FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ
Private companiesAgricultural Production - Crops • FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ

Contactgegevens FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARKTPLEIN 88; 8530; HARELBEKE, België

Telefoon (phone): 56727209 (+32-56727209) 56727209 (+32-56727209)

Fax (fax): +32 (68) 482-23-96 +32 (68) 482-23-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ
Products information FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ

BTW identificatienummer (tax): BE01978607177
Ondernemingsnummer: 7554992675
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 286,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Types de Vêtements: Vêtements de Pluie,Jeans & denim,Vêtements de Danse,Vêtements de Loisirs,Tricots.

Product categorie (product category): Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ
(Get full report from official database of BE for FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ
Addition kinds of activities for FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ

283600. Biologische producten, behalve diagnostisch | Biological products, except diagnostic
07830105. Boomsnijwerk voor openbare gebruikslijnen | Tree trimming services for public utility lines
23230101. Boogbanden, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Bow ties, men's and boys': made from purchased materials
33579905. Bouw draad en kabel, nonferrous | Building wire and cable, nonferrous
37110305. Universele dragers, militaire, assemblage van | Universal carriers, military, assembly of
38269906. Elementaire analysatoren | Elemental analyzers
75149902. Huurauto service | Rent-a-car service

Werken bij FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Laseroperator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als laseroperator.

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Printoperator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De job is afwisselend en zal allerlei taken omvatten. Je zal onder andere instaan voor: Controleren van voorraden Uitvoeren van testprintings Uitvoeren van kwaliteitscontroles Bedienen van de digitale printer Rapporteren van productieprocessen Onderhouden en organiseren van de werkplek. Bedrijfsprofiel: Voor een communicatiebedrijf te Turnhout zijn we op zoek naar een gedreven printoperator (m/v).

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • inpak 2 ploegen OF vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn voor een snelle opstart op zoek naar inpakmedewerkers. Je werkt ofwel in twee ploegen, ofwel in de vaste nacht. Naast het inpakken, sta je in voor het uitvoeren van de nodige kwaliteitscontroles.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Haasdonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAASDONK)

    Regio: HAASDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) NEVELE (deeltijds - zelf te kiezen) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Melle solliciteer via sms (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Vaste medewerkers op zaterdag voor events (regio Brugge) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    MIRA - Event Support is een dynamisch bedrijf uit Brugge dat garant staat voor een vlotte en professionele bediening tijdens de meest uiteenlopende events. We zijn aanwezig op grote kleppers zoals Kookeet, Lauretum in Style, Trammelant, Ronde van Vlaanderen, ... maar ook privéfeesten zoals huwelijken, verjaardagsfeesten, personeelevents, ... staan op de agenda. Ter versterking van het huidig team is MIRA - Event Support op zoek naar vaste weekendmedewerkers, zowel studenten als flexijobs.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • Flexijob keukenmedewerker (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: BRASSERIE DE MIXX

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Brasserie de Mixx staat voor lekker eten en drinken in een sportief kader. Om ons keukenteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Zoek naar antwoorden van FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ in sociale netwerken
Look for responds of FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ. Laat een reactie achter voor FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ. FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ. Leave a respond for FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ. FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ op de google maps. Adres en contacten FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ
Location of FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ on the google maps. Address and contacts of FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ: WATERSNOOD NV | GAR WEYTEN J & ZN | LELOUP J.J. | Barcon BVBA | Eurydice

Other related companies as FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ: WATERSNOOD NV | GAR WEYTEN J & ZN | LELOUP J.J. | Barcon BVBA | Eurydice

FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01978607177. Het bedrijf FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ bevindt zich op het adres: MARKTPLEIN 88; 8530; HARELBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 286,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Vêtements de Pluie,Jeans & denim,Vêtements de Danse,Vêtements de Loisirs,Tricots..
De hoofdactiviteit van FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ, openstaande posities, locatie van FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ op de kaart.

FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ, company assigned to the tax number BE01978607177. The company FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ is located at the address: MARKTPLEIN 88; 8530; HARELBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 286,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements. List of products are Types de Vêtements: Vêtements de Pluie,Jeans & denim,Vêtements de Danse,Vêtements de Loisirs,Tricots..
The main activity of FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ is Agricultural Production - Crops, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ is not available. You also can look at reviews of FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ, open positions, location of FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRI STYLE JONGEREN EN DAMESKLEDIJ, employees, financial statistics.