Ook de afwas behoort tot uw taken, samen met het onderhoud van de toog, de daarbijhorende toestellen, de kasten en de zaal.

  • Jobstudent 18+ M/V bij Panos Schelle (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: PANOS@FSB

    Type: Studentenjob

    Je werkt als jobstudent in de Panos van Schelle en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk.

  • Product testing coördinator (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HARVEY NASH

    Type: Vaste Job

    Als tester van beautyproducten ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw producten. Hiervoor creëer je testings, volg je trends op en ben je het aanspreekpunt over jouw producten binnen het bedrijf.

  • Freelance docent sportmanagement (locatie: Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een docent sport management: Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. Belangrijkste aspect is jouw praktijkervaring en dat je deze op een erg gedreven manier kan overbrengen aan onze studenten. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Business Controller a.i. - Wallonia region (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1675643-inline.html?cid=Partner_VDAB Our customer is an international player. To further professionalise and ensure continuity, they are looking for a strong Business Controller. You will offer temporary support to the local business controller and will focus on tasks such as: Follow up of budgets, monthly results, kpi’s and p&l Budgeting, forecasting and planning Variance analysis (actuals vs budget-forecast-prior years)

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

  • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

  • kelner voor feesten , flexi, (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SALONS FRANK DE BOECK

    Type: Flexijob

    bedienen van diner voor feesten , walking diner , receptie's , vergaderingen , banketten , .... stockbeheer dranken , voeding , laden en lossen feesten . inpakken feestbenodigdheden

Zoek naar antwoorden van STUDIO DESIGN COIFFURE in sociale netwerken
Look for responds of STUDIO DESIGN COIFFURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIO DESIGN COIFFURE. Laat een reactie achter voor STUDIO DESIGN COIFFURE. STUDIO DESIGN COIFFURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIO DESIGN COIFFURE. Leave a respond for STUDIO DESIGN COIFFURE. STUDIO DESIGN COIFFURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIO DESIGN COIFFURE op de google maps. Adres en contacten STUDIO DESIGN COIFFURE
Location of STUDIO DESIGN COIFFURE on the google maps. Address and contacts of STUDIO DESIGN COIFFURE

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIO DESIGN COIFFURE STUDIO DESIGN COIFFURE: ETS DEBRY | AU PROVEN?AL | LA REPRODUCTION ID?ALE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | GRYSON BERNADETTE

Other related companies as STUDIO DESIGN COIFFURE: ETS DEBRY | AU PROVEN?AL | LA REPRODUCTION ID?ALE | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE | GRYSON BERNADETTE

STUDIO DESIGN COIFFURE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIO DESIGN COIFFURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01944274902. Het bedrijf STUDIO DESIGN COIFFURE bevindt zich op het adres: RUE DE BELVEN 7; 4852; PLOMBI?RES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 508,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 215,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in STUDIO DESIGN COIFFURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIO DESIGN COIFFURE is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIO DESIGN COIFFURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIO DESIGN COIFFURE, openstaande posities, locatie van STUDIO DESIGN COIFFURE op de kaart.

STUDIO DESIGN COIFFURE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is STUDIO DESIGN COIFFURE, company assigned to the tax number BE01944274902. The company STUDIO DESIGN COIFFURE is located at the address: RUE DE BELVEN 7; 4852; PLOMBI?RES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 508,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 215,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Kapsalons. Products created in STUDIO DESIGN COIFFURE were not found.
The main activity of STUDIO DESIGN COIFFURE is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIO DESIGN COIFFURE is not available. You also can look at reviews of STUDIO DESIGN COIFFURE, open positions, location of STUDIO DESIGN COIFFURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIO DESIGN COIFFURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIO DESIGN COIFFURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIO DESIGN COIFFURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIO DESIGN COIFFURE, employees, financial statistics.