GODELIEVE GOEMINNE

Contactgegevens GODELIEVE GOEMINNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODELIEVE GOEMINNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODELIEVE GOEMINNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODENBACHSTRAAT 6; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 51302013 (+32-51302013) 51302013 (+32-51302013)

Fax (fax): +32 (87) 619-42-24 +32 (87) 619-42-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODELIEVE GOEMINNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODELIEVE GOEMINNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODELIEVE GOEMINNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODELIEVE GOEMINNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODELIEVE GOEMINNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODELIEVE GOEMINNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODELIEVE GOEMINNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODELIEVE GOEMINNE
Products information GODELIEVE GOEMINNE

BTW identificatienummer (tax): BE04020141601
Ondernemingsnummer: 2460906982
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Tailleurs.

Product categorie (product category): Vêtements sur mesure Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODELIEVE GOEMINNE
(Get full report from official database of BE for GODELIEVE GOEMINNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODELIEVE GOEMINNE
Addition kinds of activities for GODELIEVE GOEMINNE

3452. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
373200. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing
23370102. Rokken, apart: vrouwen, misses 'en junioren' | Skirts, separate: women's, misses', and juniors'
24410103. Doos schudde, hout | Box shook, wood
83229901. Maaltijd levering programma | Meal delivery program

Werken bij GODELIEVE GOEMINNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODELIEVE GOEMINNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODELIEVE GOEMINNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODELIEVE GOEMINNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Ben jij de TOP elektricien (industrieel/residentieel) die ik zoek? (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je trekt de kabels en zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Je kan werken in team maar ook zelfstandig

  • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

  • Toonzaalverkoper sanitair (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Antwerpen zoeken we een gedreven "Toonzaalverkoper sanitair". We zijn op zoek voor de vestiging Wijnegem. Na een boeiende opleiding van 3 maanden in ontvang je samen met je collega's architecten, eindverbruikers en installateurs in de toonzaal van jouw verkooppunt. Je geeft technisch en esthetisch advies over badkamers. Je maakt met kennis en inzicht een voorstel op de computer en sluit het verkoopgesprek af naar ieders tevredenheid.

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Schrijnwerker rijbewijs C (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Bonheiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker met rijbewijs C. Het bedrijf is gespecialiseerd in verpakkingen op maat, zoals: houten kisten en kratten multiplexkisten paletten en bodems glasverpakkingen Je zal voor 30% ingeschakeld worden als chauffeur C voor het uitvoeren van leveringen en voor 70% als schrijnwerker voor vervaardiging van deze verpakkingen.

  • Orderpicker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wommelgem zoeken we gedreven orderpickers / receivers / verpakkers. Je staat in voor het klaarmaken van bestellingen. orderpick inpak Je werkt in daguren van maandag tot vrijdag. Het is zeer belangrijk dat je nauwkeurig werkt zodat je de juiste producten uit het magazijn haalt en klaarmaakt voor verzending (labels checken).

  • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

  • strijkmedewerker strijkshop (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker sctrijkshop bij Partena Hulp in huis ga je ons team versterken in strijkshop Merelbeke.Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. We zoeken een nieuwe collega om minstens woensdag en vrijdag versterking te bieden. wil je graag meer uren doen, geen probleem. We bekijken samen met jou de mogelijkheden. Werk je graag extra in combinatie met functie huishoudhulp? dit kunnen we ook bekijken. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. We zoeken iemand die adminstratief (op computer)ook zeer sterk is.

