VEDEA MENSWEAR

Contactgegevens VEDEA MENSWEAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VEDEA MENSWEAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

VEDEA MENSWEAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUUL 103; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15202431 (+32-15202431) 15202431 (+32-15202431)

Fax (fax): +32 (87) 406-15-80 +32 (87) 406-15-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VEDEA MENSWEAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VEDEA MENSWEAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VEDEA MENSWEAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VEDEA MENSWEAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VEDEA MENSWEAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VEDEA MENSWEAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VEDEA MENSWEAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VEDEA MENSWEAR
Products information VEDEA MENSWEAR

BTW identificatienummer (tax): BE08681915283
Ondernemingsnummer: 8604736328
Hoofdstad (capital): 827,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 278,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Vêtements: Uniformes,Vêtements de Travail.

Product categorie (product category): Vêtements pour Hommes. Vêtements

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VEDEA MENSWEAR
(Get full report from official database of BE for VEDEA MENSWEAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor VEDEA MENSWEAR
Addition kinds of activities for VEDEA MENSWEAR

25140203. Dinette sets: metaal | Dinette sets: metal
25150000. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
26560103. Platen, papier: gemaakt van aangekocht materiaal | Plates, paper: made from purchased material
35799900. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
35999908. Benzine filters, interne verbrandingsmotor, behalve auto | Gasoline filters, internal combustion engine, except auto

Werken bij VEDEA MENSWEAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VEDEA MENSWEAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VEDEA MENSWEAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VEDEA MENSWEAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker vroege ploeg m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker van de afdeling slicing - verpakking, sta je mee in voor het correct verwerken en verpakken van kleinere voorgesneden vleesverpakkingen: Je checkt de verpakkingen op onregelmatigheden. Je steekt deze kleine verpakkingen in dozen volgens de opgegeven hoeveelheden. Je plooit de dozen en je voorziet deze van een etiket. Je zorgt voor een propere en nette werkplaats.

  • Magazijnier (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier regio Zemst ! Taken: - Bediening klanten - Klaarzetten bestellingen - orderpicking - Laden/lossen vrachtwagens leveranciers - Laden eigen vrachtwagens - Goederen op locatie plaatsen

  • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

  • Leraar Basisonderwijs (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Stedelijk Onderwijs Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je krijgt een klasopdracht in het 3de leerjaar.

  • Operator Dagploeg (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een profileerlijn voor het frezen van PVC wandtegels • Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie • Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke • Je vervangt de ploegchef bij afwezigheid Bedrijfsprofiel: Het bedrijf produceert kwaliteitsvolle decoratieve PVC-materialen aan zoals wandpanelen, muurbekleding voor buitengebruik, waterbestendige en watervaste laminaatvloeren, badkamerpanelen, enz. en dit voor de professionele en de doe-het-zelf markt

  • HULPLOEGCHEF INPAK/PRODUCTIE - VASTE NACHT (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen, ombouwen, opstarten en bedienen van een volledig geautomatiseerde lijn. Je waakt over de goede operationele werking van de lijn zodat de producten worden verpakt/verwerkt op de voorgeschreven wijze, volgens de opgegeven planning en binnen de vooropgestelde kwaliteit- en rendementseisen en indien nodig, stuur je bij. Kwaliteit staat hoog in je vaandel en je voert hiervoor de nodige controles uit Bij een technische storing, kom jij met de oplossing Je bevoorraadt de machines met het nodige materiaal. Je staat in voor de opleiding van nieuwe mensen. Als de ploegchef niet aanwezig is, zal jij de back up zijn.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Brakel (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • Product Support Medewerker (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: De Jaeger Automation

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning naar de klant toe van onze software oplossingen. Je staat in voor de 2 de lijnssupport van onze klanten. Dit houd voornamelijk in de klant te begeleiden tot een correct werkend geheel. Dit van ondersteuning, configuratie tot foutopsporing. Dit gaat steeds door vanop kantoor daar we de meeste zaken via remote support kunnen afhandelen. Zeer uitzonderlijk is een bezoek bij de klant gewenst. Tussentijds is er de mogelijkheid om je op te werken tot: 1. PLC en Scada programmeur; en/of 2. .NET programmeur; en/of 3. IT medewerker;

  • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ITXX

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI WEEKEND M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Flexijob

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi om te werken in het weekend. Het takenpakket bestaat: - De klant verwelkomen en de kaart aanbieden - De bestelling opnemen - De kassa bedienen - Dranken klaarzetten + frigo's aanvullen

Zoek naar antwoorden van VEDEA MENSWEAR in sociale netwerken
Look for responds of VEDEA MENSWEAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor VEDEA MENSWEAR. Laat een reactie achter voor VEDEA MENSWEAR. VEDEA MENSWEAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VEDEA MENSWEAR. Leave a respond for VEDEA MENSWEAR. VEDEA MENSWEAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VEDEA MENSWEAR op de google maps. Adres en contacten VEDEA MENSWEAR
Location of VEDEA MENSWEAR on the google maps. Address and contacts of VEDEA MENSWEAR

Andere gerelateerde bedrijven als come VEDEA MENSWEAR VEDEA MENSWEAR: Meta Magazijntechniek | FRANS UYTTERHOEVEN | Brava CV | ANTAR | GERD MOERMANS

Other related companies as VEDEA MENSWEAR: Meta Magazijntechniek | FRANS UYTTERHOEVEN | Brava CV | ANTAR | GERD MOERMANS

VEDEA MENSWEAR is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VEDEA MENSWEAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08681915283. Het bedrijf VEDEA MENSWEAR bevindt zich op het adres: BRUUL 103; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 827,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 278,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vêtements pour Hommes. Vêtements. Lijst met producten zijn Types de Vêtements: Uniformes,Vêtements de Travail..
De hoofdactiviteit van VEDEA MENSWEAR is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VEDEA MENSWEAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VEDEA MENSWEAR, openstaande posities, locatie van VEDEA MENSWEAR op de kaart.

VEDEA MENSWEAR is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is VEDEA MENSWEAR, company assigned to the tax number BE08681915283. The company VEDEA MENSWEAR is located at the address: BRUUL 103; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 827,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 278,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vêtements pour Hommes. Vêtements. List of products are Types de Vêtements: Uniformes,Vêtements de Travail..
The main activity of VEDEA MENSWEAR is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VEDEA MENSWEAR is not available. You also can look at reviews of VEDEA MENSWEAR, open positions, location of VEDEA MENSWEAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VEDEA MENSWEAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VEDEA MENSWEAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VEDEA MENSWEAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VEDEA MENSWEAR, employees, financial statistics.