VANHOUTTE FASHION

Contactgegevens VANHOUTTE FASHION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANHOUTTE FASHION: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANHOUTTE FASHION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGSTRAAT 36; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92256776 (+32-92256776) 92256776 (+32-92256776)

Fax (fax): +32 (56) 162-52-34 +32 (56) 162-52-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANHOUTTE FASHION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANHOUTTE FASHION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANHOUTTE FASHION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANHOUTTE FASHION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANHOUTTE FASHION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANHOUTTE FASHION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANHOUTTE FASHION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANHOUTTE FASHION
Products information VANHOUTTE FASHION

BTW identificatienummer (tax): BE02441680908
Ondernemingsnummer: 3841064453
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Types de Vêtements: Vêtements en Cuir,Vêtements de Pluie.

Product categorie (product category): Vêtements pour Hommes. Vêtements. Vêtements pour Dames

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANHOUTTE FASHION
(Get full report from official database of BE for VANHOUTTE FASHION)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANHOUTTE FASHION
Addition kinds of activities for VANHOUTTE FASHION

206100. Ruwe rietsuiker | Raw cane sugar
273202. Boeken, afdrukken en binden | Books, printing and binding
20150501. Ganzen, verwerkt, NSK | Geese, processed, nsk
32720312. Dakpanelen en platen, beton | Roofing tile and slabs, concrete
63210202. Broederschade- en zorgverzekeringsorganisaties | Fraternal accident and health insurance organizations

Werken bij VANHOUTTE FASHION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANHOUTTE FASHION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANHOUTTE FASHION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANHOUTTE FASHION. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Mecaniekers gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben je verantwoordelijk om verschillende bedrijven operationeel te houden. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, detecteert storingen en lost deze op aan de hand van herstellingen, vervangingen,… op locatie in heel Oost-Vlaanderen.

  • Tijdelijke winkelmedewerk(st)er (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant zijn wij dringend op zoek naar een tijdelijke winkelmedewerker. Opstart zo snel mogelijk, vermoedelijk tot eind oktober 2018.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Studentenjob (m/v) te Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: HUNKEMÖLLER MAASEIK

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Verkoper afdeling wonen (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: GAVERZICHT

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een verkoper voor de afdeling wonen. Als enthousiast verkoper ontvang je op professionele wijze onze klanten in de showroom. Je adviseert hen bij de juiste keuze van hun meubelen.

  • Werfleider (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

  • Business Developer Industriële Machines (GITS)

    Regio: GITS

    Bedrijf: DB & S MACHINES

    Type: Vaste Job

    U bent integraal verantwoordelijk voor het uitbouwen van de professionele business unit industriële machines. Dit houdt o.m. in : - analyseren van het marktpotentieel - definiëren van de marktbenaderingsstrategie - persoonlijke approach en salesopvolging van industriële projecten incl. het afsluiten van contracten - advies geven m.b.t. de lay-out en logistieke flow op de werkvloer - onderhandelen over financieringsmodaliteiten - geven van opleidingen en demo's - overleggen met de leveranciers m.b.t. de technische oplossingen voor klanten

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • Docent Duits (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

Zoek naar antwoorden van VANHOUTTE FASHION in sociale netwerken
Look for responds of VANHOUTTE FASHION in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANHOUTTE FASHION. Laat een reactie achter voor VANHOUTTE FASHION. VANHOUTTE FASHION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANHOUTTE FASHION. Leave a respond for VANHOUTTE FASHION. VANHOUTTE FASHION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANHOUTTE FASHION op de google maps. Adres en contacten VANHOUTTE FASHION
Location of VANHOUTTE FASHION on the google maps. Address and contacts of VANHOUTTE FASHION

Andere gerelateerde bedrijven als come VANHOUTTE FASHION VANHOUTTE FASHION: BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO | HOME DE WALHOEVE | MAISON DU FRAIS | CLAIRE LIMBOURG | Van Goethem-Pauwels & Co BVBA

Other related companies as VANHOUTTE FASHION: BALLETSTUDIO'S GREET VOLCKAERT ARAD AISTO IL CIGNO | HOME DE WALHOEVE | MAISON DU FRAIS | CLAIRE LIMBOURG | Van Goethem-Pauwels & Co BVBA

VANHOUTTE FASHION is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANHOUTTE FASHION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02441680908. Het bedrijf VANHOUTTE FASHION bevindt zich op het adres: BURGSTRAAT 36; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 849,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Vêtements pour Hommes. Vêtements. Vêtements pour Dames. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Vêtements en Cuir,Vêtements de Pluie..
De hoofdactiviteit van VANHOUTTE FASHION is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANHOUTTE FASHION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANHOUTTE FASHION, openstaande posities, locatie van VANHOUTTE FASHION op de kaart.

VANHOUTTE FASHION is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANHOUTTE FASHION, company assigned to the tax number BE02441680908. The company VANHOUTTE FASHION is located at the address: BURGSTRAAT 36; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 849,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Vêtements pour Hommes. Vêtements. Vêtements pour Dames. List of products are Types de Vêtements: Vêtements en Cuir,Vêtements de Pluie..
The main activity of VANHOUTTE FASHION is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VANHOUTTE FASHION is not available. You also can look at reviews of VANHOUTTE FASHION, open positions, location of VANHOUTTE FASHION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANHOUTTE FASHION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANHOUTTE FASHION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANHOUTTE FASHION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANHOUTTE FASHION, employees, financial statistics.