  • Studierelevante bijbaan Autocad Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een familiale firma? Wil je meedraaien op de technisch afdeling betreffende autocad? Ben je beschikbaar om 1 dag per week te werken en dit gedurende 1 of 2 maanden? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Voor dit bedrijf dienden de handmatige tekeneningen in autocad gestoken te worden

  • Logopediste te Wachtebeke/Lochristi (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: LOGOPRAXIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Logopraxis is een gespecialiseerde multidisciplinaire praktijk te LOCHRISTI en WACHTEBEKE voor logopedie, psychologie, psychomotoriek en diëtiek opgericht in 2004. Door onze jarenlange ervaring zijn we een gevestigde waarde geworden in onze tak van de hulpverlening. Wij zoeken een enthousiaste collega om onze bloeiende en groeiende groepspraktijk te versterken. Onze logopedisten leggen zich toe op alle facetten van de logopedie met name diagnostiek en behandeling en dit zowel voor kinderen, jongeren als volwassen . Multidisciplinair werken is onze troef. Daarnaast heeft iedere therapeut binnen onze groepspraktijk een eigen specialisatie uitgebouwd, waardoor we aan elke hulpvraag tegemoet kunnen komen.

  • Zelfstandig Vertegenwoordiger - Social Media Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FUTURE MARKETING AGENCY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

  • Cronos International - Application Architects (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For the European Commission in Brussels, we are looking for several Application Architects. Task description requirements gathering through use case business logic implementation using PL/SQL SQL queries optimisation UX in ColdFusion and JQuery design and development of the complex parts of the systems code quality review unit and system testing Required expertise ColdFusion Oracle database PL/SQL JQuery UML and Agile methodologies Fuxe-Box and FW1 Web Services (REST, SOAP) Ability to participate in multi-lingual meetings (English and French), ease of communication (both verbal and written) Capability of rapid self-starting, learning and of integration in an international/multi-cultural environment Optional skills/knowledge Jira Confluence SVN/GIT EUI Angular JavaScript HTML5 Python PHP Node.js Profile Experience: minimum 3 years Resistant to the stress, reliable and great worker Constructive participation in meeting Team spirit and Team Player High degree of initiative, commitment, independence and cooperation Service oriented and quality mind-set Capability of working in an international/multicultural environment Good communication skills (both verbal and written, both English and French)

Zoek naar antwoorden van GODELIEVE GOEMINNE in sociale netwerken
Look for responds of GODELIEVE GOEMINNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODELIEVE GOEMINNE. Laat een reactie achter voor GODELIEVE GOEMINNE. GODELIEVE GOEMINNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODELIEVE GOEMINNE. Leave a respond for GODELIEVE GOEMINNE. GODELIEVE GOEMINNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODELIEVE GOEMINNE op de google maps. Adres en contacten GODELIEVE GOEMINNE
Location of GODELIEVE GOEMINNE on the google maps. Address and contacts of GODELIEVE GOEMINNE

Andere gerelateerde bedrijven als come GODELIEVE GOEMINNE GODELIEVE GOEMINNE: NADINE HAUFERLIN | COPY SERVICE NUMBER ONE | UCC Schoonmaak | P.O.R.S. | Baert Fran?oise

Other related companies as GODELIEVE GOEMINNE: NADINE HAUFERLIN | COPY SERVICE NUMBER ONE | UCC Schoonmaak | P.O.R.S. | Baert Fran?oise

GODELIEVE GOEMINNE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GODELIEVE GOEMINNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04020141601. Het bedrijf GODELIEVE GOEMINNE bevindt zich op het adres: RODENBACHSTRAAT 6; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements sur mesure Fab. Lijst met producten zijn Services: Tailleurs..
De hoofdactiviteit van GODELIEVE GOEMINNE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODELIEVE GOEMINNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODELIEVE GOEMINNE, openstaande posities, locatie van GODELIEVE GOEMINNE op de kaart.

GODELIEVE GOEMINNE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is GODELIEVE GOEMINNE, company assigned to the tax number BE04020141601. The company GODELIEVE GOEMINNE is located at the address: RODENBACHSTRAAT 6; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements sur mesure Fab. List of products are Services: Tailleurs..
The main activity of GODELIEVE GOEMINNE is Chemicals and Allied Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GODELIEVE GOEMINNE is not available. You also can look at reviews of GODELIEVE GOEMINNE, open positions, location of GODELIEVE GOEMINNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODELIEVE GOEMINNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODELIEVE GOEMINNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODELIEVE GOEMINNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODELIEVE GOEMINNE, employees, financial statistics.